Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Hallo iedereen,\r\n\r\nLaatst had mijn vader de computer helemaal opnieuw geinstalleerd, nu staat er bijna niks meer op de computer. Het geluid doet het ook niet meer, zelfs niet als ik oordopjes aan de computer aansluit en de boxen doen het ook niet.\r\n\r\nKan iemand me a.u.b helpen? Ik wil weer heel graag naar muziek kunnen luisteren.
Link naar reactie
goedemorgen,ik ben het geluid helemaal kwijt,nadat mijn vriendin overbodige bestanden had verwijderd van de p.c.[winxp] bij multimedia controller staat een geel vraagteken,het benodigde stuurprogramma is eraf en ik heb geen cd-rom van windows xp en ook niet van de fabrikant.Heeft iemand een oplossing hiervoor? b.v.d. snof.
Link naar reactie
BIOS update hoef je niet te doen. Dat is immers niet stuk en zorgt verder ook niet voor de problemen.\r\n\r\nWat je moet hebben kun je hier vinden: [url]http://eu.msi.com/index.php?func=downloaddetail&type=driver&maincat_no=1&prod_no=590[/url] Maar dat moet in principe ook die die live-update te vinden zijn.
Link naar reactie
[QUOTE=snof;470140]goedemorgen,kan de oorzaak van een te trage p.c. gezocht worden in het niet geinstalleerde stuurprogramma van raid-controller?[/QUOTE]\r\n\r\nDat lijkt me niet direct vanzelfsprekend, maar probeer onderstaande driver eens te installeren:\r\n\r\n[url]http://majorgeeks.com/VIA_HyperionPro_4in1_Driver_d1618.html[/url]
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...