Ga naar inhoud

Fraps Pre-renderen voor reuse..


Aanbevolen berichten

in het kort..\r\n\r\nal sinds ik game maak ik opname met een programma dat fraps heet..\r\n\r\ndeze maakt ruwe opnamen van het beeldscherm, 1 minuut is al gauw 1 gig..\r\navi formaat..\r\n\r\nnu hebben vrienden hele mooie dingen opgenomen die ik graag wil bewerken voor ze.. maar de fraps is te groot on naar mij toe te sturen, \r\nen ze zitten in america etc..\r\n\r\nik ben nu op zoek naar en manier, in bijvoorbeeld VirtualDub om die fraps te renderen op een bepaalde manier zodat de file size minder word en hun het kunnen oploaden op bvb filefront zodat ik er bij kan.. en het weer kan HERgebruiken in mijn video..\r\n\r\nhet probleem is dat de programmas waar ik de videos mee maak, vegas gerenderde videos niet meer opent, omdat ik de original files niet heb..\r\n\r\nik hoop dat er iemand tussen zit hier, die weet wat ik bedoel en een tip heeft of een goed idee..\r\n\r\nik zit hier al een tijd mee en kom er gewoon niet uit..\r\n\r\nalvast bedankt voor de hulp.
Link naar reactie
Ik weet natuurlijk niet hoe groot het bestand is..., maar kun je het originele fraps-bestand niet laten inpakken met Winrar? (comprimeert en deelt de file op in hapklare brokken) en daarna laten uploaden? Ik zie dat je bij Filefront in ieder formaat mag uploaden, dus ook *rar.\n\n[url]http://www.binaries4all.nl/winrar/[/url]
Link naar reactie
Gelukkig maakt file sharing/hosting een enorme ontwikkeling door de laatste tijd, [B]TIRMINAL[/B] is daar een goed voorbeeld van: [url]http://www.tirminal.com/[/url]\n\nWaarschijnlijk kunnen je vrienden hiermee toch het originele \"fraps\"-bestand naar jou verzenden.\n\nEn anders zou je [B]YouSendIt[/B] of [B]Gbridge[/B] eens kunnen proberen;\n\n[url]http://www.yousendit.com/[/url]\n\n[url]http://www.gbridge.com/[/url]\n\nSucces..
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...