Ga naar inhoud

Video zichzelf laten verwijderen na 1x afspelen


Aanbevolen berichten

...and will blow up your dvd player in the process :mrgreen:\r\n\r\n\r\nNee, ff serieus...\r\nIets in m\'n hoofd zegt \"drm\", maar dat kan redelijk gecompliceerd worden voor maar één bestandje. Dan is het makkelijker om even langs te gaan met je laptop ;)\r\nIk heb verder geen idee hoe dat op een makkelijke manier zou kunnen. Alle makkelijke dingen die ik kan bedenken zijn ook net zo makkelijk te omzeilen.
Link naar reactie
DRM wordt door de platen- en filmindustrie al jaren zonder succes ingezet om te voorkomen dat je CD\'s en DVD\'s kunt kopiëren. Ook gameproducenten gooien je er tegenwoordig dood mee en die zijn nog draconischer dan de filmversies. Ook die werken overigens niet. Alles wordt gekraakt.\nDRM kun je krijgen via bedrijven als SecuRom en zo, maar die kosten geld, en flink ook. Denk ook dat je daar als consument niet eens aan gaat komen. Vuistregel op het internet is nog altijd: Once it\'s out, it\'s out. Zelfs als jij ervoor zorgt dat je filmpje meteen verwijderd wordt, kan iemand anders dat zonder problemen terughalen en de DRM eruit slopen.
Link naar reactie
het even langsgaan is uitgesloten, en het is gewoon (hij is niet de allerbeste met pc\'s) dat hij het niet meer kan openen na 1x, dat het te kraken is dat zal best, maar hij is niet een supernerd. Dus gewoon een simpele beveiliging\n\nNu zat ik ook even te kijken \n\nRechtermuisknop op het videobestand\neigenschappen\nalgemeen\ngeavanceerd\nInhoud coderen om gegevens te beveiligen\n\nIs dat iets?
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...