Ga naar inhoud

Computer Idee zoekt lezers met veel afstandsbedieningen!


Aanbevolen berichten

Hebt u veel apparaten in de huiskamer staan? Een tv, dvd-recorder, radio, cd-speler en mediabox? En gebruikt u een stapel met afstandsbedieningen om ze te bedienen?\r\n\r\nWij zoeken lezers die graag eens aan de slag willen met een universele afstandsbediening. Zijn ze echt zo handig of bent u nog langer bezig?\r\n\r\nUw ervaringen komen - uiteraard met foto - in het blad.\r\n\r\nMee doen? Stuur een mailtje naar [email]redactie@computeridee.nl[/email] met als onderwerpregel \'Aanmelding voor testen universele afstandsbedieningen\'.\r\n\r\nSchrijf even wie u bent, hoe oud u bent en waarom u wilt meedoen. Vergeet ook uw contactgegevens niet te vermelden. Wie weet staat uw verhaal binnenkort in Computer Idee.
Link naar reactie
[quote=Lange Pier;460682]Kijk even in de manual, als er een ir poort is kun je meestal ook de code van de TV of andere apparaten opvragen ermee en je toestel ermee bedienen, handig is het overigens niet.\n \nHad lang geleden een Nokia die dat al kon.[/quote]\n \nKon inderdaat met de nokia 6600 maar er was wel een prg voor nodig.\nOok met somige pda\'s kon het ,,met een speciaal prg.
Link naar reactie
[quote=Lange Pier;460682]Kijk even in de manual, als er een ir poort is kun je meestal ook de code van de TV of andere apparaten opvragen ermee en je toestel ermee bedienen, handig is het overigens niet.\n\nHad lang geleden een Nokia die dat al kon.[/quote]\n\nHeb een Sony Erricson en daarmee kan ik via Bluetooth de PC-muis besturen merk ik nu... Leuk speeltje.. ;)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...