Ga naar inhoud

Picasa 3: afbeeldingen kwijt


Aanbevolen berichten

Voor alle duidelijkheid: ik ben een leek dus vergeef mijn onwetendheid.\r\n\r\nhallo,\r\n\r\nIk heb per ongeluk vorig weekend de map \"afbeeldingen\" volledig gewist (ook uit prullenbak) waardoor al mijn foto\'s en video\'s verdwenen zijn uit Picasa 3. De map \"afbeeldingen\" is dus volledig leeg...\r\nKan ik op één of andere manier deze fout herstellen? \r\nAlvast bedankt.
Link naar reactie
lees eerst deze even\r\n[url]http://forum.computeridee.nl/showthread.php?t=53354&highlight=recover[/url]\r\n\r\nen dan deze\r\n[url]http://forum.computeridee.nl/showthread.php?t=53780&highlight=recover&page=3[/url]\r\n\r\nen hier heeft één van de leden wat lopen testen (wel met een sd kaartje niet met harde schijf)\r\n[url]http://forum.computeridee.nl/showthread.php?t=54592[/url]\r\n\r\nwaar dus sandisk rescue pro 3.3 heel goed uit komt voor foto\'s\r\nen waar Data Recovery Wizard Pro voor algemeen (niet alleen foto\'s) heel goed uit komt.
Link naar reactie
Systeemherstel heeft geen invloed op documenten of foto\'s, alleen op het [B]systeem[/B]. Verwijderd is in dat geval verwijderd en dat kun je inderdaad alleen maar terughalen met een recover programma. \nVan de week had ik goede resultaten met GetDataBack.\nSchijf als slave in een andere PC hangen, GetDataBack niet installeren op de te recoveren schijf maar op de master schijf, en zo kijken wat je terug kunt halen.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...