Ga naar inhoud

programma gemist kijken lukt niet?


Aanbevolen berichten

Als ik een programma wil bekijken (op [url]www.uitzendinggemist.nl[/url], rtlgemist.nl en sites als uitzendinggemist op sbs en veronica ) blijft hij staan op\'gereed\'. bij de Help van uitzendinggemist staat:\r\n\r\n[I]De player blijft hangen in het scherm\'waiting\'/\'gereed\' De melding waiting kan er op duiden dat de Windows Media Playermomenteel geen verbinding maakt met het internet. Dit kan je regelen inde instellingen van Windows Media Player zelf. - Start de Windows Media Player op- Als jouw versie van Windows Media Player geen menu weergeeft, toetsdan nu [Alt].- Ga naar het menu \'Extra\' en dan naar \'Opties...\'. - Kies het tabblad \'Speler\'. - Onder \'Instellingen van speler\' vink je \'Verbinding met internetmaken\' aan.[/I] Dit heb ik gedaan maar het probleem is niet verholpen.Bij andere programmas is dit ook het geval. Vorige week kon ik nog wel gewoon programma\'s bekijken.Wat zou de reden kunnen zijn en wat kan ik er aan doen? Ik heb vista.\r\nnb: als ik de instellingen verander op de site van media player naar quicktime doet ie het wel. Probleem is dat ik deze instellingen niet kan veranderen op rtl, sbs etc, alleen bij uitzendinggemist.nl\r\n\r\nbvd Esther
Link naar reactie
  • 1 maand later...
Ik heb dit probleem al maanden en van alles geprobeert, tot aan het downen van Quick Time.\r\nOok in Firefox kan ik geen uitzending gemist kijken, het jeugdjournaal geeft ook hetzelfde probleem.\r\nIk heb IE7, en mediaspeler 11.\r\nHeb flashplayer weer opnieuw gedowned, maar niks helpt.\r\nZowel Explorer als Firefox geven bijmij het zelfde probleem.
Link naar reactie
Uitzendinggemist maakt geen gebruik van flash dus dat valt af.\n\nIk heb het eens geopend en totem vroeg direct om nieuwe codecs. Na installatie werkt het prima. Wellicht helpt het dus om een flink uitgebreid codec pack te downloaden en installeren, zoals bijvoorbeeld het [url=http://www.free-codecs.com/download/K_lite_codec_pack.htm]K-lite codec pack[/url]. [size=1](Let op: dit is gratis dus laat je niet oplichten!)[/size]
Link naar reactie
[QUOTE=mcDavid;455541]Uitzendinggemist maakt geen gebruik van flash dus dat valt af.\r\n\r\nIk heb het eens geopend en totem vroeg direct om nieuwe codecs. Na installatie werkt het prima. Wellicht helpt het dus om een flink uitgebreid codec pack te downloaden en installeren, zoals bijvoorbeeld het [url=http://www.free-codecs.com/download/K_lite_codec_pack.htm]K-lite codec pack[/url]. [size=1](Let op: dit is gratis dus laat je niet oplichten!)[/size][/QUOTE]\r\n\r\nNee daarop staat er ook op de site dat je flash geinstalleerd moet hebben.\r\n\r\n[url]http://portal.omroep.nl/?nav=tyutvTsHEnCwNxGpIeBvE[/url], lees even bij [B][I]let op[/I][/B]!
Link naar reactie
Ik zie dat de extensie van het filmpje wat ik in Windows Media Speler bekeek een [B].[/B]ASF is.\r\n(rechtsklik op het filmpje en kies \"[I]Eigenschappen[/I]\". Kijk onder \"[I]Locatie[/I]\")\r\n\r\nDit zie ik in de Verkenner onder \"[I]Extra - Mapopties -Bestandstypen - Geavanceerd[/I]\" voor de [B].[/B]ASF extensie[B]:[/B]\r\n[ATTACH]14062[/ATTACH]
Link naar reactie
[QUOTE=reintje;455688]Hier lijken 2 draadjes een beetje door elkaar te lopen omdat users raakvlakken hebben: [url]http://forum.computeridee.nl/showthread.php?t=55770[/url]\r\nKijk eens of je iets met bovenstaande link kan. Daar is het probleem opgelost.[/QUOTE]\r\n\r\nhallo,\r\n\r\nik heb die vraag gesteld van die link, maar mijn probleem is nog steeds niet opgelost hoor.
Link naar reactie
[URL=\"http://cgi.omroep.nl/legacy/player?/ceres/tros/rest/2009/TROS_1186150/bb.20090322.asf\"]http://cgi.omroep.nl/legacy/player?/ceres/tros/rest/2009/TROS_1186150/bb.20090322.asf[/URL]\r\n\r\njongens en meisjes dit is DE tip.\r\nals hij niet afspeelt doe rechter muisknop klikken op media player die je ziet in e site.\r\ndoe eigenschappen en kopieer de link die daar staat.\r\nzet die link ergens op een forum of op het internet en doe daar ook weer rechter muisknop op klikken.\r\ndan doel opslaan als... en sla hem ergens op.\r\nzoek het filmpje op en speel hem af met VLC player. gratis te downloaden.\r\n\r\nnu kan ik toch filmpjes kijken.
Link naar reactie
Mijn grootste hobby via uitzending gemist e.d. afleveringen kijken is voor mij ook ineens afgelopen van het een op het andere moment.\r\n\r\nIk volg verschillende instructies op die beschreven staan op dit forum maar ik krijg het niet voor elkaar.\r\n\r\nOok bij mij blijft hij hangen in gereed en slaat hij niets op in een buffer. \r\n\r\niemand de gouden tip?
Link naar reactie
[QUOTE=rinkiboy;456002][URL=\"http://cgi.omroep.nl/legacy/player?/ceres/tros/rest/2009/TROS_1186150/bb.20090322.asf\"]http://cgi.omroep.nl/legacy/player?/ceres/tros/rest/2009/TROS_1186150/bb.20090322.asf[/URL]\r\n\r\njongens en meisjes dit is DE tip.\r\nals hij niet afspeelt doe rechter muisknop klikken op media player die je ziet in e site.\r\ndoe eigenschappen en kopieer de link die daar staat.\r\nzet die link ergens op een forum of op het internet en doe daar ook weer rechter muisknop op klikken.\r\ndan doel opslaan als... en sla hem ergens op.\r\nzoek het filmpje op en speel hem af met VLC player. gratis te downloaden.\r\n\r\nnu kan ik toch filmpjes kijken.[/QUOTE]\r\n\r\nEr bestaat ook een VLC-plugin voor firefox.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...