Ga naar inhoud

hoe sluit ik mijn camcorder aan?


Anoniem2

Aanbevolen berichten

Ik ben in het bezit van een camcorder Canon MV 300i\r\nmijn camera is ongeveer 8 jaar oud in mijn oude PC had ik een speciale editing kaart ingebouwd. Inmiddels heb ik een nieuwe PC met Vista. Hoe kan ik mijn camera aansluiten op mijn nieuwe PC. Er zitten alleen maar USB aansluitingen op. Op mijn camera zit een firewire en een ronde aansluiting voor de DV out Kan ik mijn camera aan sluiten met een verloop van mijn firewire naar USB op de USB poort van mijn computer?
Link naar reactie
Er zijn ook wel insteekkaarten met firewire erop. Maar die zijn wel vrij duur. \n[url]http://tweakers.net/pricewatch/cat/274?keyword=&priceMin=0&priceMax=&land=all&f287=1652&x=10&y=10[/url]\n[url]http://tweakers.net/pricewatch/211454/belkin-usb-20-en-firewire-expresscard-laptop-adaper.html[/url]\nPCMCIA is goedkoper, maar dat zit niet meer in recente laptops.\n\nEDIT: als dit echt werkt, is het een veel goedkopere oplossing. Maar ik heb mijn twijfels.\n\n[url]http://cgi.ebay.nl/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=200300378526&ssPageName=MERCOSI_VI_ROSI_PR4_PCN_BIX_Stores&refitem=200296830840&itemcount=4&refwidgetloc=closed_view_item&refwidgettype=osi_widget&_trksid=p284.m185&_trkparms=algo%3DSI%26its%3DI%26itu%3DUCI%26otn%3D4%26ps%3D41[/url]
Link naar reactie
[QUOTE=FooBar;442284]Voor Firewire-camera\'s hoef je over het algemeen geen software te installeren.; wordt vaak ook niet eens bijgeleverd.[/QUOTE]\r\nIk lees dat er wel drivers bijgeleverd zijn. [url=http://www.ciao.co.uk/Canon_MV_300I__5778659] ( Product Information Canon MV 300I ) [/url]\r\nZijn die dan voor een (misschien bijgeleverde ?) Firewire card ?
Link naar reactie
Het Capture programma stuurt de kamera aan ,en dat is meestal een onderdeel van je video montage prg.\nHeb verschillende kamera\'s gehad met firewire aansluiting ,en nog nooit kamera drivers nodig gehad,,die zijn er volgens mij ook helemaal niet.\n \nDat verloop snoertje zal wel helemaal niet werken ,,tenminste zeker niet met speciale software.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...