Ga naar inhoud

Onboard geluidskaart op MSI moederbord wil niet installeren


Aanbevolen berichten

Hallo,\r\n\r\nSinds kort hebben we een nieuwe door ons zelf samengestelde computer gebouwd.Het gaat om een MSI K9AG Neo2-Digital 690G met een AMD Athlon 64 X2 4800+ processor en een legale nieuwe windows XP Home Edition.Na het opbouwen van de componenten hebben we XP geinstalleerd en toen de drivers van het moederbord alle drivers willen installeren behalve de Realtek HD audio stuurprogramma.Tijdens het installeren daarvan stopt hij halverwege en komt er een venstertje in beeld met daarin de tekst Kan Realtek HD audio stuurprogramma niet installeren!! naast de tekst staat een rode cirkel met een kruis erin.En rechtsonder in het venster OK en als je daar op klikt sluit het installatieprogramma zich af. En geen geluid dus.Heb de drivers ook al gedownload via Realtek en MSI maar telkens de zelfde melding.Toen hebben we het moederbord in overleg met het bedrijf waar het wegkwam om hem terug te sturen en zij stuurden keurig een nieuw exemplaar terug.Dus vol enthausiastme de boel weer opbouwen en hoe kan het ook anders weer dezelfde melding.Zelfs het verwijderen van de virusscanner en het uitschakelen van de firewall mocht niet baten.Heeft iemand hier een idee??\r\n\r\nGrt,\r\n\r\nMarco en Anneke.
Link naar reactie
Allereerst, ik heb geen enkele moeite met het lezen van jouw vraag, maar inderdaad, probeer voor de mensen die er wel moeite mee hebben de volgende keer wat meer ruimte te maken tussen de verschillende regels, dat leest makkelijker.\r\n\r\nnu over het probleem: Het is een Realtek HD geluidskaart die je op het moederbord hebt zitten.\r\ndit betekend dat deze bepaalde updates van Windows nodig heeft om goed te kunnen werken.\r\n\r\nDoe eens het volgende:\r\n\r\n-installeer de bijgeleverde cd voor zover deze werkt.\r\n-haal ALLE windows updates binnen\r\n-start opnieuw op\r\n-controleer of er nog meer Windows updates zijn en installeer deze ook allemaal.\r\n-zogauw dit gebeurd is (je bent zover als je Internet Explorer 7 hebt), stop dan opnieuw de cd van het moederbord in de pc\r\n-installeer de geluidskaart opnieuw vanaf deze cd of download de geluidsdriver opnieuw van het internet en installeer die dan opnieuw.\r\n-na het opnieuw opstarten van de pc zou het nu wel moeten werken.
Link naar reactie
Dankjewel voor de tip QPC.Ik zal het gaan proberen deze week.En mensen die problemen hebben met mijn manier van schrijven dat er te weinig spaties tussen zitten moeten eens goed het verhaaltje bekijken.Overal waar volgens jullie spaties moeten komen staan netjes een punt aan het eind van de regel.En zeg nu zelf mensen we zijn hier om elkaar te helpen met computer problemen niet om elkaar te bekritiseren over hoe mensen moeten schrijven enzo.\r\n\r\nGrt,\r\n\r\nMarco en Anneke.
Link naar reactie
[QUOTE=annekeprincesje;380155]Dankjewel voor de tip QPC.Ik zal het gaan proberen deze week.En mensen die problemen hebben met mijn manier van schrijven dat er te weinig spaties tussen zitten moeten eens goed het verhaaltje bekijken.Overal waar volgens jullie spaties moeten komen staan netjes een punt aan het eind van de regel.En zeg nu zelf mensen we zijn hier om elkaar te helpen met computer problemen niet om elkaar te bekritiseren over hoe mensen moeten schrijven enzo.\r\n\r\nGrt,\r\n\r\nMarco en Anneke.[/QUOTE]\r\n\r\nIk hoop dat het voor je gaat werken, laat het achteraf even weten in dit topic, daar kunnen anderen ook hun voordeel mee doen.....\r\n\r\nIk moet toch nog wel even wat over jouw schrijfstijl kwijt.... Nogmaals, persoonlijk heb ik er niet erg veel moeite mee, maar waarom zou je de rest niet een beetje tegenmoet willen komen?\r\n\r\nHet is toch niet zoveel werk om bijvoorbeeld een harde return achter de regels te geven? Je wint er in ieder geval wel mee dat de mensen niet beginnen te klagen over jouw schrijfstijl... toch?\r\n\r\nBy the way, de punten staan inderdaad op de goede plaatsen, echter...... achter een punt hoort EERST een spatie, daarna pas de nieuwe zin....;)
Link naar reactie
[QUOTE=dutch-online;380837]gewoon realtek audio drivers downloaden.:confused:\r\n\r\n[url]http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsCheck.aspx?Langid=1&PNid=14&PFid=23&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false[/url][/QUOTE]\r\n\r\n:confused: Lees jij niet goed of zo????? :confused:De drivers hebben ze, alleen het installeren gaat niet goed...
Link naar reactie
sech, sitte jeulie hir mekaar en beutje de lof af te steke ofer wie de beeste foute vint ? Gatferdames seg... Soek de fandalen sait wul je ?\n\nDe slecht leesbaarheid (van een foutloze tekst dan) komt vaak doordat de leestekens als comma\'s en punten slecht te zien zijn.Ziet iemand die punt goed die ik vóór de Z type ? Als je ze vet drukt wordt het makkelijker[SIZE=\"7\"][B],[/B][/SIZE]maar dat is veel werk[SIZE=\"7\"][B].[/B][/SIZE]Om het dan leesbaar te maken is het makkelijker om je aan te leren (overal) na een leesteken [I]minstens[/I] een spatie te zetten. Dan wordt die punt beter herkenbaar, want de bredere ruimte maakt je allert.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...