Ga naar inhoud

Sportactiviteiten LIVE volgen via internet


Aanbevolen berichten

[B]Sport- en recreatieactiviteiten voortaan LIVE te volgen via internet[/B]\r\nVanaf nu is het via de website [url]www.ttsm.com[/url] mogelijk om sport- en recreatieactiviteiten via GPS en een mobiele telefoon LIVE te volgen vanachter de computer, tot op de seconde nauwkeurig. Een hardlooptrip, fietsroute of wandeling tijdens je vakantie is hiermee LIVE te volgen via luchtfoto’s van Google Earth of, voor het eerst, via 3-D luchtfoto’s van Microsoft Virtual Earth.\r\n\r\n[B]Foto’s toevoegen en trips terugzien[/B]\r\nOnderweg gemaakte foto’s met de fotocamera van de mobiele telefoon worden direct getoond op de website en worden toegevoegd op de exacte locatie waar de foto is genomen. Daarnaast kan je achteraf je prestaties analyseren aan de hand van hartslag, snelheid, afstand, hoogte en tijd gegevens en je activiteit nog eens terugzien. Tevens kunnen trips van andere gebruikers van de website worden bekeken. Via een satellietkaart is snel te zien in welke regio interessante trips zijn geplaatst en kunnen tevens foto’s van de omgeving en bezienswaardigheden hierin worden bekeken.\r\n\r\n[B]Voorbeeldtrip[/B]\r\nHieronder een link van een hardlooptrip die LIVE is opgenomen en een link naar een Iframe op een weblog, om de mogelijkheden van de website wat te verduidelijken:\r\n\r\n[url]www.ttsm.com/map.php5?t=5911[/url]\r\n[url]www.runningronald.nl/index.php?itemid=923#more[/url]\r\n\r\n[B]Gratis gebruik[/B]\r\nHet gebruik van de website is volledig gratis. Het enige wat je nodig hebt om van de functionaliteiten gebruik te kunnen maken, is een mobiele telefoon met ingebouwde GPS of een losse Bluetooth GPS-ontvanger en een internetverbinding via de mobiele telefoon. Na een registratie op de website kan er vrij gebruik worden gemaakt van alle functionaliteiten. Daarnaast is de website ook te gebruiken met GPS-dataloggers, waarmee trips achteraf kunnen worden geupload en terug worden bekeken.
Link naar reactie
[QUOTE=reintje;378125]Tja... categoriseren we dit nu onder SPAM of niet? Even Modje vragen.[/QUOTE]\r\n\r\nIk hoop het niet :oops: De website is geheel gratis en behelst verder geen commerciele doeleinden. Aangezien hier nogal wat mensen op het forum zitten die van technische dingen houden en vast en zeker ook sportief zullen zijn, denk ik dat deze site van waarde kan zijn voor de bezoekers van dit forum. Post is puur en alleen informatief en om de gebruikers hier op het forum te attenderen op het bestaan van deze site.\r\n\r\nIk hoop dat het topic mag blijven bestaan!
Link naar reactie
  • 3 maanden later...
[U][B]Vernieuwde versie TTSM LIVE online[/B][/U]\r\n\r\nBeste geïnteresseerden van TTSM,\r\n\r\nVia deze post wil ik iedereen die hier in geïnteresseerd is op de hoogte stellen van het feit dat sinds twee weken de geheel vernieuwde versie van TTSM LIVE voor de mobiele telefoon online staat!\r\n\r\nHoewel het LIVE tracken uiteraard ook nog steeds voor recreatieve doeleinden ingezet kan worden, richt het programma zich nu vooral op de actieve sporter. Zo zijn je snelheid, afgelegde afstand, tijdsduur en hoogte tijdens het sporten zichtbaar, tevens in grafiekvorm. Uiteraard ben je ook nog steeds LIVE te volgen via de website, waardoor ook anderen kunnen zien waar je bent en je achteraf tevens je resultaten kunt analyseren en terugzien.\r\n\r\nDaarnaast is het programma nu ook voor veel meer mobiele telefoons beschikbaar! Kijk voor de beschikbaarheid voor jouw mobiele telefoon op de \'download pagina\'. Uiteraard is het programma nog steeds gratis te downloaden vanaf onze site (eventuele extra kosten van dataverbruik door je provider niet meegerekend).\r\n\r\nWe zijn constant bezig om het programma verder uit te breiden en te verbeteren. Kijk voor meer informatie over het programma en de beschikbaarheid voor je mobiele telefoon op [url]www.ttsm.com[/url]!
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...