Ga naar inhoud

dvd menu met selecteerbare ondertittelingen


Anoniem2

Aanbevolen berichten

Hallo iedereen,\r\n\r\nWeet er soms iemand een goed/gemakkelijk programma om mijn divx films om te zetten naar dvd waarmee je ook een menu kan maken. Het menu moet uitgebreid kunnen zijn met bv achtergrond muziek en ik zou er ook graag selecteerbare subtitles instoppen, zodat je in het menu de ondertitteling kan kiezen. \r\nNog een vraagje, zulke menus werken dan toch op alle dvd-spelers ?
Link naar reactie
[QUOTE=Quzex;357628][url=http://nederland.softpicks.net/software/WinAVI-Video-Converter_nl-35258.htm]WinAvi Video Converter[/url]. Kost een paar Euro\'s, maar is z\'n geld meer dan waard.\r\n\r\nEn ja: Menu\'s werken op alle DVD-spelers. :)[/QUOTE]\r\nKan je bij dit programma ook ondertittelingen bij voegen die dan selecteerbaar zijn in het menu ?
Link naar reactie
Bedankt maar die tuttorial is niet wat ik zoek. Ik zoek een programma waarmee je je avi met srt ondertitteling kan branden. En je moet een uitgebried menu kunnen maken: achtergrond (eventueel bewegend), achtergrondmuziekje, selecteren welk chapter je wil spelen, selecteren welke ondertitteling je erbij wil ( !in het menu selecteren!). \nHelp me alstublieft om dit te vinden.:confused:
Link naar reactie
Ok ik zal duidelijk zijn. \r\nIk wil een divx film met ondertitteling omzetten naar dvd. Hierbij wil ik ook een menu. Dit menu moet uitgebreid zijn; ik wil chapters kunnen selecteren en in het menu de ondertitteling selecteren die ik wil voor de film. Ook achtergrondmuziek zou tof zijn en als het kan een bewegende achtergrond. Eigenlijk net als een echte dvd. Hier moet toch een programma voor zijn :confused: (nu gebruik ik convertx2dvd maar voor het menu heb je niet veel mogelijkheden.)
Link naar reactie
[QUOTE=luigi;357904]Kan je bij dit programma ook ondertittelingen bij voegen die dan selecteerbaar zijn in het menu ?[/QUOTE]\r\nIk heb een nog veel beter programma gevonden, ben er namelijk zelf ook mee bezig :)\r\n[url=http://www.vso-software.fr/products/convert_x_to_dvd/]ConvertXtoDVD[/url]\r\n\r\nSamen met [url=http://www.dvd-ipod.biz/how_to_add_subtitles_to_dvd.html]deze[/url] handleiding voor dit programma moet je er helemaal uitkomen. Heb zelf al erg mooie resultaten gehad :)\r\n\r\nSucces!
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...