Ga naar inhoud

convertX2DVD


Anoniem2

Aanbevolen berichten

Hallo allemaal,\r\n\r\nIk gebruik sinds kort het programma convertx2dvd. Dit omdat het zeer efficient is en je er gemakkelijk subtitels kan aan toevoegen. Er is ook een verschil tussen interne subtitles en externe subtitles. Als ik een srt bestand invoeg is het een extern. Nu had ik een DVD voor een vriend gebrand met externe subs, bij mij werkte dit perfect, maar op zijn dvd-speler krijgt hij maar geen ondertittelingen. Hij heeft ook geen ondertittelingsknop. Nu is mijn vraag: wat zijn interne subtitles ? En hoe kan ik het probleem bij mijn vriend oplossen ?\r\n\r\ndank bij voorbaat
Link naar reactie
dan gok ik er op dat jou dvd speler ook divx/xvid afspeelt en dat ie ook losse subs afspeelt.\r\nals zijn speler dat niet kan zal je waarschijnlijk gewoon de dvd opnieuw moeten maken maar nu met interne subs.\r\n\r\ndus ja dat maakt wel uit, die spelers kunnen steeds meer formaten aan.\r\nkan je eens een screenshot maken van de inhoud van de dvd die je nu hebt.
Link naar reactie
ik ken het prog zelf niet maar misschien heb je hier wat aan \r\n\r\nvia de site [url]http://www.wurksjops.nl/forum/[/url] \r\nkom ik uit bij deze tutorial [url]http://www.binaries4all.nl/convertxtodvd/[/url]\r\n\r\nen anders kan je hier misschien wat mee [url]http://www.google.nl/search?hl=nl&q=tutorial+convertx2dvd&btnG=Google+zoeken&meta=lr%3Dlang_nl[/url]\r\n\r\nlaat het ook nog weten of het wel/niet gelukt is dan zijn er misschien mensen die het weten.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...