Ga naar inhoud

Welke HD-TV is nou goed voor mij?


Aanbevolen berichten

Hallo ik heb een vraag en hoop dat jullie mij kunnen helpen.\r\n\r\nIk ben van plan om een Playstation 3 te gaan kopen en nou heb ik me laten vertellen dat dit mooier isals je een HD-tv hebt.Dus ben ik begonnen met zoeken naar een HD-tv.\r\nHij mag maximaal €600 kosten want na de Playstation 3 heb je al niet meer zoveel:p.\r\nIk had wel al een HD-TV gevonden en vroeg me af als die goed was.Het betreft de SAMSUNG LCD-breedbeeldtelevisie LE32R32. 80 cm HD ready LCD-TV.\r\n\r\nIk hoop dat iemand me kan helpen!\r\n\r\nAlvast bedankt
Link naar reactie
Je hebt je laten zeggen dat het op een hd tv beter is ,en nu ga je hier vragen welke hd tv je moet kopen.\nDat lijkt me allemaal niet zo slim.Je kunt beter zelf iets zien en beslissen.\nGa met je playstation naar een winkel en vraag of ze hem op de tv van je keuze aan willen sluiten ,en beslis zelf of je de kwaliteit goed vind.\nGeeft die playstation wel HD beeld en heeft hij daar ook een apparte aansluiting voor ,want anders heeft een hd tv helemaal geen nut.\nEn een HD-ready tv is nog steeds geen HD-tv.
Link naar reactie
Playstation 3 is idd full hd. \n\nDie tv die jij zegt is een hd-ready idd, dus ondersteunt niet volledig de ps3.\n\nIkzelf heb een Samsung LE40N71B en heb daar een Wii met component op aangesloten. Dat ziet er al gewoon vet uit. Maar de Wii ondersteunt geen HD, ook geen HD-ready.\n\nIk kan je zeggen dat je op een HD-ready scherm echt al geniet van je ps3. \nIk heb die tv die jij zegt niet genomen omdat ik vorm niet mooi vond. Maar hij is wel goed. Een klasgenoot heeft em namelijk ook. \n\nIk weet het niet zeker, maar volgens mij wordt de ps3 aangesloten via hdmi, en die tv heeft sowieso 1 hdmi aansluiting, dus dat kan in principe. Ook heeft die tv component aansluiting, dus dat kan eventueel ook. \n\nWil je gewoon de mooiste kleuren, dan moet je een full HD scherm kopen. Ben je wel iets duurder uit, maar heb je wel het mooiste van het mooiste. \nMaar HD-ready is ook al mooi hoor :p.\n\nKortom die tv is daar wel geschikt voor.
Link naar reactie
Ok thnx Ultimate ik denk dat ik voor SAMSUNG LCD-breedbeeldtelevisie LE32R32. 80 cm HD ready LCD-TV ga.Volgens mij is de goedkoopste ongeveer €600 dus dat moet lukken.De tv wat jij hebt is wel een beetje duurder toch?\r\nMaar mischien heeft iemand nog een betere HD-tv gezien dan wil ik dat wel weten maar hij moet dus wel rond de €600 zitten\r\n\r\nIk plaats nog wel een reactie als ik hem heb;)
Link naar reactie
Kijk op [URL=\"http://www.deblock.nl\"]www.deblock.nl[/URL]\n\n[IMG]http://www.deblock.nl/pls/prod_dte/block_http.show_image?xi_artnr=59072&xi_type=N[/IMG]\n\nLG 32LE2R LCD-TV 32\" \n[LIST]\n[*]Artikelnummer: 59072\n[*]81 Cm LCD Breedbeeld\n[*]Resolutie 1366 x 768 pixels\n[*]Contrastratio 1600 : 1\n[*]2x10 Watt stereo weergave\n[*]3D digitaal Kamfilter + XD Engine\n[*]Teletekst met geheugen voor 500 pag\'s\n[*]HDMi-aansluiting\n[*]Pc aansluiting\n[*]Helderheid 500 cd/m2\n[*]Afstandsbediening[/LIST]\nNu voor 544 euro!
Link naar reactie
Of hij beter is weet ik niet maar ik heb die zelf en bevalt me uitstekend.\nIk heb hem een half jaar geleden gekocht voor 850 euro en omdat hij me zo goed bevalt en hij nu onder de door jou gestelde limiet van 600 euro zit heb ik maar even die aanbieding hier geplaatst.\n\nKijk ook eens bij [url=http://www.kieskeurig.be/review/D53B20D108CB4751C12572330043A308.htm]Kieskeurig[/url] voor reacties van andere eigenaren.
Link naar reactie
Lol nu zie ik het pas.Maar bij die blockwinkel wordt het verzonden.En ik heb liever dat ik het kan ophalen.En als er iets mee is heeft maxwell een eigen service dus hoeft hij niet opgehaald te worden.\r\nDus ik heb het liever bij mij in de buurt.Ik woon in Roermond en geef nu een paar sites van elektro winkels in de buurt mischien kunnen jullie hier iets vinden:\r\n\r\n[url]http://www.electroworldtummers.nl/[/url]\r\n[url]http://www.maxwell.nl/[/url]\r\n[url]http://www.its-x-tra.nl/[/url]\r\n[url]http://www.electronicpartner.nl/live/int2_internet2/show.php3?id=107[/url]
Link naar reactie
Samsung LE32R32 is een Flut tv. Is mij ook afgeraden op diverse forums.\r\nKoop een betere ervoor, deze tv kan HDMI problemen hebben en het contrast ligt erg laag.\r\nSorry, maar het is echt zo. Ik wilde deze eerst ook kopen, maar het is echt een te oud model.\r\n\r\nLeg je budget op €600, want daar kan je een vele betere voor kopen met een veel betere contrast.\r\n\r\nen voor de mensen die niet snappen wat HD is.\r\n\r\nHD ready IS HD via HDMI. alleen kan dat maar tot 1080i ( Interlaced) en kan Full HD tot 1080P ( Progressive )\r\n\r\nFull HD is alleen iets voor in je woonkamer maar niet iets voor in een slaapkamer.\r\nHD Ready is even mooi, maar de lijnen worden bij Full HD eerder weergegeven om maar in makkelijke taal te zeggen. ;)
Link naar reactie
[QUOTE=Jules Muijsers;327884]Mijn budget ligt op €600,maar ik wil binnekort een kopen dus ik hoop dat jullie er nog een vinden.[/QUOTE]\r\n\r\nIk hoop dat JIJ er een kan vinden. Maak zelf je keuze, kijk bijvoorbeeld op kieskeurig.\r\nVergelijk reviews en de specificaties.\r\n\r\nHet is leuker om een unieke tv te vinden die haast niemand nog heeft en die ook goed is. Samen met een verkoper en goed voorbereid kom je er wel uit. Dus bereid je eerst voor en wees slim in een winkel. Als je er geen verstand van hebt proberen ze je dingen SOMS aan te smeren. Als ze merken dat je er verstand van hebt proberen ze vaak een goede tv aan je te verkopen.\r\n\r\nSucces, want een TV moet je echt zelf uitzoeken. Smaak is van ieder verschillend. ;)
Link naar reactie
  • 2 weken later...

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...