Ga naar inhoud

Gratis video bewerk systeem


Aanbevolen berichten

Windows Movie Maker.\r\n\r\nZit hoogstwaarschijnlijk al op je pc meegeinstalleerd (als je van XP of Vista gebruikt maakt). Anders kun je het (voor deze twee besturingsystemen) van de website van Microsoft downloaden.\r\n\r\nVoor zover ik weet zijn er verder geen gratis programma\'s om video te bewerken.
Link naar reactie
Ja zoiets. Maakt niet uit wat voor bestand. Gewoon een gratis iets, waarmee je kleine video\'s achter elkaar kan zetten en daar geluid achter plaatsen, wat knippen en plakken, wat teksten bijzetten of zoiets. Het hoeft niet al te moeilijk te zijn maar gewoon iets simpels en gratis waarmee dat allemaal kan. Ik heb wel windows movie maker, maar dat is de 1ste versie. En dat downloaden van 2.1 lukt niet zo erg.
Link naar reactie
Waarom moet het gratis.\nIk neem aan dat je voor je kamera ook hebt betaald.\nGeef dan ook wat uit voor een goed prg ,dan heb je veel meer mogelijkheden dan met movie maker.\nPinacle en Magix zijn goede goedkope videobewerkings prg\'s.\nOja ,als je een goede versie van Nero(vision) hebt kan het daar ook al mee.
Link naar reactie
Volgens [url=http://www.microsoft.com/windowsxp/downloads/updates/moviemaker2.mspx]deze microsoft site[/url] moet je movie maker 2.1 downloaden via Automatische Updates.\r\n\r\nAls je geen legale versie van XP hebt, jammer dan.\r\nJe kan \'m ook [url=http://www.download.com/Windows-Movie-Maker/3000-2194_4-10187903.html]hier[/url] downloaden, maar dan wordt \'t waarschijnlijk engels.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...