Ga naar inhoud

videobewerkingsprogramma


Aanbevolen berichten

gratis:\r\n\r\n[url]http://www.download.com/3120-20_4-0-1-0.html?qt=video+editor&author=&titlename=&desc=&dlcount=&daysback=&swlink=&gfiletype=&os=&li=49&dlsize=&ca=[/url]\r\n\r\neven naar beneden scrollen, t@b ZS4 Video Editing Software 0.94 of zelf even zoeken op term en dan bovenin licence free in stellen. \r\n\r\nZelf gebruik ik Magix, maar Adobe Premiere is ook een goede, al is die wat moeilijker om in te komen.\r\n\r\nJe hebt ook moviemaker 2 die standaard bij je windows zit.
Link naar reactie
[quote=cyber2001;312806][URL=\"http://www.download.com/3120-20_4-0-1-0.html?qt=video+editor&author=&titlename=&desc=&dlcount=&daysback=&swlink=&gfiletype=&os=&li=49&dlsize=&ca=\"]&dlsize=&ca=[/URL]\n \n. \n \nZelf gebruik ik Magix, maar Adobe Premiere is ook een goede, al is die wat moeilijker om in te komen.\n.[/quote]\n \nAdobe premiere is zelfs beter ,maar ook 10 x zo duur.\nOok MediaStudioPro van Ullead is een erg goed prg ,maar ook erg duur.
Link naar reactie
[quote=computerproblemen;313175]ik ook volgens mij. is het ook mogelijk met powerpoint om teksten en effecten toe te voegen aan een filmpje??[/quote]\n\nPowerpoint maakt diashows. Wel kun je een filmpje invoegen, maar dat moet dan al een bewerkt en klaar filmpje zijn...\nDus, in antwoord op je vraag; Nee.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...