Ga naar inhoud

brand probleem


Aanbevolen berichten

Hey,\r\n\r\nIk heb de film 300 met nederlandse ondertiteling op mijn computer staan. Het is een AVI bestand en dus nadat ik de Demo van SantaDVD gebruikte, waren er 2 problemen. \r\n1. Het geluid liep niet goed. \r\n2. De ondertiteling liep niet goed.\r\n\r\nHet geluid en de ondertiteling liepen allebei te laat. enig idee hoe dit komt?\r\n\r\nOp de computer loop hij wel altijd goed.\r\n\r\nGr Measter
Link naar reactie
Je moet even subsync downloaden: \r\n\r\n[URL=\"http://users.pandora.be/vlad/subsync/index_nl.htm\"]http://users.pandora.be/vlad/subsync/index_nl.htm[/URL]\r\n\r\nHiermee kun je de ondertitels gelijk met de film zetten.\r\n\r\nOok kun je wat andere conversieprogramma\'s proberen zoals bijv. The Filmmachine:\r\n\r\n[URL=\"http://www.disweb.nl/index.php?option=com_content&task=view&id=21&Itemid=34\"]http://www.disweb.nl/index.php?option=com_content&task=view&id=21&Itemid=34[/URL]\r\n\r\nOf een erg fijn progje DVD-Flick:\r\n\r\n[URL=\"http://www.dvdflick.net/download.php\"]http://www.dvdflick.net/download.php[/URL]\r\n\r\nBeide gratis;) Succes.
Link naar reactie
Dit probleem heeft met je CODECS te maken. Het beste wat je kan doen is opnieuw een Codecs-Pack te installeren, waarschijnlijk is het probleem dan al opgelost, Voorbeeld van een Codec Pack/Decoder Pack is K-Lite Codec Full. [url]http://codecpack.nl/klcodec289f.exe[/url]\r\nEn het is gratis, naar mijn weten.:cool:
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...