Ga naar inhoud

ondertiteling


Aanbevolen berichten

[QUOTE=Potlood;307711]of hier: [url]http://www.pc-tutorials.nl/tutorials/software/ondertitel.php[/url] (zelf gemaakt).. 2 downloadlinks werken alleen niet meer, die 2 moet je even zelf googelen, vind je heel gemakkelijk ;)[/QUOTE]\r\n\r\nMoet zeggen dat dvd-flick wel een stuk eenvoudiger is hoor alleen voor de subs synchroon te laten lopen heb je subsync nodig :)
Link naar reactie
dank je Ferry ;). Trouwens, DVD-flick ken ik nog niet, ik ga het eens proberen! (ik ondertitel tegenwoordig eigenlijk nooit meer, ik kijk alle films vanaf mijn pc (Media Center van Vista Home Premium + afstandsbediening) en ik heb een tooltje waardoor ik de ondertitels gewoon zie in Media Center en WMP zonder dat ik het \'erin\' hoef te branden ;)
Link naar reactie
[QUOTE=Potlood;307923]dank je Ferry ;). Trouwens, DVD-flick ken ik nog niet, ik ga het eens proberen! (ik ondertitel tegenwoordig eigenlijk nooit meer, ik kijk alle films vanaf mijn pc (Media Center van Vista Home Premium + afstandsbediening) en ik heb een tooltje waardoor ik de ondertitels gewoon zie in Media Center en WMP zonder dat ik het \'erin\' hoef te branden ;)[/QUOTE]\r\n\r\nJa voor mij hetzelfde, kijk ze ook meestal op de pc maar dan met BS-player pro daar kun je de subs er gewoon bij pakken in het menu :D \r\nDVD-flick heeft vorige keer in de computeridee gestaan bij voor nop is zeer eenvoudig maar je kunt niet zelf je encoder kiezen en dat kan bij bijv. the filmmachine wél en aangezien ik de cinema craft encoder gebruik heb je dan wel het beste resultaat :rolleyes:
Link naar reactie
[QUOTE=ferry48;308213]Hoe kom ik aan bs-player ??\r\n\r\ngr Ferry[/QUOTE]\r\n\r\nDie is gratis!! :D hier kun je downloaden:\r\n\r\n[URL=\"http://www.bsplayer.org/en/bs.player/download/?BSPLAYER=f6d40bd1a7c8a27816348f5b6d6a446f\"]http://www.bsplayer.org/en/bs.player/download/?BSPLAYER=f6d40bd1a7c8a27816348f5b6d6a446f[/URL]\r\n\r\n\r\n\r\nDe \'PRO\' versie moet je betalen maar de gratis versie is voldoende.
Link naar reactie
[QUOTE=ferry48;308214]Weet jij hoe ik .vob bestanden om kan zetten naar .avi ??\r\n\r\ngr Ferry[/QUOTE]\r\n\r\nDat moet volgens mij wel lukken met DVD-shrink:\r\n\r\n[URL=\"http://downloads.vnunet.nl/download/dvd/dvd+shrink/_1250.html\"]http://downloads.vnunet.nl/download/dvd/dvd+shrink/_1250.html[/URL]\r\n\r\nKijk hier ook even:\r\n\r\n[URL=\"http://jojo.havank.com/index.php?/artikelen/vobnaarmpeg.html\"]http://jojo.havank.com/index.php?/artikelen/vobnaarmpeg.html[/URL]
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...