Ga naar inhoud

mds file en iso branden


Aanbevolen berichten

[quote=Webfox;303254]Daemon Tools MAAKT niet zulke bestanden, maar LEEST ze.\n \nquote]\n \nDat staar er ook !!! Beter lezen.\n \nDeamon tools kan van deze file\'s ook een virtuele dvd maken ,en deze kun je dan gewoon naar een echte dvd kopieren.\nEventueel met shrink ,dan kun je ook nog verkleinen als het nodig mocht zijn.
Link naar reactie
Ehm... nee.\nIemand (Animal, jij dus) zei dat Daemon Tools virtuele DVD\'s MAAKT.\nDat kan Daemon Tools niet.\nIk heb de nieuwste versie ervan en hij kan het niet.\nHij LEEST ze.\n\nWat Daemon Tools kan: - virtuele DVD\'s/CD\'s lezen\nWat Daemon Tools NIET kan: - virtuele DVD\'s/CD\'s maken\n - virtuele DVD\'s/CD\'s op een DVD branden.\n\n[SIZE=\"1\"]P.S. Als je iets verkeerd gezegt hebt, pas je bericht dan gewoon aan en ga niet zeggen dat anderen (ik in dit geval) ongelijk hebben.[/SIZE]
Link naar reactie
[quote=Animal;303329]Deamontools leest de mds-iso file in ,en op je pc verschijnt een extra dvd speler ,waar een dvd in zit . Deze kun je behandelen of het een echte dvd was. Dus je kunt hem rippen ,kopieren ,afspelen ,of wat dan ook .\n \nHij maakt er dus een virtuele dvd van ,maar die is zonder deamontools niet te zien !!![/quote]\nmet alcohol 120 % ook, daarin kun je 31 virtuele schijven aanmaken
Link naar reactie
[QUOTE=Animal;303329]Deamontools leest de mds-iso file in ,en op je pc verschijnt een extra dvd speler ,waar een dvd in zit . Deze kun je behandelen of het een echte dvd was. Dus je kunt hem rippen ,kopieren ,afspelen ,of wat dan ook .\n \nHij maakt er dus een virtuele dvd van ,maar die is zonder deamontools niet te zien !!![/QUOTE]\n\nEen mds/iso is een virtuele dvd, en idd komt die in de verkenner te staan.\nDaemon Tools zet een extra (maximum 4) DVD lezer erbij.\n\nDan kun je hem idd rippen, kopiëren enz.\nMaar waarom zou je dat willen als je al een kopie hebt?\nMet Nero (of een ander brandprogramma) kan je die mds-iso op een echte DVD zetten.\n\nDaemon Tools maakt er geen virtuele dvd van, want een mds-iso IS al een virtuele dvd.\nJe kan van bestanden een virtuele dvd maken met bijvoorbeeld PowerISO.\nMaar met Daemon Tools kan dat niet.
Link naar reactie
[QUOTE] Met Nero (of een ander brandprogramma) kan je die mds-iso op een echte DVD zetten.[/QUOTE]\n\nIk heb een Nero uit de 6. serie en die kan geen mds branden.\n\nKunnen we nu even stoppen met de haantjes gedrag aub. TopicStarter heeft antwoord en we gaan hier toch niet lopen rollebollen over een woord hé?
Link naar reactie
[quote=Webfox;303608]Een mds/iso is een virtuele dvd, en idd komt die in de verkenner te staan.\nDaemon Tools zet een extra (maximum 4) DVD lezer erbij.\n \nDan kun je hem idd rippen, kopiëren enz.\nMaar waarom zou je dat willen als je al een kopie hebt?\nMet Nero (of een ander brandprogramma) kan je die mds-iso op een echte DVD zetten.\n \nDaemon Tools maakt er geen virtuele dvd van, want een mds-iso IS al een virtuele dvd.\nJe kan van bestanden een virtuele dvd maken met bijvoorbeeld PowerISO.\nMaar met Daemon Tools kan dat niet.[/quote]\n \nMisschien dat je toch beter moet leren lezen.\nEen mds en iso bestand is helemaal geen virtuele dvd . Het is gewoon een bestand. Een image ,die je met somige brandprg\'s kunt branden tot een dvd.\nJe hebt er een ander prg voor nodig om er een virtuele dvd van de maken ,en dat kan onderandere met deamontools. Dat kan handig zijn als je brandprg geen mds of iso ondersteund ,en ook als het een mds/iso van een dvd van meer als 4,37 gig is.Heb je geen prg wat zulke bestanden kan lezen /omzetten ,dan kun je met deze file\'s helemaal niks.
Link naar reactie
Volgens mij snap je het niet.\nVolgens mij heb je geen eens Daemon Tools.\nEen mds of iso bestand is wel een virtuele dvd (ander woord is image), en met Daemont Tools kan je die lezen (dvd lezer).\nEen image (virtuele dvd dus) kan je niet in een beeldscherm stoppen ofzo, alleen in programma\'s zoals Daemon Tools.\nDaemon Tools kan die virtuele dvd\'s lezen, een ander ding kan dat niet.\n(Ja, andere virtuele dvd spelers.)\n\nIk vind dat reintje gelijk heeft.\nJe snapt het dan wel niet, maar dit gaat zo eindeloos door.\nIk kijk nu niet meer in dit topic.\nMazzel!\n\n(O, nog 1 dingetje. Als je met Nero een image (iso bijv.) brandt, zet hij automatisch alleen de video (en natuurlijk audio) bestanden neer. Dus je hoeft hem niet eerst te unpacken.\nTenminste, dat is bij mij zo, en ik heb Nero 7.)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...