Ga naar inhoud

Pinnacle 9 renderen loopt vast


Aanbevolen berichten

Een collega van mij heeft een moviebox van pinnacle aangeschaft om zijn oude films te kunnen laden op zijn PC.\r\nDit gaat goed\r\nEr wordt gebruik gemaakt van Pinnacle 9. \r\nUiteindelijk moet de film omgezet worden. (renderen) Hier gaat het mis, het renderen loopt na een tijdje vast.\r\nLigt dit nu aan Pinnacle 9, de moviebox of wat waarschijnlijker lijkt, de PC?\r\nGebruikt besturingsprogramma Win XP home.\r\nVoldoende geheugen (1gb)\r\nVoldoende vrije ruimte op de harde schijf\r\nVideokaart Radion 9500. \r\n\r\nBedankt voor jullie tijd en moeite.
Link naar reactie
Weet je zeker dat hij vastloopt?\r\nBij het renderen blijft Studio namelijk op een bepaald punt (ongeveer halfweg) een poos stilstaan waardoor het lijkt of er niets meer gebeurt, maar na een tijdje gaat het proces gewoon verder.Dit kan afhankelijk van de grootte van het bestand best lang duren.\r\nGeduld is dan vereist. Misschien het proberen waard?\r\nEmiel
Link naar reactie
Werk al jaren met verschillende Pinnacle Studio 7-8-9 progr. Studio 9 prima program. Renderen is een kwestie van geduld, nachtje slapen...\r\nMaar om fouten uit te sluiten een aantel mogelijkheden: \r\nKies film maken, kies de status:\r\n1. [B]Stream[/B] kies instelling; ga bij afspeelkwaliteit naar: Laag.\r\nstart renderen, er is nu slechts weinig geheugenruimte en rekentijd nodig, als het lukt ia de randapparatuur correct dan een volgende stap.\r\n2. [B]Band[/B], kies instelling; ga onder kop Video naar VGA scherm.\r\nRenderen maar (nu meer geduld dan bij de vorige) en kijk na afloop op de monitor of de film correct is. \r\nWerkt dit ook dan is Studio goed. \r\nDus geduld met het renderen om de DVD te maken.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...