Ga naar inhoud

Aumatisch aanmelden Windows Messenger stopzetten


Anoniem2

Aanbevolen berichten

Hallo,\r\n\r\nHeel vaak komt het voor dat wanneer ik mijn laptop uit de slaapstand haal en ik mij aanmeld bij MSN, er een pop-up komt in mijn scherm met de tekst: \"U bent agemeld bij .NET berichtenservice omdat u al op een andere locatie bent aangemeld\".\r\n\r\nNu startte ik Windows Messenger op, en die bleek mij automatisch aan te melden. Hoe kan ik dit weer uitschakelen? Want de tekst met het vinkje voor \"meld mij automatisch aan\" is niet meer in beeld.
Link naar reactie
[QUOTE=reintje;299350]Heb je het over MSN of heb je het over Windows Messenger.\r\nAls Windows Messenger zich aanmeldt en je gebruikt het niet, kun je die uitschakelen onder Software > Windows onderdelen....[/QUOTE]\r\n\r\n\r\nIk heb het over Windows Messenger. Deze meld mij dus automatisch aan (terwijl ik nooit Windows Messenger gebruik, altijd MSN). Dus wanneer ik mij op MSN afmeld wordt ik zonder dat ik het weet bij Windows Messenger aangemeld. Terwijl ik er niet ben (daarom meld ik mij af), blijf ik wel online, doordat Windows Messenger mij dan aanmeld. Heel vervelend. Ik hoor van mensen dan ook dan ik heel de middag online was, terwijl ik mij \'s morgens dus al af had gemeld. Het eerst was alleen in Windows Messenger, het tweede in MSN.
Link naar reactie
Nu ben ik pesoonlijk niet zoń voorstander van het gebruik van (Microsoft) MSN en of messenger.\r\nMaak dan onder Windows ook geen gebruik van MSN en of messenger maar van [url=http://amsn-project.net/download.php]AMSN[/url].\r\nHeb op de enige hier aanwezige workstation (computer) met Windows via configuratie centrum/ software/ enz: MSN en Messenger verwijderd en [url=http://amsn-project.net/download.php]AMSN[/url] geinstalleerd.\r\nMSN-chat nu dan ook op dit systeem via Amsn.\r\nMisschien is dit voor jouw ook een oplossing om van je MSN/Messenger prob: af te komen\r\n\r\nGerard
Link naar reactie
[QUOTE=DeGrijze;299386]Nu ben ik pesoonlijk niet zoń voorstander van het gebruik van (Microsoft) MSN en of messenger.\r\nMaak dan onder Windows ook geen gebruik van MSN en of messenger maar van [url=http://amsn-project.net/download.php]AMSN[/url].\r\nHeb op de enige hier aanwezige workstation (computer) met Windows via configuratie centrum/ software/ enz: MSN en Messenger verwijderd en [url=http://amsn-project.net/download.php]AMSN[/url] geinstalleerd.\r\nMSN-chat nu dan ook op dit systeem via Amsn.\r\nMisschien is dit voor jouw ook een oplossing om van je MSN/Messenger prob: af te komen\r\n\r\nGerard[/QUOTE]\r\n\r\nHallo,\r\n\r\nIk heb met MSN nooit problemen hoor, dat werkt prima! Alleen moet Windows Messenger mij niet meer automatisch aanmelden, dan is het probleem opgelost.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...