Ga naar inhoud

camera naar pc via firewire


Anoniem2

Aanbevolen berichten

Bij sommige merken/typen moet je de videocamera aangesloten hebben op de adapter voor de stroomvoorziening, en werkt \'t niet wanneer je de accu van de camera gebruikt.\n \nHet kan ook nog zo zijn dat die hele firewire niet werkt... is er eerder iets aangesloten op de firewire ?\n \nStaat de firewire wel bij netwerkverbindingen vermeld, als een 1394-verbinding?
Link naar reactie
Zet de pc uit sluit de camera firewire aan op de pc.Start de pc wacht tot hij helemaal is opgestart,zet nu de camera aan en zet hem op play mode wacht 10 sec en de pc geeft rechts onder aan dat nieuwe hardware gevonden is en dat hij te gebruiken is.In het midden verschijnt nu een kader waarin gevraagt word met welk progamma je de film van de camera af wilt halen geef dat aan en je kunt je film binnen halen.Misschien heb je hier wat aan.\r\n[url]http://support.microsoft.com/kb/252185/nl[/url]\r\nSucces
Link naar reactie
heb je al geprobeert een driver voor de camera te downloaden.\r\nhad dit op een oude pc ook.\r\nheb toen op de site van de fabrikant software weggeplukt en daarna deed hij het weer.\r\n\r\nwerk nu met xp, en hij pakt in principe de camera direct.\r\nmaar kan zijn dat jou model nieuwer os, zodat xp (als je die draait) hem niet kan pakken.
Link naar reactie
Onder XP, met een firewirekabel, zou de pc direct je camera moeten herkennen. Ik werk met diverse camera\'s en hoefde alleen drivers te installeren als ik de camera via een USB aan wilde sluiten. Bij de fire-wire was dit niet nodig. Firewire heeft ook de voorkeur vanwege de snelheid. Maar 4- of 6 pins? Zover ik weet is Firewire 1 standaardformaat. \nDaarbij moet je ook even controleren wat voor soort Firewire aansluitng je camera heeft. Sommige hebben alleen een FW-uit ander hebben FW-uit en FW-in. Bij de laatste optie kun je je camera via bijv. Pinnacle of WIndows Moviemaker vanaf je pc ook besturen. Maar als eerste, controleer je kabel eens. Het lijkt of daar iets niet goed mee is.
Link naar reactie
Ilink en firewire is precies hetzelfde.\r\nEr is een 4 polige en 6 polige versie waarmee gewerkt wordt.\r\nBij 6 polig zit er ook voeding op de kabel (kan nodig zijn voor een of ander apparaat.\r\nOp de pc zit meestal een 6 polige aansluiting ,maar op de kamera en de meeste dvd recorders is het een 4 polige aansluiting.\r\nDeze aansluitingen kun je niet door elkaar halen want het is een heel ander formaat stekker. Er zijn wel verschillende snoeren ,,van 4 naar 4polig ,,van 4 naar 6 polig ,en van 6 naar 6 polig.\r\n\r\nOja ,heet geen FW in of uit ,,maar gewoon DV-in of uit (DV .digitale video)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...