Ga naar inhoud

Raad de film


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 3k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    2974

was koning van het [URL=\"http://nl.wikipedia.org/wiki/Verenigd_Koninkrijk\"][COLOR=#0000ff]Verenigd Koninkrijk[/COLOR][/URL] van [URL=\"http://nl.wikipedia.org/wiki/1936\"][COLOR=#0000ff]1936[/COLOR][/URL] tot [URL=\"http://nl.wikipedia.org/wiki/1952\"][COLOR=#0000ff]1952[/COLOR][/URL] en keizer van [URL=\"http://nl.wikipedia.org/wiki/India\"][COLOR=#0000ff]India[/COLOR][/URL] tot [URL=\"http://nl.wikipedia.org/wiki/1947\"][COLOR=#0000ff]1947[/COLOR][/URL].\ndat wisten ze in 1914 nog niet\nhint : lees de brief, dan is het een makkie
Link naar reactie
[QUOTE=tjoekse;265288]was koning van het [URL=\"http://nl.wikipedia.org/wiki/Verenigd_Koninkrijk\"][COLOR=#0000ff]Verenigd Koninkrijk[/COLOR][/URL] van [URL=\"http://nl.wikipedia.org/wiki/1936\"][COLOR=#0000ff]1936[/COLOR][/URL] tot [URL=\"http://nl.wikipedia.org/wiki/1952\"][COLOR=#0000ff]1952[/COLOR][/URL] en keizer van [URL=\"http://nl.wikipedia.org/wiki/India\"][COLOR=#0000ff]India[/COLOR][/URL] tot [URL=\"http://nl.wikipedia.org/wiki/1947\"][COLOR=#0000ff]1947[/COLOR][/URL].\r\ndat wisten ze in 1914 nog niet\r\nhint : lees de brief, dan is het een makkie[/QUOTE]\r\nik had em dus niet goed... hmm\r\n\r\nThe Last Hangman (2005)??
Link naar reactie
[QUOTE=tjoekse;265347]ja helemaal goed(Y)[/QUOTE]\n(zocht op character pierrepoint....)\n\nvolgende:\n[url=http://members.home.nl/a.kost/PDVD_001.JPG][img]http://members.home.nl/a.kost/PDVD_001_klein.JPG[/img][/url]\nklik voor groter)\n\n[url=http://members.home.nl/a.kost/PDVD_002.JPG][img]http://members.home.nl/a.kost/PDVD_002_klein.JPG[/img][/url]\nklik voor groter)\n\n[url=http://members.home.nl/a.kost/PDVD_003.JPG][img]http://members.home.nl/a.kost/PDVD_003_klein.JPG[/img][/url]\n(klik voor groter)
Link naar reactie
Ik weet niet zo snel hoe je plaatjes uit avi-files kan krijgen, dus heb ik maar wat plaatjes van de website van een favoriete film van me gehaald, en op de eigen website gezet zodat het ook weer niet te simpel wordt. Waarschijnlijk is het nog steeds makkelijk te raden, maar we zullen zien.\r\n\r\n[img]http://www.arnoudvanvliet.nl/leather.jpg[/img]\r\n\r\n[img]http://www.arnoudvanvliet.nl/ouch.jpg[/img]\r\n\r\n[img]http://www.arnoudvanvliet.nl/rooftop.jpg[/img]
Link naar reactie
Yep. De Prefab Four! Ron Nasty, Dirk McQuickly, Stig O\'Hara (the quiet one) en Barry Wom (the noisy one). \r\n\r\nDe perfecte Beatles parodie. 20 originele liedjes, maar je weet gewoon dat het ook Beatles liedjes hadden kunnen zijn. Doubleback Alley ipv Penny Lane, Another Day ipv Yesterday, Ouch! ipv Help! (daar kwam een foto vandaan, van de \"LP hoes\"). Gepresenteerd door Eric Idle van Monty Python, en rolletjes van George Harrison en Michael Palin.\r\n\r\nMichael Jackson was toen al eigenaar van Northern Songs, dwz de Lennon McCartney liedjes, en liet zien een complete eikel zonder gevoel voor humor te zijn. De helft van de royalties werd opgeeist omdat het nagemaakte Beatles liedjes zouden zijn, terwijl het echte originele nummers waren.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...