Ga naar inhoud

Raad de film


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 3k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    2974

Jawsper heeft \"de stofzuiger\" :mrgreen: gewonnen.... en is aan de beurt...\r\n\r\n@John: Het vliegtuig crashed ergens in Afrika en ze moeten maar zien te overleven. Vangen inderdaad een kip, maar kunnen het niet over hun hart verkrijgen om het dier te \"killen\".. :lol: \r\nOsbourne taferelen zie je niet in de film hoor... kijkwijzer vanaf 6 jaar hé?
Link naar reactie
[quote=reintje]Jawsper heeft \"de stofzuiger\" :mrgreen: gewonnen.... en is aan de beurt...\r\n\r\n@John: Het vliegtuig crashed ergens in Afrika en ze moeten maar zien te overleven. Vangen inderdaad een kip, maar kunnen het niet over hun hart verkrijgen om het dier te \"killen\".. :lol: \r\nOsbourne taferelen zie je niet in de film hoor... kijkwijzer vanaf 6 jaar hé?[/quote]\r\n\r\nObscuur? Luguber, misschien. Aan de andere kant, Kinderen voor Kinderen zong jaren geleden toch al over \"Kip, Patat en Appelmoes\", of niet? Dit is gewoon een erg verse kip, dan. Kakelvers, kun je wel zeggen.\r\n\r\nOkay, ik hou al op. Die was erg flauw. :-#
Link naar reactie
[quote=reintje]Ik heb geen idee... maar Ultimate heeft vast gelijk...\r\n\r\n[b]JohnL schreef[/b]\r\n\r\n\r\n[quote]Okay, ik hou al op. Die was erg flauw[/quote]\r\n\r\n:lol: \r\n\r\nBeetje zout misschien :mrgreen:[/quote]\r\n\r\nOkay, ik hap wel:\r\n\r\nkipkruiden...\r\n\r\nZullen we nu eerst maar afwachten wat de nieuwe wordt? Anders gaan we wel héél erg off-topic ;-)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...