Ga naar inhoud

Raad de film


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 3k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    2974

[quote=reintje]Ik ben niet technisch, maar is dat screenshot wel een U-boot? Als die gaten in de zijkant lijken me niet gezond als ie gaat duiken (H)[/quote]\r\nDe romp van een duikboot bestaat uit meerdere lagen, die gaten horen erin.\r\nVerder is dat ding dat rechts er schuin bijhangt een duikroer, dus dit is ongetwijfeld een duikboot. :-)
Link naar reactie
De vliegtuigen waren om het moeilijker te maken.:)\r\nHet is inderdaad een U-boot. Als tip wilde ik vandaag het volgende vermelden.\r\nHet speelt zich wel af in WWII maar is het wel een oorlogsfilm? Dan kom je uit op een ander genre in combinatie met een duikboot.\r\nIn dit geval een thriller of horror, Snappie heeft hem correct, het is Below. Goed gedaan Snappie! (Y) \r\nHier nog een screenshotje van wat acteurs, deze zou ik als volgende posten. Ik vond hem best wel spannend.
Link naar reactie
Tja, daar kan ik niets aan doen. De vliegtuigen zijn uit dezelfde film, met het zelfde programma gedaan en er zijn op geen enkel screenshot aanpassingen gedaan.:D\r\nMaarja, daarom wilde ik ook niet aangeven hoe recent dat ie was, want dan zou het wel erg gemakkelijk geworden zijn.:)\r\nWat ik gedacht had was dat men films als Pearl Harbor of Tora Tora Tora of de Slag om Engeland zou roepen na het posten van die vliegtuig screenshots, maar ook die kwamen niet tevoorschijn.
Link naar reactie
Had ik em goed??? hoi hoi hoi!!!\r\nBelow nooit gezien maar gegoogeld met steekwoorden als onderzeer en duikboot film.\r\nNahja effe in m\'n archief duiken voor screenshots, Eight below wordt het niet want die heb ik nog niet gezien, en ik post alleen films die ik echt gezien heb.\r\n(ben zo terug met paatjes)
Link naar reactie
Over deze film wil ik zeggen dat ik het als film (entertaiment) mislukt vind.\r\nWel geeft het een uitstekend beeld van de gemiddelde amerikaanse soldaat, de zinloosheid van oorlog, en de domheid met debielengedrag van \"jarheads\"\r\nTevens begrijp je na het zien van deze film waarom veel Amerikaanse soldaten zo enorm gehaat worden, en ze mede daarom zoveel KIA\'s hebben in Irak.(denk ik)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...