Ga naar inhoud

Raad de film


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 3k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    2974

[quote=reintje]Ik heb ook geen idee, Geen bekende actrices (zijn er wel mannen in die film?) en ik heb deze ook zeker weten niet gezien.[/quote]\r\n\r\n :-| :-| Geen bekende actrices? Dat kun je niet menen....... Herken je de oudere dame ook niet? Is echt een fenomeen... tenminste dat vind ik.\r\nIk zal kijken of ik een groter plaatje van haar kan vinden.\r\nEn dit plaatje is een deel uit de \'filmposter\'. Herken je de actrice die linksonder staat ook niet?
Link naar reactie
[quote]Is echt een fenomeen[/quote]\r\n\r\n :-S Ehhhhh, misschien bij jou in de buurt, maar geld dat ook voor de rest van de wereld???? :-S :-S \r\n\r\n[quote]Herken je de actrice die linksonder staat ook niet?[/quote]\r\n\r\nEcht niet! :mrgreen: :-S :mrgreen: :-S \r\n\r\n[quote]Ik zal kijken of ik een groter plaatje van haar kan vinden. [/quote]\r\n\r\nZou het helpen denk je?? ^o) :-S :mrgreen:
Link naar reactie
Ik weet niet of het echt gaat helpen Snappie (proud) Ik kan alleen niet echt een beter groot plaatje van haar vinden... tenminste niet eentje waar jullie echt wat mee opschieten.\r\nIk heb nog wel een tip; deze oudere dame speelde ook in een film die ging over oudere mensen die in een zwembad zwommen waar dan buitenaardse \'eieren\' in lagen en waardoor ze zich weer jonger gingen voelen (A)
Link naar reactie
[quote]Geen bekende actrices? Dat kun je niet menen....... Herken je de oudere dame ook niet? Is echt een fenomeen... tenminste dat vind ik. [/quote]\r\nAls ik de actrices/acteurs op imdb.com bekijk, moet ik toch helaas bekennen dat er maar 1 tussenzit waar ik ooit van gehoord heb.. :-$ Chris O\'Donnell, die speelde Robin in een aantal Batman films..\r\n\r\nIk vrees dat ik dan toch een cultuurbarbaar ben, helaas.. (proud)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...