Ga naar inhoud

downloaden


Anoniem2

Aanbevolen berichten

[quote]\r\nEn waar kan je een programma halen dat je de beveiliging er af kan halen van een dvd. \r\n[/quote]\r\nDVD-decrypter, Shrink etc.\r\n[quote]\r\nwie weet een site waar je gratis films kunt downloaden. \r\n[/quote]\r\nNieuwsgroepen....., pas nog a/d orde geweest (beantwoord door medeforummer Reintje dacht ik ), zoek maar es met de zoekfunctie hier....\r\n\r\nGrtz
Link naar reactie
[quote=Rawit][quote]\r\nEn waar kan je een programma halen dat je de beveiliging er af kan halen van een dvd. \r\n[/quote]\r\nDVD-decrypter, Shrink etc.\r\n[quote]\r\nwie weet een site waar je gratis films kunt downloaden. \r\n[/quote]\r\nNieuwsgroepen....., pas nog a/d orde geweest (beantwoord door medeforummer Reintje dacht ik ), zoek maar es met de zoekfunctie hier....\r\n\r\nGrtz[/quote]\r\n\r\nIk denk dat Rawit net zo slecht bezig is, hij/zij weet ook dat dit soort dingen niet mogen dus dan vind ik dat je niet moet antwoorden!
Link naar reactie
*****Illegaal materiaal: \r\n\r\nLinks naar en berichten over illegale sites en software of cracks, serienummers, pornografie en/of ander aanstootgevend of verboden materiaal kunnen we absoluut niet toestaan en worden verwijderd. We zijn strenger dan de wet! Niet alleen als iets juridisch illegaal is, maar ook als wij vinden dat het te dichtbij de illegaliteit zit kunnen wij besluiten een post te verwijderen. Films downloaden bijvoorbeeld, is officieel legaal maar het is niet de bedoeling dat dit forum een uitwisselplaats wordt voor films, MP3’s, Warez en dergelijke. Deze dingen worden wél illegaal aangeboden al zijn ze legaal te downloaden. Dit is een forum om elkaar te helpen met computerproblémen, niet om illegaal geplaatste computerdownloads uit te wisselen. \r\nOok hier geldt dat Admin en Modje zich daarbij het recht voorbehouden berichten naar eigen inzicht te wijzigen of te verwijderen. Dit heeft betrekking met alles op het forum dus ook je profiel, je username, je handtekening... kortom alles! \r\nWie zich hier niets van aantrekt krijgt eerst een waarschuwing en wordt daarna onverbiddelijk van dit forum verbannen. ********\r\n\r\nDit staat letterlijk in de huisregels.\r\nDe vragesteller als ook de beantwoorder overtreden deze regels helemaal niet !!!!
Link naar reactie
\"Films downloaden bijvoorbeeld, is officieel legaal maar het is niet de bedoeling dat dit forum een uitwisselplaats wordt voor films, MP3’s, Warez en dergelijke.\"\r\n\r\nAnimal, deze discussie is er al veel vaker geweest. De vraag van johno mag niet, zoals Modje en Admin al vaker hebben aangegeven. Alleen ben ik het met je eens dat de huisregels wel een herschreven mogen worden om dit nog veel duidelijker te maken. Downloaden mag, maar Modje en Admin willen niet dat de sites hier worden genoemd.\r\n\r\nVerwijderen van kopieerbeveiligingen is wel illegaal! Dus dar valt zeker onder de huisregels.
Link naar reactie
*zucht* lees nou de eerdere discussies eens door, Animal... Het forum wordt WEL een uitwisselplaats als er sites worden genoemd. Verpest het nou niet voor de anderen. \r\n\r\nLaatste wat ik hier erover zeg. Als ervaren forummers zich niet eens wensen te gedragen (N) . \r\n\r\n@Modje & Admin: ik begin toch over te hellen naar de mening van BlackTiger. De huisregels MOETEN explicieter worden, zodat er niet allerlei mensen glibberig er onderuit proberen te komen. Gewoon heel duidelijk zeggen dat alle vragen die betrekking hebben op kopieren, kraken, downloaden, weghalen beveiligingen, sites waar dit op staat etc. Of zet de boel gewoon open voor alle rommel, maar het is zo niet leuk meer.
Link naar reactie
Als er nu eens na het antwoord van Rawit niemand meer had gereageerd ,dan was er helemaal niks aan de hand geweest ,maar alles moet hier altijd worden opgeblazen.\r\nMeerdere mensen moeten zonodig zeggen dat iets niet mag.,terwijl er allang antwoord is gegeven en de vragesteller waarschijnlijk allang tevrede is.\r\nEen antwoord of zo,n mededeling is voldoende.\r\nEn ik weet echt wel wat er hier op het forum wel of niet mag ,maar als je konstant moet reageren als er iets gebeurt wat niet mag ,dan heb je er onderhand een dagtaak aan.
Link naar reactie
Mensen...., ben nu pas weer op het forum gekomen vandaag..., en zag dat m\'n antwoord nogal wat teweeg bracht.\r\n@ Animal thanks voor jouw support....., en wat je hebt aangehaald van de huishoudregels..., zo had ik het me ook voorgesteld, niet meer en niet minder. Daarom ook mijn antwoord aan johno..., niet minder en vooral niet meer...!! \r\nEr is geen site en/of links gegeven..., wel op de zoekfunctie van het forum.\r\n\r\nEn dan heb ik \'t alleen nog maar over freeware progs die zelfs hier ook regelmatig worden gebruikt door andere forumlezers en sterker nog...., ook gebruikshandelingen worden er omschreven. \r\nAls we \'t letterlijk gaan stellen (de vragensteller dus)..., deze progs halen niet eens de beveiliging eraf van de DVD, maar zetten videomateriaal v/e DVD op de HD, de DVD zelf wordt ongemoeid gelaten. \r\n\r\nGrtz
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...