Ga naar inhoud

Verkeerde bestand, denk ik


Anoniem2

Aanbevolen berichten

Ik heb een probleem :-P .\r\n\r\nIk heb een \"bestand\" gedownload, maar ik weet niet hoe je het moet branden. Ik weet hoe je eigenlijk alle andere filmbestanden branden moet, maar bij deze weet ik het echt niet. Meestal bij details krijd ik wel dat er staat avi of mpeg of videofragment. Noem maar op, maar bij deze kom ik er echt niet uit. :-S \r\n\r\nAls iemand me kan helpen alvast bedankt ;-) .
Link naar reactie
  • Reacties 72
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Iedereen download en iedereen doet dat op zijn eigen manier en of dat nou wel of niet mag is voor ons hier op dit forum niet om over te beslissen.Daar hebben we de instanties voor.\r\nOok in het blad (computeridee) word met regelmaat aandacht besteed aan download zaken......dus dat zou ook niet mogen dan.....nee hypocriet staat bij een ieder in zijn woordenboek die hier een reaktie plaats over of het wel of niet mag volgens de regels.\r\nEn hebben deze personen (meerderheid) in alle eerlijkheid nog NOOIT iets \"illegaals\"gedownload? NEE??? vast!!!!\r\n\r\nHierbij sluit deze ik deze zinloze discussie over de regels.
Link naar reactie
Goed, het laatste wat ik er hierover ga zeggen.\r\n\r\nVergelijk het met een jongerencentrum. Eigenaar en gemeente hebben heel duidelijk aangegeven dat het jongerencentrum dichtgaat, als er alcohol wordt gebruikt. Toch zijn er een paar mensen die alcohol meenemen, en daarmee riskeren dat het jongerencentrum wordt gesloten. Omdat een enkeling lak heeft aan de regels, kunnen vele anderen gedupeerd worden.\r\nDan is er iemand die de stiekeme drinkers aanspreekt, en ze op het alcoholbordje wijst. En dan is er een omstander, die zegt dat je de alcoholgebruikers niet mag aanspreken, omdat je thuis ook wel eens alcohol drinkt.\r\n\r\nZolang niet duidelijk is dat het om een illegale filmdownload gaat, moet je zelf beslissen of je helpt en mag je de vragensteller het voordeel van de twijfel gunnen. Op het moment dat het duidelijk is (zoals met het screenshot het gelijk duidelijk was dat het om een oudere bioscoopfilm gaat), dan moet het daar stoppen.
Link naar reactie
[quote=avv]Wionline, lees de regels!! Het gaat niet om wat je zelf hebt gedaan, maar wat wel en niet toegestaan is OP HET FORUM. Dan is de eigen mening niet belangrijk; als je het er niet mee eens bent, wegwezen.[/quote]\r\nsteeds meer mensen vinden jou mening ook niet belangrijk\r\n[url]http://www.consumed.nl/database/indicaties/indicatie.php3?id=2883[/url]
Link naar reactie
[quote]Zolang niet duidelijk is dat het om een illegale filmdownload gaat[/quote]\r\nSorry, maar illegale filmdownload bestaat niet.\r\nDit staat zelfs in de regels van Computer Idee aangegeven. Er staat ook uitsluitend in de regels dat het niet de bedoeling is dat er uitwisseling plaats vind van illegaal aangeboden bestanden ofschoon ze legaal gedownload zijn.\r\nEr staat echter nergens dat je niemand zou mogen helpen met een legaal gedownload (film)bestand.\r\n\r\nIk heb er (nadat ik er hier over geleerd heb dat dit hier gebruikelijk is als een van de zeer weinige plaatsen op forumgebied) geleerd mee te leven dat mede gebruikers je op regels wijzen.\r\n\r\n[quote]Je weet uit je \"bestand\" opmerking echt wel dat dit hier niet de bedoeling is. [/quote]\r\nEchter dit noem ik niet echt gebruikersvriendelijk en het is ook nog onterecht ook want in de regels is hier niets over te vinden dat je elkaar niet zou mogen helpen met converteren er staat dus alleen iets over uitwisselen van of wijzen waar het te krijgen is etc.\r\n\r\nEdoch mag dit geen reden zijn om dan maar weer vervelend tegen elkaar te doen of om avv omdat ie eens een vergissing maakt dan gelijk af te katten. Negeer die opmerking dan gewoon of druk op het \"modje\" knopje om deze om opheldering of hulp te vragen.\r\n\r\nHoe drukker het zal worden, hoe vaker dit probleem zich zal voordoen, totdat er een keer goed herrie uitbreekt want daar hoef je alleen maar op te wachten. \r\nMaar ik stop met verder comment, want discussieren hierover, daar bestaat ook een apart forum onderdeel voor.
Link naar reactie
@Blacktiger: dank voor je respons, daar kan ik tenminste wat mee, en daar wil ik met plezier op reageren. Het is een kwestie van interpretatie van de Huisregels over filmdownloads. Persoonlijk zou ik het op prijs stellen als Modje en Admin duidelijker worden in wat kan en niet kan als het gaat om filmdownloads. Volgens mij zijn er al eerder topics over afgesloten, maar ik ga daar niet verder naar zoeken. Iets downloaden is dan wel legaal, het ook gebruiken is de vraag, maar hulp vragen om een download in orde te krijgen is m.i. over het randje.\r\n\r\nMet je opmerking over niet gebruikersvriendelijk ben ik het niet eens. Het aangeven van \"bestand\" op die manier geeft al aan dat het om een geripte film gaat. En wat een verrassing, dat klopt. Op zich ben ik het er mee eens dat Roffalady het zo aangeeft, want dan is hulp te geven; aangezien je het voordeel van de twijfel hoort te geven. Maar na de screenshot was het wel duidelijk.\r\n\r\nGoed, we wachten maar weer af op wat Modje/Admin erover zeggen. Hopelijk meer duidelijkheid; als er wel over filmdownloads en problemen daarmee mag worden gesproken, geen probleem. Ik zal me er dan buiten houden, want al mag het, ik wil dan geen hulp geven. Dat is persoonlijk.
Link naar reactie
AVV: Graag gedaan, ik kan er ook wel mee leven. Oke, je hebt gelijk. Niet gebruikersvriendelijk was geen correcte uitspraak mijnerzijds (sorry hiervoor), het was best vriendelijk maar wel een beetje kort door de bocht.:)\r\n\r\nOok ik kan me wel iets herinneren over topics die gesloten zijn i.v.m. twijfel of het nu wel of niet mocht en de discussie hierover. Derhalve kan ook ik me volledig vinden in jouw mening dat het beter is om hierover (wel of geen hulp bieden bij filmdownloads) nu eens echt duidelijke standpunten te stellen in de regels anders blijft dit soort dingen toch telkens terugkeren in de toekomst.\r\n\r\nDuidelijk is in elk geval dat filmdownloads->het waar en hoe->niet gesproken word. Nu nog duidelijkheid over de support (want het is legaal, ook volgens Brein) en dan zijn we alweer een stuk verder. (C)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...