Ga naar inhoud

Geef me een pic


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 2,7k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    2668

[img]http://autofoto.4muller.com/images/boerenkar.jpg[/img]\r\n\r\nJe ziet zelden een boerenkar met meerdere paarden... 1 paard kan de kar trekken.... :lol:\r\nEen kar als deze... heeft voor mij een nostalgische waarde...\r\n\r\nMijn vader was groetenboer en raakte ooit es met paard en wagen te water. Het dier zat nog steeds met één leidsel vast aan de kar maar heeft mijn vader met z\'n snuit naar de kant geduwd...\r\nDoor omstanders is het dier losgesneden en uit het water gehaald...\r\nHet fruit en de briefjes van f 2,50 (die had je toen nog) dreven op het water.\r\n\r\n\r\nGeef maar een briefje van f2,50...........
Link naar reactie
Nostalgie! Leuk!\r\nBij ons kwamen vroeger de olieboer, de groenteboer, de lorreboer (voddenman), de vuilnisman, de bakker allemaal met paard en wagen. Een andere groenteboer had al een \"mechanische hond\", zoals ze dat noemden, de melkboer had een Spijkstaal. Weer een andere groenteboer had een Goliath. \r\n\r\nDie knaken ken ik goed! Ik zie nog altijd hoe mijn oma, die in hetzelfde pand als wij woonde en waar ook het cafë was (en die via een tussendeur zo bij ons binnen kon komen) \'s avonds vóór het eten met haar brillendoos naar het café kwam voor een aperitiefje: dat werd betaald met de knaak uit haar brillendoos.
Link naar reactie
[quote=Snappie][quote=Modje][quote=nybble]Ik dacht dat deze wel een jaar of twintig was[/quote]\r\n\r\nHet is in elk geval een enorme ongelooflijke muts ^o)[/quote]\r\n\r\nInderdaad, :lol: \r\nOh ja, ik mocht nog een keer kiezen, ehhhh.... doe me nu maar een ongelofelijke doos. (of krijg ik dan de zelfde foto?)[/quote]\r\n\r\nToen ik het woordje \"muts\" zag staan was mijn eerste gedachte meteen Paris Hilton..... dus kiezen was een makkie.\r\nEnne als ik een \"doos\" had moeten kiezen zou zij ook als eerste op de lijst hebben gestaan. Wat een troela he? (Lelijkere woorden mogen hier niet, dus houd ik het maar netjes) (proud)
Link naar reactie
[quote=Modje]Oh mensen, ik mis echt ons \'vroegere\' geld [img]http://www.hondenhuys.nl/forumsmilies/ja.gif[/img][/quote]\r\n\r\nOm niet af te dwalen:[url]http://www.ecb.int/bc/exchange/nl/html/index.en.html[/url]\r\n\r\nOverigens is het natuurlijk prima dat er een euro is alleen erg jammer dat voor héél veel zaken nu effe wat meer betaald moet worden.\r\nDit ligt niet aan de euro maar de etterbakken die van de invoering van de euro gewoon misbruik hebben gemaakt.\r\n\r\nMag ik dan een onbewoond eiland (voor effe dan hé (proud) )
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...