Ga naar inhoud

veel foto's tegelijkertijd verkleinen in bestandsgrootte


Aanbevolen berichten

Ik heb een map met zo\'n 250 foto\'s die ik allemaal op de beste kwaliteit heb genomen met mijn digitale camera. Nu wil ik ze op mijn internet site zetten, maar als ik ze daar op zet, wil ik ze graag een stuk kleiner hebben. (ze zijn nu ongeveer 2 mb per stuk). Ik weet hoe ik dit per stuk moet doen, maar daar wordt je niet blij van met nog 249 foto\'s in het vooruitzicht. is er dus iemand die weet hoe ik de bestandsgrote van alle foto\'s in een keer kan verkleinen?\r\n\r\nbij voorbaat dank,\r\n\r\nPeter van de Venis
Link naar reactie
Ik weet in ieder geval dat je van tekeningen de grote kunt veranderen door er een gif bestan van te maken, maar dan gaat de kwatiteit echt heel erg achteruit. Dit is niet aan te raden., het bestand wordt wel 15 % kleiner, maar de kwaliteit wordt minder. Je kunt het bij een proberen, en er een andere naam aan geven, zodat je het origineel behoud. succes.
Link naar reactie
  • 2 jaren later...
Ha ha, nou om de verzameling nog completer te maken: [URL=\"http://cerebralsynergy.com/e107_plugins/custompages/BIMPLiteDutch.php\"]http://cerebralsynergy.com/e107_plugins/custompages/BIMPLiteDutch.php[/URL]\r\n\r\nDeze heeft als leukigheid dat je er meteen een \"watermerkje\" bij in kan zetten, en alles gaat razendsnel.\r\n\r\nMaar ik denk dat avv de prijs heeft, want dat is een erg leuke. Die ga ik ook eens proberen, bedankt voor de tip.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...