Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

Ja, dat moest eens verboden worden. Hondenpoep op de stoep wordt al lang niet meer geaccepteerd, terwijl als ik perongeluk door zo\'n verse paardenhoop fiets het echt wel tegen m\'n broek aan spat (ik hoop niet dat iemand aan\'t eten is); dat heb ik met \'n hondendrol niet.\r\n\r\nEdele dieren of niet, het blijft gewoon stront en dat hoort niet op plaatsen waar mensen zich voortbewegen.\r\n\r\nDus paardenbezitters: ruim de rotzooi van je dier op, hang er zo\'n strontvanger achter of laat \'t beest ergens z\'n behoefte doen waar niemand er last van zal hebben.\r\n\r\nIk denk dat ik maar eens zo\'n vlaggetjes-actie begin. En nee, geen tandenstoker-vlaggetjes, maar satéstokken met \'n A7 aan. Of nog groter :mrgreen:
Link naar reactie
  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote=FooBar;440743]Ja, dat moest eens verboden worden. Hondenpoep op de stoep wordt al lang niet meer geaccepteerd, terwijl als ik perongeluk door zo\'n verse paardenhoop fiets het echt wel tegen m\'n broek aan spat (ik hoop niet dat iemand aan\'t eten is); dat heb ik met \'n hondendrol niet.\n\nEdele dieren of niet, het blijft gewoon stront en dat hoort niet op plaatsen waar mensen zich voortbewegen.\n\nDus paardenbezitters: ruim de rotzooi van je dier op, hang er zo\'n strontvanger achter of laat \'t beest ergens z\'n behoefte doen waar niemand er last van zal hebben.\n\nIk denk dat ik maar eens zo\'n vlaggetjes-actie begin. En nee, geen tandenstoker-vlaggetjes, maar satéstokken met \'n A7 aan. Of nog groter :mrgreen:[/quote]\n\nHelemaal mee eens! Als je de poep van je hond niet opruimt riskeer je een boete. Maar paarden die op het trottoir schijten zoals ik bij ons vaak zie? Dat moeten we maar gewoon vinden. Nou, mooi niet. Zeg je er wat van dan kijken ze je echt aan van \"Waar heeft díe het over??\"
Link naar reactie
Even tussendoor, ik heb al jaren een barometer, en er gaat geen dag voorbij dat ik een blik op de tendens van de luchtdruk werp, en die heeft vanochtend om 09:15 toen ik hem vandaag voor het eerst zag, een absoluuut dieptepunt gevonden, [B]965,5 hPa[/B], en nog steeds dalend.\n\nZo laag heb ik hem nog niet zien staan.\n\nKan nog lager hoor, vanacht 00:00 lag op de oceaan het echte dieptepunt van 938 hPa.
Link naar reactie
[QUOTE=Navy;440767]Dat moeten we maar gewoon vinden. Nou, mooi niet. Zeg je er wat van dan kijken ze je echt aan van \"Waar heeft díe het over??\"[/QUOTE]\nLetterlijk vanuit de hoogte op je neer kijken, klasseverschil van de eigenaren, \"edele dieren\" (en de poep ruikt beter als hondenpoep), allemaal factoren waarmee ze er mee weg komen.\nEn er bestaat [I]bereden politie[/I] niet te vergeten :o\n\nIk liep een aantal jaren terug op het Binnenwegplein in Rotterdam, wat één groot voetgangersgebied is.\nErg druk, er was een koopdag.\n\nWord ik ingehaald door twee agenten te paard, een man en een vrouw, beiden met van die statige lange leren jassen gedrapeerd over de kont van die beesten.\nNou is dat al wat vreemd in een voetgangersgebied, maar zij maakten het helemaal bont.\nTerwijl de kont van één van die paarden twee meter voor mij is, ziet die agent over de menigte heen dat vijftig meter verderop er een man op een fiets stapvoets pratend naast een voetganger rijdt.\nEn wat doet die agent.... die geeft letterlijk dat paard de sporen ! Ik zie nog voor me hoe hij de hak van z\'n laars in de zij van dat beest zet.\nMet een flinke schok zet dat beest zich in beweging naar een draf (kan je nagaan, in een druk voetgangers gebied) en op datzelfde moment door die schok schijt dat beest zich leeg, hij lanceert die hoop in mijn richting, twee meter voor mijn neus. Ik moest er echt voor afremmen.\n\n . . . [ATTACH]13756[/ATTACH]
Link naar reactie
[QUOTE=dutch-online;440777]...................................................................\r\nhoe krijgen die beesten dat voor elkaar ,:D:D;)[/QUOTE]\r\nZe vliegen en ze vliegen... en dan komen ze de ruit tegen, zien hun spiegelbeeld, schrikken zo hard [COLOR=\"Sienna\"][SIZE=\"5\"]krhaa[/SIZE]aaa [SIZE=\"6\"]![/SIZE][/COLOR] dat ze zich leegschijten.
Link naar reactie
[quote=FooBar;440743]Ja, dat moest eens verboden worden. Hondenpoep op de stoep wordt al lang niet meer geaccepteerd, terwijl als ik perongeluk door zo\'n verse paardenhoop fiets het echt wel tegen m\'n broek aan spat (ik hoop niet dat iemand aan\'t eten is); dat heb ik met \'n hondendrol niet.\n \nEdele dieren of niet, het blijft gewoon stront en dat hoort niet op plaatsen waar mensen zich voortbewegen.\n \nDus paardenbezitters: ruim de rotzooi van je dier op, hang er zo\'n strontvanger achter of laat \'t beest ergens z\'n behoefte doen waar niemand er last van zal hebben.\n \nIk denk dat ik maar eens zo\'n vlaggetjes-actie begin. En nee, geen tandenstoker-vlaggetjes, maar satéstokken met \'n A7 aan. Of nog groter :mrgreen:[/quote]\n \n \nHet is gewoon allemaal biologisch afval wat na een paar regenbuien weg is.(maar hoort niet op de stoep ,kan ook in de goot of tussen de bosjes)\n \nDe vuurwerk rotzooi ligt nog overal ,en blikjes en flesjes die overal liggen ,daar hoor je niemand over klagen ,maar een blikje ligt er wel ruim 25 jaar voordat het vanzelf weg is.
Link naar reactie
@FooBar.. Wat zet je er op? [quote]Ik denk dat ik maar eens zo\'n vlaggetjes-actie begin. En nee, geen tandenstoker-vlaggetjes, maar satéstokken met \'n A7 aan. Of nog groter[/quote][quote]En wat doet die agent.... die geeft letterlijk dat paard de sporen ![/quote]Jong broekie die eindelijk een \"overtreding\" ziet... zielig.
Link naar reactie
[quote=FooBar;440743]Ja, dat moest eens verboden worden. Hondenpoep op de stoep wordt al lang niet meer geaccepteerd, terwijl als ik perongeluk door zo\'n verse paardenhoop fiets het echt wel tegen m\'n broek aan spat \n \n :mrgreen:[/quote]\n \nMisschien toch voortaan je ogen open houden op de fiets ,een paardehoop kun je al van verre zien en dus ook makkelijk ontwijken.;)\nJe kunt hem natuurlijk ook nog meenemen ,,het is prima mest voor in de tuin.
Link naar reactie
[QUOTE=dutch-online;440812]Zo laag heb ik hem nog niet zien staan.\r\n\r\nIk heb hem maar wat hoger gehangen :rolleyes:\r\n[/QUOTE]\r\nNog lager nu, [B]959[/B] hPa als ik de streepjes door trek buiten de schaal (wat ik er jaren geleden al netjes opgeschilderd had). \r\n\r\nBest wel buitengewoon.\r\n\r\nHet weerbericht zegt dat er aan de kust een stormachtige wind staat, maar ik zie hier nog geen takje bewegen, en heb net in bijna windstilte buiten gelopen. \r\nMisschien ben ik nog niet wakker ? :$\r\nAh nee, ik snap het al, in het \"oog\" van een lagedrukgebied is er bijna geen wind.\r\n\r\nDoor de Nederlandse geografische ligging hebben wij het meest kans op storm NA het dieptepunt, dus wanneer het lage druk gebied al voorbij is, en de luchtdruk weer gaat stijgen. Vanavond meer wind dus...\r\n\r\nEdit: [B]960[/B] hPa, in Rotterdam om 14:10 ongeveer door het dieptepunt heen dus.\r\n\r\nBuienradar van 13:40 - 15:40 met het monstertje: [ATTACH]13761[/ATTACH]
Link naar reactie
[QUOTE=Animal;440827]Als je hier al over valt kun je beter niet meer buiten komen ,of minstens met een rollator gaan lopen.[/QUOTE]\r\nNee hoor, daar val ik niet over, daar maak ik een foto van.\r\n\r\nNu ik er bij nadenk is dat wat je op die foto ziet waarschijnlijk niet eens paardenpoep :rolleyes:, maar afval van één of ander maffe boom.\r\nMaar het lijkt er in ieder geval wel veel op, en het lag in de buurt.
Link naar reactie
Trusten mensen!\r\n\r\n\'t Is tijd om te gaan slapen\r\nKomt kind\'ren staakt uw spel\r\nNeen, neen, niet tegen spartlen \r\n\'t Is tijd, dat weet je wel\r\nEn als je dan in bed ligt \r\nDan komt Klaas Vaak met zand\r\nDat strooit hij in de oogjes \r\nHij strooit met volle hand\r\nHet bloempje sluit haar kelkjes\r\n\'t Is moe van al de pret\r\nZie zoo nu nog een nachtzoen \r\nEn één twee drie, naar bed
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...