Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote=De moeder;437938]Het dooit....[/quote]\nIk moest meteen denken aan een lied van Herman Finkers, eigenlijk 1 couplet ervan:\n\n[quote]Tjibbe, Sjoerd en Wibbe die zouden het wel rooien\nTjibbe, Sjoerd en Wibbe die zaten mooi te klooien\nZijn in een wak gereden, volledig overleden\nZo heb je \'t over Friezen, zo heb je \'t over dooien\n\nDe elfstedentocht, door de bocht, met Berenburg, Berenburg[/quote]Hier de hele tekst van [URL=\"http://www.musicfrom.nl/songteksten/finkers,_herman/elfstedentocht.html\"]\"De Elfstedentocht\"[/URL]
Link naar reactie
[quote=erikdenhouter;437890]Niet zo snel oordelen...\nIk neem aan (?) dat je bedoelt dat je je voeten ook wel warm krijgt met het wapperen van je armen...\n \nDan wil ik je dat zien doen met een volle bepakking, waaronder camera in je binnenzak, een plastic fles drinken in een borstzak, twee brillen in de borstzak, en nog wel wat klein spul.\n \nEen hoop gekraak, en weer een aantal Euro\'s armer (W)\nIk loop me liever warm, dat gaat sneller en dan zie ik nog wat.[/quote]\nlees nog eens door wat je allemaal schrijft . mischien begrijp je jezelf .\nhet is nog wel eens tegen strijdig .\nen een beetje minder klagen is ook niet weg .
Link naar reactie
[QUOTE=tjoekse;438266]lees nog eens door wat je allemaal schrijft . mischien begrijp je jezelf .\nhet is nog wel eens tegen strijdig .\nen een beetje minder klagen is ook niet weg .[/QUOTE]\nGraag aangeven wat je als tegenstrijdig ziet, en niet vaag doen dan.\n\nAls ik het zelf schrijf, en op dat moment geen tegenstrijdigheid vind, kan ik dat later ook moeilijk zien. Je ziet al aan mijn reactie dat ik al een verkeerde invulling geef aan jouw tekst: \n[QUOTE=tjoekse;437870]nee , dom gelul . :rolleyes:[/QUOTE]\nIk ga echt niet verder proberen te [I]raden[/I] wat je bedoelt.\n\nEn over dat klagen kan jij niet oordelen, want jij bent mij niet.
Link naar reactie
[quote=reintje;438839]Er waren avatars die ontzettend druk waren en dat irriteerde behoorlijk. Ik denk dat de mogelijkheden forumtechnisch beperkt zijn gemaakt.[/quote]Moet toch mogelijk zijn, Black Tiger bv heeft een animatie, en laatst was er iemand, ben ff de naam kwijt, en die had zo\'n snel \n\"pratende\"(zeer irritante trouwens) pop. Als je je trouwens ergert aan een bewegende avatar, moet je even eenmaal op \'Escape\' drukken, dit zet de animatie stil.
Link naar reactie
dutch-online heeft ook een bewegende, en heeft pas nog zitten rotzooien om hem zo te krijgen.\n\nEn die snelle zijn snel irritant ja :(.\n[QUOTE=Anacho;438913]Als je je trouwens ergert aan een bewegende avatar, moet je even eenmaal op \'Escape\' drukken, dit zet de animatie stil.[/QUOTE]\nAh... (Y) Weet ik nu eindelijk hoe het komt dat ze zo af en toe stil staan.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...