Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Nee daar ben je (ik) in zo\'n bui niet mee bezig.\r\n\r\nHeb ik wel vaker, dan zet ik iets neer wat niet veelzeggend is in mijn beleving, en dan zit ik er gelijk een dag aan vast :p\r\n\r\nOmgedraaid ook trouwens, dan gloeit de gedachte al een dag van belangrijkheid, en dan trekt iedereen de koetjes en kalfjes uit de kast.\r\n\r\nZal wel iets met de windrichting te maken hebben [ATTACH]13658[/ATTACH]
Link naar reactie
Ik ben zoveel aan het schaatsen, dat ik niet aan antwoorden toe kom :cool:. ;)\r\nGrapje, ben niet zo\'n schaatser. Dit jaar nog niet geschaatst. Heb ze wel. Geef mij de kachel of nog beter de warme zon maar ... De sfeer ken ik wel en is ook erg gezellig. Ach strax misschien ff verzetten, sjaal om, muts op en met man en kids naar Giethoorn (is vlakbij). Of hier op het ijs stappen en zo naar Giethoorn schaatsen kan ook nog. \r\n\r\nBen dr van de week nog doorgereden maar jeeeeee wat een drukte daar, gekte hoor deze dagen.\r\n\r\nps@ Erik, van mij mag je spelen op t ijs hoor! <;:o)
Link naar reactie
[QUOTE=dutch-online;437669]schaatsen niet meer, wel net als jij lopen op het ijs, en met de hond erbij , die vind het geweldig.[/QUOTE]\nIs dat om de leeftijd ? Als pré-pensioenist ?\n\nZe hebben tegenwoordig van die hockey schaatsen die je hele enkels met een kunststof schacht ondersteunen. Ziet er een beetje uit als bio-mechanische aanzetstukken uit een sf film. En dat zijn het natuurlijk ook.\n\nVolgens mij is het leren schaatsen op die dingen wel een stukkie makkelijker, al breek je wel een scheenbeen als je een echt verkeerde smak maakt, omdat je de souplesse van je enkels kwijt bent.\n\nJuist het zwikken van de enkels naar alle kanten (van die oude Friesche onderbinders of zo) is voor \"zwakke\" schaatsen de zwakke schakel. Heel vermoeiend.
Link naar reactie
[QUOTE=Drentsig;437670]ps@ Erik, van mij mag je spelen op t ijs hoor! <;:o)[/QUOTE]\r\nDoe ik soms ook :)\r\nBen op het ijs nog niet onderuit gegaan, terwijl ik mij best een beetje stout tegenover dat ijs gedraag.\r\n\r\nWel één keer op het vaste land[B];[/B] een bruggetje over wat echt niet glad was, maar de aansluitingen aan het land waren met ijs bedekt, en ik ging in één stap genadeloos op mijn kont.
Link naar reactie
[QUOTE=Drentsig;437670]De sfeer ken ik wel en is ook erg gezellig. Ach strax misschien ff verzetten, sjaal om, muts op en met man en kids naar Giethoorn (is vlakbij). Of hier op het ijs stappen en zo naar Giethoorn schaatsen kan ook nog. [/QUOTE]\r\nDoen, de kans dat dit lang niet meer kan na vandaag is groot.\r\nEn de drukte, dat is een onderdeel van \"gezel\"ligheid.
Link naar reactie
Ik ben geen schaatser. Vroeger was ik al blij dat ik op de rolschaatsen vooruit kwam. We hadden water voor het huis, maar 5 minuten nadat ik de doorlopers onder had, wou ik al weer naar binnen. Als het vriest en je beweegt niet... is niet gezellig... :-)\nNu schaats ik dus ook niet en mis het niet. Kiddos zijn ook oud genoeg om zonder ma te gaan, dus op een ijsbaan zie je me niet meer...
Link naar reactie
[QUOTE=erikdenhouter;437672]Ze hebben tegenwoordig van die hockey schaatsen die je hele enkels met een kunststof schacht ondersteunen. Ziet er een beetje uit als bio-mechanische aanzetstukken uit een sf film. En dat zijn het natuurlijk ook.\r\n\r\nVolgens mij is het leren schaatsen op die dingen wel een stukkie makkelijker, al breek je wel een scheenbeen als je een echt verkeerde smak maakt, omdat je de souplesse van je enkels kwijt bent.\r\n\r\nJuist het zwikken van de enkels naar alle kanten (van die oude Friesche onderbinders of zo) is voor \"zwakke\" schaatsen de zwakke schakel. Heel vermoeiend.[/QUOTE]\r\n\r\nJa juist en wat dacht je van die noren met diezelfde kunsstof schoenen erop?\r\nHeb daar een keer op geschaatst en dat is zeker een stuk minder vermoeiend maar de lekkere lange slag kun je daar niet mee doen....
Link naar reactie
[QUOTE=reintje;437695]Als het vriest en je beweegt niet... is niet gezellig... :-)[/QUOTE]\r\nDat idee achtervolgt ook mij uit de ervaringen, vooral mijn eerste 15 jaar. \r\nDaarom denk ik belangrijk dat de kinderen allemaal schaatsen hebben, zodat er niet een paar energieloos de pegels aan de neus hebben hangen. Die krijgen een afkeer van buiten zijn met dit weer.\r\n\r\nIk stond vandaag een kleine twee uur op één plek stil te fotograferen (leuke achtergrond), totdat de pijn in de handen en voeten te erg werd, en ik wel [I]moest[/I] gaan lopen, maar het duurde zeker 4 km (drie kwartier) flink doorstappen voordat het bloed mijn vingers liet tintelen. En dan moet ik op de rem trappen, anders drijf ik mijn kleding uit.
Link naar reactie
[QUOTE=hj1;437707]Ja juist en wat dacht je van die noren met diezelfde kunsstof schoenen erop?\r\nHeb daar een keer op geschaatst en dat is zeker een stuk minder vermoeiend maar de lekkere lange slag kun je daar niet mee doen....[/QUOTE]\r\nNee dat zal niet lukken, want bij het laatste stukje afzetten moet je je enkel sterk verbuigen om je voet te strekken. Domme constructie dus.
Link naar reactie
[QUOTE=tjoekse;437870]nee , dom gelul . :rolleyes:[/QUOTE]\nNiet zo snel oordelen...\nIk neem aan (?) dat je bedoelt dat je je voeten ook wel warm krijgt met het wapperen van je armen...\n\nDan wil ik je dat zien doen met een volle bepakking, waaronder camera in je binnenzak, een plastic fles drinken in een borstzak, twee brillen in de borstzak, en nog wel wat klein spul.\n\nEen hoop gekraak, en weer een aantal Euro\'s armer (W)\nIk loop me liever warm, dat gaat sneller en dan zie ik nog wat.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...