Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Ik heb een hel van en depressie, ik wil natuurlijk wel verslag van die hel gaan doen (inclusief live inzichten van de modernste opzet achter het lijden) maar ik heb de zekere ervaring dat mensen dan nog veeel meer geneigd zijn weg te gaan of blijven....\n\n [ATTACH]13643[/ATTACH] ( < hier past nu een smiley, maar een smiley past nu niet)
Link naar reactie
[QUOTE=De moeder;437237]Lekker buiten gaan lopen Erik, het is echt wondermooi hier en de kou valt eigenlijk best mee.(we raken er aan gewend)\n\nOns konijn wil \'s avonds de schuur niet meer in, dus zal het \'s nachts ook wel genieten zijn?![/QUOTE]\nInherent aan een echte depressie is helaas het [I]niet kunnen[/I] genieten van de dingen waar men normaal van opgekikt raakt, zelfs de eigen favoriete muziek \"loopt\" voorbij alsof het een uitgekauwd massaproduct is wat je aan de meter gekocht hebt. (wat in feite voor een deel nog waar is ook )\nDat buitenlopen doe ik wel, want dat garandeert wat wisselingen van zintuigelijke indrukken welke [I]mogelijk[/I] voor verrassende afleiding zorgt.\n\n(dat konijn zou ik maar eens aan een grondig verhoor onderwerpen, of, wanneer het over een dag of twee volle maan is, een nachtje volgen, want ik denk dat het de sleutel tot de konijnenhemel heeft gevonden als het met deze temperaturen liever buiten slaapt...\n. . . . . . . . [ATTACH]13647[/ATTACH] [ATTACH]13648[/ATTACH] [ATTACH]13647[/ATTACH]. . . . . . . . )\n\n@ reintje en Anacho... Ik had niet zo snel een ondersteunende reactie verwacht, dank voor het idee alleen al.\nMaar ja, dit soort dingen worden door iedereen aan het eigen eind van het toetsenbord wordt uitgevochten, met de middelen die ter beschikking staan ( minachting voor de inhoud of waarde van gedachten in het algemeen :s is er daar wel één van )
Link naar reactie
[QUOTE=erikdenhouter;437300]Inherent aan een echte depressie is helaas het [I]niet kunnen[/I] genieten van de dingen waar men normaal van opgekikt raakt, zelfs de eigen favoriete muziek \"loopt\" voorbij alsof het een uitgekauwd massaproduct is wat je aan de meter gekocht hebt. (wat in feite voor een deel nog waar is ook )\nDat buitenlopen doe ik wel, want dat garandeert wat wisselingen van zintuigelijke indrukken welke [I]mogelijk[/I] voor verrassende afleiding zorgt[/QUOTE]\n\nNou uuhm .. klinkt raar wrs .. maarre Erik ik vind dat je t anders goed onder woorden kan brengen. Tjonge prachtige zinnen! (kan geen applaus plaatje vinden ;-)). \n\n\nt valt vast niet mee maar Kop op hoor, dit is o.a. wel ff lekker een plek waar je je [IMG]http://www.leestrainer.nl/Technisch%20lezen/ei.jpg[/IMG] misschien een klein beetje kwijt kan!
Link naar reactie
[QUOTE](dat konijn zou ik maar eens aan een grondig verhoor onderwerpen, of, wanneer het over een dag of twee volle maan is, een nachtje volgen, want ik denk dat het de sleutel tot de konijnenhemel heeft gevonden als het met deze temperaturen liever buiten slaapt...\r\n. . . . . . . . . . . . . . . . )\r\n[/QUOTE]\r\n\r\nHij heeft vanavond weer voor de schuur gekozen gelukkig. \r\nIk zou niet willen dat ie ziek werd, het is zo\'n lekker beest.\r\nToch hebben konijnen wel iets met \'afzien\' .\r\nHij zit bijvoorbeeld ook meestal buiten als het regent en dat hoor ik ook over andere konijnen. \r\n\r\n[QUOTE]Lekker buiten gaan lopen Erik, het is echt wondermooi hier en de kou valt eigenlijk best mee.(we raken er aan gewend)\r\n[/QUOTE]\r\nIk weet uit dat lopen in de buitenlucht positief werkt, die ervaring wou ik even delen. (F)
Link naar reactie
Zeker dank voor het applaus.\nJe moet er zitten om het te kunnen begrijpen, daarom snap ik soms niet waar artsen zich soms mee willen bemoeien :cool:\n\n\nSchaatsen... schaatsen kan ik slecht, en ik heb ook in mijn leven maar één paar van die dingen gehad (en heb ze nog). Die kreeg toen ik 22 was, maar passen niet best omdat ik nogal brede hoge wreven en wat zwakke enkels heb.\nDus echt geleerd heb ik het niet.\n\nMaar ik ben al wat uurtjes op het ijs geweest, en heb er heel wat hard gelopen :p en gegleden, gewoon om het gevoel van gladheid gewend te houden, en mijn evenwicht uit te dagen, zodat je niet bij de eerste de beste gladde plek onderuit gaat en dat ik daardoor dus weet hoe de grond te ontwijken\n(\"vliegen is als vallen zonder de grond te raken, dus beter blijven vliegen...)\n\nVooral die kleine kinderen van een jaar of zes met goede schaatsen, en al wat succesvolle lessen achter de rug kijken nogal verbaasd naar mijn glij-leren (schoenen dus) en je ziet ze zich stilletjes afvragen wat die volwassen vent daar nou toch aan het spelen is.\n\nNou gewoon, meedoen, en vooral de ogen openen voor de fotogenieke momenten en uitzichten.
Link naar reactie
[QUOTE=Drentsig;437385]t valt vast niet mee maar Kop op hoor, dit is o.a. wel ff lekker een plek waar je je [IMG]http://www.leestrainer.nl/Technisch%20lezen/ei.jpg[/IMG] misschien een klein beetje kwijt kan![/QUOTE]\r\nHet was van mij eigenlijk een simpele verklaring waarom ik hier ff niet gepost had, ik had echt geen idee dat er een stroom reacties op zou volgen ;-)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...