Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote=sjouwer;435102]mag ik nog geen eens een feit melden\n\nin 1 hoofd topic 3 maal bijna hetzelfde melden[/quote]Nou en.... als ze maar lol hebben, het is tenslotte de kroeg, en daar zit ook niet iedereen om de zelfde tafel, maar word er wel over dezelfde dingen gesproken, cheer up. de wereld is helaas al rot genoeg
Link naar reactie
Dat wordt dus 15 minuten vuurwerk alleen voor de paar die die shows kunnen bezoeken. Alle dorpjes en alle buitenwijken van de steden kunnen het vergeten. Zo veel \"deskundige\" vuurwerkafstekers zijn er zelfs niet te vinden, zeker niet over tien jaar als er toch niemand meer mag oefenen.\r\nGoede plaatsen om het bij te wonen zullen wel weer omhekt worden, en ontoegankelijk zijn, behalve voor gevulde portemonnees. En alleen voor hen die er ook heen kunnen reizen natuurlijk.\r\n\r\nOp TV zie je het wel eens, massa\'s mensen bij zo\'n vuurwerk.\r\nDat is de kracht van de media, want er staat niet bij dat het nog niet een promille van de bevolking is dat daar terecht kan.\r\nDe rest, inherent aan het medium, zie je lekker niet.
Link naar reactie
Dat wordt dus 15 minuten vuurwerk alleen voor de paar die die shows kunnen bezoeken. Alle dorpjes en alle buitenwijken van de steden kunnen het vergeten. Zo veel \"deskundige\" vuurwerk-afstekers zijn er zelfs niet te vinden, zeker niet over tien jaar als er toch niemand meer mag oefenen.\r\nGoede plaatsen om het bij te wonen zullen wel weer omhekt worden, en ontoegankelijk zijn, behalve voor gevulde portemonnees. En alleen voor hen die er ook heen kunnen reizen natuurlijk.\r\n\r\nOp TV zie je het wel eens, massa\'s mensen bij zo\'n vuurwerk.\r\nDat is de kracht van de media, want er staat niet bij dat het nog niet een promille van de bevolking is dat daar terecht kan.\r\nDe rest, inherent aan het medium, zie je lekker niet.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...