Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

[QUOTE=reintje;434567]Nog meer mensen met goede voornemens in verband met het nieuwe jaar?[/QUOTE]\r\nGoede voornemens zijn voor mij niet zo relevant.\r\nZe kunnen zo snel teleurstellen, dus heb ik ze zelden of nooit bij een jaarwisseling.\r\nGewoon zo goed en kwaad als het lukt de volgende dag halen is een alledaagse inspanning die ik toch niet echt kan overtreffen.
Link naar reactie
  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[QUOTE=erikdenhouter;434588]Goede voornemens zijn voor mij niet zo relevant.\r\nZe kunnen zo snel teleurstellen, dus heb ik ze zelden of nooit bij een jaarwisseling.\r\nGewoon zo goed en kwaad als het lukt de volgende dag halen is een alledaagse inspanning die ik toch niet echt kan overtreffen.[/QUOTE]\r\nNou dat klinkt wel erg teleurgesteld... :roll:
Link naar reactie
[QUOTE=erikdenhouter;434575]Vaders ? :confused:[/QUOTE]\r\n\r\nHmm ja, het ging mij even om moeders versus vaders snap je? Maar zoals ons reintje al opmerkte gaat het idd om iedereen :)\r\nWat dat hardlopen betreft, dat doe ik al een poosje dus dat is niet echt een goed voornemen.\r\nMoet jij je écht zo inspannen dan om de volgende dag te halen erik? \r\nZo lijkt het net of je nog maar een paar dagen te leven hebt.....:cry:
Link naar reactie
[QUOTE=erikdenhouter;434588]Goede voornemens zijn voor mij niet zo relevant.\r\nZe kunnen zo snel teleurstellen, dus heb ik ze zelden of nooit bij een jaarwisseling.\r\nGewoon zo goed en kwaad als het lukt de volgende dag halen is een alledaagse inspanning die ik toch niet echt kan overtreffen.[/QUOTE]\r\n\r\n[QUOTE] Nou dat klinkt wel erg teleuresteld... [/QUOTE]\r\n\r\nErikdenhouters? ;)
Link naar reactie
Ik vind goeie voornemens prima.\r\nEn ik doe ze graag met nieuwjaar.\r\nBegin van een nieuw schooljaar kan ook zo\'n moment zijn.:cool:\r\n\r\nVuurwerk hoeft van mij ook niet.\r\nWij zetten altijd een vuurkorf voor het huis en alle passanten die langskomen voor nieuwjaarswensen, kunnen zich daar warmen en als ze willen een glaasje met ons klinken.(D)\r\nWe zien het al op meer plekken, misschien dat de traditie van vuurwerk langzaam veranderd in vuurkorf?:)\r\n\r\nNee, ik denk niet dat vuurwerk ooit uit te bannen valt helaas. Het doet mij altijd te veel denken aan oorlogsgeweld.
Link naar reactie
[QUOTE=dutch-online;434791]Vuurwerk aan mij niet besteed,\r\n\r\nOp oudejaarsdag heb ik er niet zo,n probleem mee, onze viervoeter ook niet,\r\n\r\nmaar er word hier dus al vanaf eind november vuurwerk rondom mijn woonplaats afgeschoten,dus voor mij word het eigenlijk niet snel genoeg 2 januari[/QUOTE]\r\n\r\nIk geef je groot gelijk,\r\n\r\nAls je ziet wat een ellende het altijd brengt,\r\n\r\nHier weer een dode daar weer een paar gewonden, weer miljoenen euro\'s schade.\r\n\r\nHet zou eigenlijk alleen nog maar georganiseerd afgestoken mogen worden, geregeld door de regering en laten afsteken door mensen met ervaring (A)
Link naar reactie
Als er schade is, pak je diegene aan die schade maken.\nAls er gewonden of zelfs doden vallen pak je de zakken aan die levensgevaarlijk illegaal vuurwerk smokkelen en verkopen.\n\nIk heb hier al eens eerder geschreven, dat \"[I]vieren[/I]\" een woord is dat uit onze zeevaart-geschiedenis komt, en in zich draagt het \"loslaten\" (het touw laten vieren) en bedoelt is om mensen niet in een harnas te persen of houden waarin geen ruimte voor enige vrijheid is.\n\n\"[I]They want to take the Mickey out of life...[/I]\"\nZo zeggen de Amerikanen dat.\n\nHier hebben ze al de hele week de ruiten in metrostations afgetimmerd met hout.\nNutteloos. Kost veel geld, en als nu dezelfden langskomen die die ruiten zouden doen sneuvelen, lopen ze daar toch met dezelfde vernielzucht, maar pakken dan wat anders, b.v. een auto.\nNet zo veel schade, + de kosten voor het aftimmeren van de ruiten + de hele week tegen die troep aan zitten kijken.
Link naar reactie
[quote=erikdenhouter;434827]\"[I]They want to take the Mickey out of life...[/I]\"\nZo zeggen de Amerikanen dat.\n \nAls er schade is, pak je diegene aan die schade maken.[/quote]\n \nMaar dat is nu net het probleem .\nDegene die de schade veroorzaken zijn nergens meer te vinden ,en worden de kosten dus gewoon op de gemeenschap verhaald (de belasting betaler dus)\nAls je nu al ziet hoeveel vuilnisbakken ,bushokjes en zelfs lantaarnpalen al zijn op geblazen ,,en dat zal dus morgen alleen nog maar erger worden.\n \nAls er ergens brand is ,dan wordt metteen de lucht gemeten op gevaarlijke stoffen .\nRoken mag je bijna nergens meer.\nMaar al dat vuurwerk dat de lucht in gaat is heel normaal en dat moet zo maar mogen.\nHier klopt iets helemaal niet.\nOok liggen de kartonne kokers en bussen na 3 maanden nog steeds her en der verspreid.,en voor een hondendrol ,die na 3 regenbuien weg is ,zouw je een bekeuring krijgen.\nEr zijn meerdere landen waar de partikulieren geen vuurwerk mogen afsteken ,en als er hier genoeg ellende komt dan is dat binnekort hier ook zo.
Link naar reactie
Vergeet je de brievenbussen en pinautomaten niet?? Die worden hier soms 2 weken van te voren al dichtgedaan :-O\n\nNiet normaal gewoon.\n\nIk vind het ook niet normaal als ik soms hoor hoeveel mensen uit mijn klas (of zelfde jaar, dus 4e klas(A)) uitgeven aan vuurwerk. Er zijn er zelfs die er helemaal naar belgië voor gaan :confused:
Link naar reactie
[QUOTE=Animal;434831]\nAls er ergens brand is ,dan wordt metteen de lucht gemeten op gevaarlijke stoffen .\nRoken mag je bijna nergens meer.\nMaar al dat vuurwerk dat de lucht in gaat is heel normaal en dat moet zo maar mogen.\nHier klopt iets helemaal niet.[/QUOTE]\nScheve verhoudingen zijn er genoeg.\n\nÉén simpele personenauto (je weet wel, die kleine) weet in twee minuten (120 seconden) een hoeveelheid frisse lucht ter omvang van een flinke [B]woonkamer[/B] geheel te ontdoen van zuurstof, en dat in koolverbindingen om te zetten.\nIn verhouding met een sigaret opsteken op het buitenlucht perron van een treinstation ?\n\n[QUOTE=Animal;434831]\nAls er ergens brand is ,dan wordt metteen de lucht gemeten op gevaarlijke stoffen .[/QUOTE]\nAch wat schattig... je gelooft er nog in (A)
Link naar reactie
[QUOTE=Animal;434831]en voor een hondendrol ,die na 3 regenbuien weg is ,zouw je een bekeuring krijgen.[/QUOTE]\r\n\r\nDat vind ik in alle gevallen terecht! Die vieze bende overal op de straat alleen maar omdat de eigenaar van zo\'n beest te beroerd is om het op te ruimen of om het dier ergens uit te laten waar rustig gescheten kan worden.....(A)\r\nMaar ik geloof dat het over vuurwerk ging? ;) Trusten allemaal en kalm aan morgen eh.. ik bedoel vanavond.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...