Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[QUOTE=reintje;425073]Zo hé... da\'s heftig... zo\'n reactie op voedsel/drinken....[/QUOTE]\r\nOm je een idee te geven wat een slapeloze nacht aan mijn uiterlijk kan knagen, en een vent van 51 kan doen wegzinken:\r\n\r\nik liep buiten in het park, flink te stappen, en daar om de hoek kwam een vader met twee peuters, en een meid van nog geen twee staat meters verderop stil, kijkt naar me, en roept: \"[I][SIZE=\"3\"]Ha, oud oomaatjee[/SIZE][/I] :D \"
Link naar reactie
Laat ik je dan een verhaaltje vertellen...\n\nMijn kiddo zat in de wandelwagen, maar omdat het nogal hard waaide had ik de wagen achter me aan getrokken in plaats van hem te duwen. Er liep een oude heer met wandelstok achter ons en mijn peuter van 2 riep naar die meneer......... Lekker Puhhhhhhhhhh.\nIk denk dat mijn kiddo helemaal niet de bedoeling had om die oude heer voor gek te zetten.... maar in volwassen ogen klonk dat wel zo....\n\nDat kind heeft zich vergist.... Als een kind denkt dat ik een vent ben, slaap ik daar echt niet minder om...
Link naar reactie
Ik zelf had mij deze ochtend al vaak in weerspiegelingen als met een grauw gerimpeld gezicht gezien, en aangezien ik al meer dan half grijs- en wat lang haar heb, kan ik het mij ook best voorstellen.\r\n\r\nVoor gek is niet het woord, en zeker niet de bedoeling, want op die vroege leeftijd is een observatie niet aan conventies gebonden. Het valt in zo\'n hoofdje zo het valt.
Link naar reactie
[quote=erikdenhouter;425241]Ik zelf had mij deze ochtend al vaak in weerspiegelingen als met een grauw gerimpeld gezicht gezien, en aangezien ik al meer dan half grijs- en wat lang haar heb, kan ik het mij ook best voorstellen.\n \nVoor gek is niet het woord, en zeker niet de bedoeling, want op die vroege leeftijd is een observatie niet aan conventies gebonden. Het valt in zo\'n hoofdje zo het valt.[/quote]\n \nMaar na de 50 gaat het best snel ,,en hoor je al snel bij de oudjes.;)\nEn dat is dan vaak niet alleen uiterlijk.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...