Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[QUOTE=Ultimate;420152]Wat zou een goede totaal compositie zijn dan?[/QUOTE]\r\nDat is heel persoonlijk, maar voor mij geldt bij die foto\'s dat ik de toren op de achtergrond telkens er wat los bij vind hangen. Hij doet niet ter zake, alsof hij er van een afstandje bij gegooid is.\r\n\r\nIs ook erg moeilijk om twee (verticale) personen mooi in evenwicht met een (verticale) toren te plaatsen.
Link naar reactie
[quote=erikdenhouter;420160]Dat is heel persoonlijk, maar voor mij geldt bij die foto\'s dat ik de toren op de achtergrond telkens er wat los bij vind hangen. Hij doet niet ter zake, alsof hij er van een afstandje bij gegooid is.\n \nIs ook erg moeilijk om twee (verticale) personen mooi in evenwicht met een (verticale) toren te plaatsen.[/quote]\n \nDie toren hoort er wel echt bij ,volgens mij.\nDat is een herkenbaar punt voor iedereen ,,,je kunt metteen zien waar de foto is gemaakt.\n \nOok las ik een stuk terug dat je de foto\'s ook nog moest bij snijden ,maar dat moet eigenlijk niet nodig zijn.\nBij het fotograferen moet je er eigenlijk al rekening mee houden wat je wel en wat je niet in beeld wilt hebben.\nEr is met digitale foto\'s wel veel meer mogelijk ,maar dat wil niet zeggen dat je maar raak moet klikken ,en achteraf alles nog moet gaan corrigeren.\nGewoon veel foto\'s maken ,met verschillende compositie\'s ,en dan alleen de beste publiceren.
Link naar reactie
Ik dacht ik zal het jullie even laten weten, dit lijkt echt ernstig.\n\n\nZeer ernstige kwetsbaarheid verholpen in Windows systemen\n______________________________________________________________________\n\nAlle details: [URL]http://www.waarschuwingsdienst.nl/render.html?it=1864[/URL]\n______________________________________________________________________\n\nNummer : WD-2008-085\nDatum : 2008-10-23\nGepubliceerd via : website, e-mail, SMS\n\nProgramma :\nVersie :\nBesturingssysteem: Alle Windows versies\n\n <<< O >>>\n\nKORTE OMSCHRIJVING\n\n Microsoft heeft misbruik van een nieuwe kwetsbaarheid in Windows\n systemen ontdekt. Normaal gesproken brengt Microsoft alleen\n updates uit op de tweede dinsdag van de maand. Omdat het in dit\n geval gaat om een zeer ernstige kwetsbaarheid die al wordt\n misbruikt, heeft Microsoft de patch nu al beschikbaar gemaakt.\n\n Wij raden u aan deze updates zo snel mogelijk te installeren.\n\n <<< O >>>\n\nWAT KAN ER GEBEUREN?\n\n Een kwaadwillende kan de volledige controle (administrator rechten)\n krijgen over uw computer. U hoeft hiervoor niets te doen. U hoeft\n nergens op te klikken of te reageren. Deze volledige controle kan\n tot gevolg hebben dat:\n\n - Virussen en andere soorten malware nestelen zich in uw systeem.\n - (Persoonlijke) gegevens, zoals bijvoorbeeld wachtwoorden of\n creditcardnummers, komen in handen van kwaadwillenden. Met alle\n gevolgen van dien.\n - Essentiële computerbestanden kunnen worden verwijderd, waardoor\n de computer niet meer werkt.\n - Bestanden worden herschreven waardoor deze niet meer bruikbaar\n zijn.\n - De computer wordt gebruikt bij aanvallen gericht op websites of\n andere computers.\n\n Let op: Kwaadwillenden maken actief misbruik van deze\n kwetsbaarheid.\n\n <<< O >>>\n\nHOE WEET IK OF MIJN COMPUTER KWETSBAAR IS?\n\n Uw computer is kwetsbaar als u één van de onderstaande versies van\n Microsoft Windows gebruikt:\n\n - Microsoft Windows 2000\n - Microsoft Windows XP\n - Microsoft Windows Vista\n - Microsoft Windows Server 2003\n - Microsoft Windows Server 2008
Link naar reactie
[QUOTE=Anacho;420199]Ik dacht ik zal het jullie even laten weten, dit lijkt echt ernstig.\r\n\r\n\r\nZeer ernstige kwetsbaarheid verholpen in Windows systemen\r\n______________________________________________________________________\r\n\r\nAlle details: [URL]http://www.waarschuwingsdienst.nl/render.html?it=1864[/URL]\r\n______________________________________________________________________\r\n\r\nNummer : WD-2008-085\r\nDatum : 2008-10-23\r\nGepubliceerd via : website, e-mail, SMS\r\n\r\nProgramma :\r\nVersie :\r\nBesturingssysteem: Alle Windows versies\r\n\r\n <<< O >>>\r\n\r\nKORTE OMSCHRIJVING\r\n\r\n Microsoft heeft misbruik van een nieuwe kwetsbaarheid in Windows\r\n systemen ontdekt. Normaal gesproken brengt Microsoft alleen\r\n updates uit op de tweede dinsdag van de maand. Omdat het in dit\r\n geval gaat om een zeer ernstige kwetsbaarheid die al wordt\r\n misbruikt, heeft Microsoft de patch nu al beschikbaar gemaakt.\r\n\r\n Wij raden u aan deze updates zo snel mogelijk te installeren.\r\n\r\n <<< O >>>\r\n\r\nWAT KAN ER GEBEUREN?\r\n\r\n Een kwaadwillende kan de volledige controle (administrator rechten)\r\n krijgen over uw computer. U hoeft hiervoor niets te doen. U hoeft\r\n nergens op te klikken of te reageren. Deze volledige controle kan\r\n tot gevolg hebben dat:\r\n\r\n - Virussen en andere soorten malware nestelen zich in uw systeem.\r\n - (Persoonlijke) gegevens, zoals bijvoorbeeld wachtwoorden of\r\n creditcardnummers, komen in handen van kwaadwillenden. Met alle\r\n gevolgen van dien.\r\n - Essentiële computerbestanden kunnen worden verwijderd, waardoor\r\n de computer niet meer werkt.\r\n - Bestanden worden herschreven waardoor deze niet meer bruikbaar\r\n zijn.\r\n - De computer wordt gebruikt bij aanvallen gericht op websites of\r\n andere computers.\r\n\r\n Let op: Kwaadwillenden maken actief misbruik van deze\r\n kwetsbaarheid.\r\n\r\n <<< O >>>\r\n\r\nHOE WEET IK OF MIJN COMPUTER KWETSBAAR IS?\r\n\r\n Uw computer is kwetsbaar als u één van de onderstaande versies van\r\n Microsoft Windows gebruikt:\r\n\r\n - Microsoft Windows 2000\r\n - Microsoft Windows XP\r\n - Microsoft Windows Vista\r\n - Microsoft Windows Server 2003\r\n - Microsoft Windows Server 2008[/QUOTE]\r\n\r\nZou Windows Defender, Windows Firewall, Norton AntiVirus 2009 SP3 NL en allerlij soorten patches werken?
Link naar reactie
[QUOTE=Animal;420182]Die toren hoort er wel echt bij ,volgens mij.\r\nDat is een herkenbaar punt voor iedereen ,,,je kunt metteen zien waar de foto is gemaakt.[/QUOTE]\r\nDat de toren er bij hoort begrijp ik wel, en daar heb ik ook geen probleem mee, maar... wáár hij staat in de totaal-compositie is voor mij onaantrekkelijk. Zoiets gaat bij mij om millimeters om er een mooi plaatje in te zien, en zo niet, dan toon ik hem zelfs liever niet.\r\nHet zou voor mij zelfs rede kunnen zijn om een dag te Photoshoppen om de toren weg te halen. 8-|\r\n\r\nMaar je moet niet vergeten dat dit soort ideeën heel persoonlijk zijn. Wie de foto maakt, maakt de foto.
Link naar reactie
[quote=dutch-online;420210]als het ernstig is\n\ndan komt het wel via de normale manier binnen ........... updates die haal je niet ergens anders vandaan.[/quote]Je haalt de updates ook binnen via MS Updates, de waarschuwingsdienst is een service van de overheid die je via een email of sms op de hoogste stelt als er een bedreiging is. Aangezien deze update buiten het gewone patroon van MS valt(MS patched normaal alleen de 1e dinsdag van de maand) wordt deze melding dus gedaan om mensen erop te wijzen dat er een update is, en dat deze ook legitiem is.
Link naar reactie
De update kwam bij mij zojuist automatisch binnen ;)\n\n[QUOTE=Anacho;420237]Aangezien deze update buiten het gewone patroon van MS valt([B]MS patched normaal alleen de 1e dinsdag van de maand[/B])[/QUOTE]\nBlijkbaar belangrijk genoeg om tussendoor beschikbaar te stellen ?\n\nIk heb nog nooit gemerkt (al hoewel het kan natuurlijk) dat dit alleen de eerste dinsdag van de maand gebeurt trouwens.
Link naar reactie
[QUOTE=Anacho;420237]Aangezien deze update buiten het gewone patroon van MS valt([B]MS patched normaal alleen de 1e dinsdag van de maand[/B])[/QUOTE]\r\nBlijkbaar belangrijk genoeg om tussendoor beschikbaar te stellen ?\r\n\r\nIk heb nog nooit gemerkt (al hoewel het kan natuurlijk) dat dit alleen de eerste dinsdag van de maand gebeurt trouwens.
Link naar reactie
[quote=erikdenhouter;420160]Dat is heel persoonlijk, maar voor mij geldt bij die foto\'s dat ik de toren op de achtergrond telkens er wat los bij vind hangen. Hij doet niet ter zake, alsof hij er van een afstandje bij gegooid is.\n\nIs ook erg moeilijk om twee (verticale) personen mooi in evenwicht met een (verticale) toren te plaatsen.[/quote]\n\nDus dan had ie er beter naast gekund?
Link naar reactie
[quote=Animal;420182]Die toren hoort er wel echt bij ,volgens mij.\nDat is een herkenbaar punt voor iedereen ,,,je kunt metteen zien waar de foto is gemaakt.\n \nOok las ik een stuk terug dat je de foto\'s ook nog moest bij snijden ,maar dat moet eigenlijk niet nodig zijn.\nBij het fotograferen moet je er eigenlijk al rekening mee houden wat je wel en wat je niet in beeld wilt hebben.\nEr is met digitale foto\'s wel veel meer mogelijk ,maar dat wil niet zeggen dat je maar raak moet klikken ,en achteraf alles nog moet gaan corrigeren.\nGewoon veel foto\'s maken ,met verschillende compositie\'s ,en dan alleen de beste publiceren.[/quote]\n\nNee oke daar zit wat in, maar soms is het onvermijdelijk om te snijden lijkt mij, of om de foto te croppen.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...