Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[QUOTE=Animal;418993]WAO ,daar kom je in als je door medische omstandigheden niet meer kunt werken..[/QUOTE]\nNiet helemaal volledig...\ndaar kom je in als je [I]voor- of tijdens een werkperiode[/I] een aandoening krijgt waardoor je niet meer kan werken.\nAls je net in de bijstand zit, en precies hetzelfde overkomt je, ben je simpel gezegd de \"Jan met de korte achternaam\", en blijft het bij bijstand.
Link naar reactie
[QUOTE=Animal;418986]De meeste mensen hebben meestal echt geen lol in hun werk .\r\nEn dacht jij dat iedereen zo maar werk kan vinden waar hij wel lol in heeft.(en dan ook nog kort bij huis??)\r\nHet is maar voor heeeel weinig mensen weggelegd ,dat ze werk doen wat ze echt graag doen.\r\nZeker de helft stopt liever vandaag met werken ,dan morgen.\r\n \r\nMaar daar kom je misschien nog wel eens achter als je wat ouder bent.[/QUOTE]\r\nHahahahahahahaha, als ik ouder ben... je weet niet waar je over praat nu! Ken je mij dan???? \r\nBen ik dan 1 van de weinige die een baan heeft die ik echt graag doe? \r\nEnne, kort bij huis hoeft het voor mij al helemaal niet te zijn. Beetje reizen doe ik graag! En altijd op 1 plek zitten, NOOIT !!! Dan wordt het inderdaad een sleur (voor mij) en zou ik ook liever gister dan vandaag stoppen.\r\n\r\nMaar Animal, kijk uit met je beweringen over leeftijd, als je niet weet hoe oud iemand is! Je kan je daar nog wel eens flink in vergissen.
Link naar reactie
@tjoekse, mijn werk nu, is bijna elke dag op de weg, vanuit de regio Eindhoven (waar ik dus woon) naar Belgie en Nederland.\nIk zit dus regelmatig een uurtje of 2 in de auto, maar het hoort bij mijn werk. Maar ik kan wel zelf bepalen hoe laat ik weg ga, heeft wel gevolgen voor hoe laat ik thuis ben. Als er niets te doen is, zit ik lekker thuis!\nEn af en toe (eens in de 2 a 3 maanden) naar Zwitserland of Scandinavie.\nEn dit is voor mij dus een beetje reizen. En die tripjes zijn meestal 3 dagen (morgen in vliegtuig naar Zweden, kom dan woensdag weer terug)\n\nMaar ik vergelijk het nu dus met mijn vorige baan (in de halfgeleider industrie). Daar was ik elke week gewoon de hele week weg. Maandag morgen in de auto of vliegtuig, om vrijdagavond laat weer terug te komen.
Link naar reactie
Er zijn ook mensen die elke dag in de file staan ,en die wel op vaste tijdstippen moeten werken.(De meeste mensen werken namenlijk op een vaste plaats).\nAls je dat leuk gaat vinden is er toch echt iets met je mis. Straks ook nog ijs krabben voor je weg rijdt.\nEn als je dan liever op je werk bent ,dan thuis ,dan is er met je relatie iets goed mis.
Link naar reactie
@Animal, ik sta ook vaak in de file, helaas, heb weinig andere keus. Ja ander werk vinden, maar dat wil ik dus niet, kom je weer op 1 plek terecht, en dat nooit (voor mij).\nIJs krabben??? die paar dagen in het jaar, en als je daar al te beroerd voor bent, is er echt iets mis met jou!\n\nIk ben ook liever thuis, en mijn relatie is perfect! Maar brood op de plank is toch wel belangrijk, en als ik dat dan met plezier doe, is het nog eens beter! En dat werkt ook door in je relatie.
Link naar reactie
[QUOTE=Animal;418872]Lol kun je ook op gewone doordeweekse dagen hebben hoor ,,daar hoeft het echt geen weekend of een vrije dag voor te zijn .;)\r\nEr zijn zelfs mensen die ook wel eens lol op hun werk hebben.:D[/QUOTE]\r\n\r\nIk bedoelde dat ik elke dag lol heb, alsof het weekend is terwijl het gewoon bijvoorbeeld donderdag is :roll:.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...