Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

[quote=Linkforsoad;418406]Wie heeft er zin in een potje [IMG]http://www.satellitefun.org/bbs/images/smilies2/drink.gif[/IMG][IMG]http://www.satellitefun.org/bbs/images/smilies2/drink.gif[/IMG][IMG]http://www.satellitefun.org/bbs/images/smilies2/drink.gif[/IMG][IMG]http://www.satellitefun.org/bbs/images/smilies2/drink.gif[/IMG][IMG]http://www.satellitefun.org/bbs/images/smilies2/drink.gif[/IMG][IMG]http://www.satellitefun.org/bbs/images/smilies2/drink.gif[/IMG][/quote]\n \nAlcohol onder de 16 .......even nog NIET.
Link naar reactie
  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[QUOTE=Linkforsoad;418592]Erikdenhouter, ik heb je Pb gelezen. Ik heb alleen niet gereageerd omdat ik op dit moment geen passende reactie weet :wink:\r\nDus je moet niet denken dat ie nu in de Trash Bin ligt hoor ;)[/QUOTE]\r\nNou een passend antwoord hoef je niet te geven als je het niet weet, ik vind het belangrijker dat je het leest. \r\nLater kan dat altijd nog. Of niet.\r\nIs voor jou om te beslissen.
Link naar reactie
kan je het nog zouter krijgen\r\n\r\nsinds verandering van isp er kan ik niet meer op de upload (ftp) van mijn site komen. ook de site zelf ligt plat.\r\n\r\nna 1,5 maand komt er een vertellen: dat door dat ik met een free account zit en via een andere provider het probeer te berieken het niet kan dan alleen met een fluit machine (telefoonmodem).\r\n\r\nlang leve de ethernet internet
Link naar reactie
Sjouwer, als ik het goed begrijp dan heb je een domeinnaam die doorverwijst naar de homepage van je vorige provider (ISP)? Dat meen ik aan de foutmelding af te lezen namelijk.\nAls je dan van provider verandert, dan raak je ook je homepage kwijt. En verwijst de domeinnaam dus nergens meer naartoe. \nEn je raakt ook alle emailadressen bij die provider kwijt. Daar is niets aan te doen, behalve dan, als je weer een website opzet, dat je die dan bij een hostingbedrijf moet onderbrengen. Dan maakt het niet uit welke provider je gebruikt: je kunt er bij zolang je er voor betaalt.
Link naar reactie
[QUOTE=Animal;418836]Maar al heb je vakantie ,,dan is het weekend toch pas de zaterdag en de zondag ,,dus ik zouw op school toch maar eens wat beter op letten.\r\n \r\nAlleen voor de werkende mens die in ploegen werkt (continu diensten) zal zijn weekend ook op doordeweekse dagen kunnen vallen.[/QUOTE]\r\n\r\nNeem het niet te serieus op :o, met \"bij mij is het altijd weekend\" bedoelde ik gewoon dat ik elke dag lol heb :rolleyes:.
Link naar reactie
[quote=Harrison;418854]Neem het niet te serieus op :o, met \"bij mij is het altijd weekend\" bedoelde ik gewoon dat ik elke dag lol heb :rolleyes:.[/quote]\n \n \nLol kun je ook op gewone doordeweekse dagen hebben hoor ,,daar hoeft het echt geen weekend of een vrije dag voor te zijn .;)\nEr zijn zelfs mensen die ook wel eens lol op hun werk hebben.:D
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...