Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[QUOTE=Ultimate;415746]Ik wel, kan niet meer zonder :p. Binnenkort de nieuwe sony ericsson (xperia x1) of een iphone :p.[/QUOTE]\r\n\r\npoehé een i-phone wat moet je daaaaaar nou weer mee?? (:mad:jaloers)\r\nHeb een sim only abonnement van telfort dat heet unlimited en dat maken ze waar ook!\r\n3 van mijn vrienden hebben het ook en dat resulteerd in gesprekjes van gemiddeld een uur of 2..... Had afgelopen maand 52uur uitgaande gesprekken en 44uur inkomende en dat alles voor 18euro per maand! :D Oh ja, je belt dan ook nog naar alle vaste nummers in NL gratis zonder starttarief en 24uur per dag. (mp)
Link naar reactie
Sinds kort hebben 2 van mijn kids een mobieltje, maar eigenlijk alleen maar omdat ze een mp3-speler wilden. Ik vond dat ze dan gelijk maar moesten combineren met een mobiel. Vind het ook wel heel fijn als mijn dochter later thuiskomt dan gepland dat ze dat even meldt.\nHeb nog een zoon van 15 die absoluut geen mobiel wil... Dus uitzonderingen zijn er wel Argus...
Link naar reactie
[quote=hj1;415747]poehé een i-phone wat moet je daaaaaar nou weer mee?? (:mad:jaloers)\nHeb een sim only abonnement van telfort dat heet unlimited en dat maken ze waar ook!\n3 van mijn vrienden hebben het ook en dat resulteerd in gesprekjes van gemiddeld een uur of 2..... Had afgelopen maand 52uur uitgaande gesprekken en 44uur inkomende en dat alles voor 18euro per maand! :D Oh ja, je belt dan ook nog naar alle vaste nummers in NL gratis zonder starttarief en 24uur per dag. (mp)[/quote]\n\nDat klinkt heel goed. Ik had vorige maand 400 smsjes verstuurd enin totaal iets van 5 uur uitgaand gebeld. 83 euro!! Dan klinkt dat wat jij hebt mij niet gek :D
Link naar reactie
[QUOTE=Ultimate;415881]Dat klinkt heel goed. Ik had vorige maand 400 smsjes verstuurd enin totaal iets van 5 uur uitgaand gebeld. 83 euro!! Dan klinkt dat wat jij hebt mij niet gek :D[/QUOTE]\r\n\r\nJa idd als je zorgt dat diegenen die je vaak belt ook zo\'n abbo nemen dan ben je écht goedkoop uit! Maar ja als je veel sms\'t dan moet je er een smsbundel bijnemen en dan ben je natuurlijk wel weer iets duurder uit....:rolleyes:\r\nVoorheen was sms\'sen goedkoper dan bellen maar nu dus niet meer :D \r\nAls ik nu kijk wat ze voor die belbundels vragen.... bijv. 150 belminuten voor 17euro? Niet normaal, ja okay je krijgt er een toestel bij maar dat betaal je drie keer terug (N)
Link naar reactie
[QUOTE=Linkforsoad;415883]Toch zal ik de iPhone niet willen hebben... waarom? hou niet zo van dat volledig touchpad. Heb zelf een volwaardig QWERTY toetsenbord... moet zeggen... na een tijdje kun je nietmeer zonder \r\n[IMG]http://www.imagecows.com/uploads/_0248-qtek-9000-pocketpc-gps-2.jpg[/IMG]\r\nAlleen dan zonder tasje :wink:[/QUOTE]\r\n\r\nKun je ook bellen met die koelkast dan?? :p;)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...