Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[QUOTE=erikdenhouter;414433]Ik doe het alleen in combinatie met 1/3 minder eten, en dan kom ik op zo\'n 100 km/pondje.[/QUOTE]\r\nRekenfoutje van mij.. Moet zijn 1/3 minder eten, en dan kom ik op zo\'n 60 km/pondje.\r\n\r\nInderdaad, minder eten of meer bewegen, beiden wijzigen calorieën en het is moeilijk te zeggen dat je 1/3 minder zou moeten eten, want wie houdt precies bij wat men eerst aan calorieën at ?\r\nOok is de snelheid van lopen heel belangrijk, want ietsje harder is veel meer verbruiken.
Link naar reactie
Tja, hij heeft een aangename stem dat zeker! Maar weet je wat het nou is Link, die muziek van de laatste tijd en die bandjes lijken allemaal zo op elkaar......Ik bedoel dat de stijl niet meer van elkaar verschilt snap je? Dit had net zo goed van Coldplay of Maroon 5 kunnen zijn.\r\nNou ja zoals ik al zei, een aangename stem heeft ie wel. :D\r\nPs. ga lekker ff pitten nu trusten allemaal!!! |-)(S)
Link naar reactie
[quote=erikdenhouter;414622]\n@Reintje ? Ik wist niet dat je een baan had ?[/quote]\n\n:mrgreen: Geen reguliere baan, maar altijd hartstikke druk. Overigens als ik zou werken, zou ik zeker niet onder de baas zijn tijd forummen hoor... \n\'k Doe ook wel vrijwilligerswerk hoor... oa 2 dagdelen bij de kleuters en voor een cliëntenraad en de kaboutertjes doen mijn huishouding helaas ook niet...
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...