Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[IMG]http://abe.gethost.nl/simon/cid.PNG[/IMG]\nMijn rooster...\n\nDe Wao uren zijn uren die we normaal niet hoeven te doen.\nWe hebben nl. 2 manieren van Straf.\nJe kan eruit gezet worden en je moeten melden... Dan kom je die dag een uurtje na... behalve als je tot 8e uur hebt. Dan volgende dag.\nOf je wordt naar Wao gestuurd. Daar moet je vaak huiswerk doodstil afmaken wat je niet gemaakt had. Dit gebeurt vaak als mensen niet opletten of huiswerk niet af hebben.\nMelden is echt als je leraar uitscheld of asosiaal bent :wink:...\n\nIn de 3 jaar hoeft ik maar 1 keer :)\nEn dat omdat ik zei dat ik die invallers vervelend vond (wat ook zo is )
Link naar reactie
Juist die pauze die bij jouw niks voorsteld is voor de werkende mens een normale pauze.\nTwee maal 10 minuten koffie pauzen (op sommige plekken maar 1 keer) een een maal lunch pauze van een half uur.\n \nOf school of werk zwaar is heeft natuurlijk ook veel te maken om wat voor werk het gaat.\nMaar bij produktie bedrijven is het dus echt niet altijd even leuk ,,en lang niet iedereen kan kiezen wat hij wil gaan doen. En de meeste mensen werken toch in pruductie bedrijven ,en vaak ook nog in ploegen dienst of zelfs vol continu dienst ( ook weekenden en feestdagen)\nMijn zoon heeft in vakantie\'s bij diverse pruduktie bedrijven vakantie werk gedaan ,,en kwam thuis en zei \"\' Nu weet ik waarom ik naar school ga!!\"\nHij is lang en ver naar school gegaan ,maar werkt nu bij een webdesign bureau als web developer (of zoiets) en heeft zelf ook zo,n bedrijfje opgestart. Dus van het lang naar school gaan zal hij nooit geen spijt hebben.
Link naar reactie
Die pauze van 10 minuten wordt vaak verpest door de leraren. Dit omdat ze je nog even laten wachten op iets omdat het \"toch pauze is\".\nDaarom vindt ik het niets voor stellen :wink:\nEn trek overal 10 minuten af!\nVoordat je weg bent etc. En de bel gaat 5 minuten eerder. \nAls ik om 10.30 of 12.40 in de les binnenkom kan ik melden en volgende ochtend er om 8 uur zijn omdat ik te laat ben.\nEn veel klokken lopen voor :wink:
Link naar reactie
[quote=Animal;411352]Juist die pauze die bij jouw niks voorsteld is voor de werkende mens een normale pauze.\nTwee maal 10 minuten koffie pauzen (op sommige plekken maar 1 keer) een een maal lunch pauze van een half uur.\n \nOf school of werk zwaar is heeft natuurlijk ook veel te maken om wat voor werk het gaat.\nMaar bij produktie bedrijven is het dus echt niet altijd even leuk ,,en lang niet iedereen kan kiezen wat hij wil gaan doen. En de meeste mensen werken toch in pruductie bedrijven ,en vaak ook nog in ploegen dienst of zelfs vol continu dienst ( ook weekenden en feestdagen)\nMijn zoon heeft in vakantie\'s bij diverse pruduktie bedrijven vakantie werk gedaan ,,en kwam thuis en zei \"\' Nu weet ik waarom ik naar school ga!!\"\nHij is lang en ver naar school gegaan ,maar werkt nu bij een webdesign bureau als web developer (of zoiets) en heeft zelf ook zo,n bedrijfje opgestart. Dus van het lang naar school gaan zal hij nooit geen spijt hebben.[/quote]\ndat komt omdat je in NL werkt dat je waardeloose pauzes hebt, hier in frankrijk is het tussen de middag minstens van half een tot twee en vaak vaan twaalf tot twee lunch pause en gaan de mesten met collega\'s een restaurantje in waar je voor 10€ een compleete 3 gangen maaltid krijgt met een fles wijn voor 4-5 man.\nverder werk je dan meestal van 8 tot 18 dus 8 uur per dag, school is meestal net zo at je minstends anderhalf uur pauze hebt tot 14 aar (einde lager voorgezet ondeweis. ik heb nu meestal een uur pauze en een keer in de week een half uur, dat is eigelijk niet lang genoeg, je hebt net de tijd om te eten in de kantine (warm eten) omdat er vaak een dikke rij staat waar je bijna een kwartier instaat.
Link naar reactie
[quote=Richt;411417]dat komt omdat je in NL werkt dat je waardeloose pauzes hebt, hier in frankrijk is het tussen de middag minstens van half een tot twee en vaak vaan twaalf tot twee lunch pause en gaan de mesten met collega\'s een restaurantje in waar je voor 10€ een compleete 3 gangen maaltid krijgt met een fles wijn voor 4-5 man.\nverder werk je dan meestal van 8 tot 18 dus 8 uur per dag, school is meestal net zo at je minstends anderhalf uur pauze hebt tot 14 aar (einde lager voorgezet ondeweis. ik heb nu meestal een uur pauze en een keer in de week een half uur, dat is eigelijk niet lang genoeg, je hebt net de tijd om te eten in de kantine (warm eten) omdat er vaak een dikke rij staat waar je bijna een kwartier instaat.[/quote]\nIn Portugal (noord) zien wij dat ook veel gebeuren Richt...\nZo\'n 50 man uit de haven loopt om 12 uur een restaurantje (Santos) binnen en neemt voor 4,50 een volledige maaltijd. Patat. 3 lappen vlees, salade. Voor 1 euro een soepie [B]NA[/B] (:s... Dat doen ze na het eten) en een fles water en een halve liter wijn voor 2 euro.\nZijn meestal 8 a 9 euro kwijt voor tussen de middag.\nEn dan \'s avonds simpel eten :wink:...
Link naar reactie
[QUOTE=reintje;411628]neuh .....................liever de voetjes van de vloer\n\n\n[URL=\"http://members.home.nl/reintjedevos/Nieuwe%20map/070106na22prv5dec6zs5.gif\"][IMG]http://members.home.nl/reintjedevos/Nieuwe%20map/070106na22prv5dec6zs5.gif[/IMG]\n[/URL][/QUOTE]\n[QUOTE=Linkforsoad;411632]Lekker onderuut... hè Rein... :wink:[/QUOTE]\nDat punt van de dag is soms orgastich... (sorry kinderen, dat betekent \"lekker\"...)
Link naar reactie
Er zijn hier misschien ook wel mensen die een tatoeage hebben of willen.\nKijk hier eens hoe dat er dan uit kan zien.\n \nEen coole tattoo for you!\n\nGA NAAR DE VOLGENDE SITE:\n\n[URL=\"http://www.tatuagemdaboa.com.br/\"][COLOR=#003399]http://www.tatuagemdaboa.com.br/[/COLOR][/URL]\n\n2. TYP JE VOORNAAM IN DE EERSTE REGEL\n\n3. TYP JE ACHTERNAAM IN DE TWEEDE REGEL\n\nE-MAIL ADRES HOEF JE NIET IN TE VULLEN\n\n4. CLICK OP \'Vizualizar\' EN KIJK WAT ER GEBEURT......
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...