Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[QUOTE=Animal;410951]Behalve de school is de rest van wat je noemt allemaal op vrijwillige basis.\r\nMaar als ze straks werken ,merken ze pas hoe goed dat ze het van te voren hebben gehad.\r\n \r\nBij die 40 uur werken komt voor velen ook nog een huishouden draaiende houden.[/QUOTE]\r\n\r\nIk zou toch echt liever 40 uur in de week werken dan naar school, ik heb momenteel 36 uur les in de week en ben elke morgen om 7uur weg tot 19uur, behalve woensdag dan ben ik om 13uur thuis. Heb de hele zomer gewerkt (3 maand school vakantie), dat hou ik beter vol dan een dag lang in de klas zitten. Dan hebben we dit jaar ook nog 2 uur perweek philosofie, erbij (inplaats van Frans) dat is wel het ergste, die vent zit een heel uur lang door te lullen en zich zelf tegen te praten, moet mensen zelf leren denken zeggen ze, nou ik word er alleen maar erg gek van.\r\ndit gezegt ga ik er weer vandoor, de leeraren denken dat we niet genoeg te doen hebben ofzo, heb voor wel een uur huiswerk elke avond, moet vanmiddag maar weer even wat van te voorten maken anders krijg ik morgen avond niet alles af en heb ik vrijdag weer gezeur :mad:
Link naar reactie
[quote=erikdenhouter;410764]Vandaag wel, maar gisteren met zware bewolking nergens :mrgreen:\n\nIk woon hier met zicht op een \"junction in the sky\", daar waar vliegtuigen uit het noorden kiezen of ze rechtsaf naar het Engelse Heathrow gaan, of linksaf naar een Duitse stad, of rechtdoor naar het zuiden.\nEn onder dat punt ligt ook nog vliegveld Zestienhoven, ongeveer 8 KM van hier.[/quote]\nWaar ik woon zie je op sommige dagen echt vliegtuigen in 6 rchtingen vliegen. Als ze condensstrepen achterlaten is het een driehoek. Bij een beetje pech trekt dan de lucht dicht met door die condens veroorzaakte sluierbewolking. Weerkundigen hebben verteld dat dat zomaar 2 graden op het aardoppervlak kan schelen.\n\nVoor wie een ander aspect van condensstrepen wil lezen:\n[URL]http://www.niburu.nl/index.php?SectionID=6[/URL]\nOf gewoon eens \'chemtrail\' intikken bij Googl. En verbaas je over het grote aantal goedgelovige en bijgelovige mensen die zichzelf en anderen wijsmaken dat we bijna dagelijks worden besproeid met chemicaliën.
Link naar reactie
[quote=dutch-online;411149]8x 60 = 480 minuten[/quote]\nLesuur is maar 50 minuten, dus toch 400 minuten. [IMG]http://forum.computeridee.nl/images/icons/icon12.gif[/IMG]\n\nEr bestaan trouwens \"huiswerkvrije scholen\" waar je één uur per dag langer op school bent. De resultaten zijn prima.\n\nIk heb toen ik op de HBS zat weleens gezegd dat het systeem niet deugt als je in al die uren die ze hebben om les te geven niet eens in staat zijn je datgene bij te brengen wat je moeten weten/kennen.\nHoon was mijn deel.
Link naar reactie
Kijk dat vind ik dus ook. Je bent maar één keer kind en dat blijf je helemaal niet zo lang, dus geniet er maar van. Dat wil niet zeggen dat je helemaal niets hoeft te doen natuurlijk..., maar met mate.\nDe lesuren zijn 45/50 minuten omdat er gewisseld wordt van lokalen en dan lopen die jongeren echt te zeulen hoor met die zware tassen/rugzakken. Mijn jongste is 40 kg maar ze sjouwt, op een dag als ze 9 lesuren heeft, met een tas van minstens 7 kg........\n\n.............. en ik ken de tips om je tas minder zwaar te vullen, maar dat werkt niet... Steeds naar het kluisje om de juiste boeken te halen, schiet ook niet op als je van lokaal moet wisselen...
Link naar reactie
[QUOTE=dutch-online;411213]Ik moest dus wel op de fiets vroeger ook met de Leren Aktetas [ dat was toen verplicht ] vol boeken acherop. 12 Km voor de bus was er alleen in de wintermaanden geld.\r\n\r\nNu zie ik dat ze vaak nog met de auto worden gebracht op afstand van minder dan 5 KM van school\r\n\r\nEn de studenten met een OV kaart die staan liever een half uur op de bus te wachten, voor een afstand van 5 minuten lopen.[/QUOTE]\r\n\r\nIk had op dat gebied graag in NL gewoond, lekker op de fiets naar school door weer en wind, hier moet ik s\'morgens om 7uur naar het station gebracht worden met de auto (op de fiets zou het bijna een berg etappe worden van 5 km bultje op bultje af, met een rugzak voel boeken niet echt fijn en het is nogal link omdat er veel autmobilisten niet gewend zijn fietsers tegen tekomen en dus vaak te hard rijden, geen fiets pad.) en dan 20mn met de trein (30km) en dan een minutje of 10 lopen.
Link naar reactie
[QUOTE=dutch-online;411213]Ik moest dus wel op de fiets vroeger ook met de Leren Aktetas [ dat was toen verplicht ] vol boeken acherop. 12 Km voor de bus was er alleen in de wintermaanden geld.\r\n\r\nNu zie ik dat ze vaak nog met de auto worden gebracht op afstand van minder dan 5 KM van school\r\n\r\nEn de studenten met een OV kaart die staan liever een half uur op de bus te wachten, voor een afstand van 5 minuten lopen.[/QUOTE]\r\n\r\nJa dat zal allemaal wel dutch maar je bent aan de beurt bij \'geef me een pic\' :D
Link naar reactie
[QUOTE=dutch-online;411213]Ik moest dus wel op de fiets vroeger ook met de Leren Aktetas [ dat was toen verplicht ] vol boeken acherop. 12 Km voor de bus was er alleen in de wintermaanden geld.\r\n\r\nNu zie ik dat ze vaak nog met de auto worden gebracht op afstand van minder dan 5 KM van school\r\n\r\nEn de studenten met een OV kaart die staan liever een half uur op de bus te wachten, voor een afstand van 5 minuten lopen.[/QUOTE]\r\nfiets al 8 jaar lang 27 km per dag naar school en terug :P\r\nen nog nooit met de bus 8)\r\n\r\nzoooo hoort het :P \r\nscholieren zijn watjes tegenwoordig als het aankomt op een beetje beweging!!
Link naar reactie
[quote=reintje;411205]\n.............. en ik ken de tips om je tas minder zwaar te vullen, maar dat werkt niet... Steeds naar het kluisje om de juiste boeken te halen, schiet ook niet op als je van lokaal moet wisselen...[/quote]Doe ik ook niet Rein... duurt mij te lang. als je 2 uur op de 3e etage hebt... moet je helemaal naar beneden lopen voor een ander boek ... :wink:
Link naar reactie
[quote=dutch-online;411213]Ik moest dus wel op de fiets vroeger ook met de Leren Aktetas [ dat was toen verplicht ] vol boeken acherop. 12 Km voor de bus was er alleen in de wintermaanden geld.\n\nNu zie ik dat ze vaak nog met de auto worden gebracht op afstand van minder dan 5 KM van school\n\nEn de studenten met een OV kaart die staan liever een half uur op de bus te wachten, voor een afstand van 5 minuten lopen.[/quote]Dutch... ik ga \'s ochtends met mijn moeder mee. die om 9 uur begint met werken. 1 km van mijn school vandaan. Ik moet 15 km rijden/fietsen.\nOp maandag en vaak op woensdag kan ik ook terug met de auto. Op dinsdag, donderdag en vrijdag ga ik terug op de fiets. De bus zal ik eigenlijk nooit doen omdat ik er de pest hekel aan heb. Waarom? Da weet ik zelf ook niet echt :wink:\n\nIk moet wel zeggen... op een dag als deze vindt ik het wel lekker om te fietsen op de terugreis. Ik heb een leuke weg. Onder boompjes (bos)... over een dijkje langs het water etc. Niet langs een drukke weg :@
Link naar reactie
[quote=dutch-online;411174]die 10 minuten was vroeger voor de leraren om koffie te drinken en een sigaret te roken.[/quote]\n \nDie 10 minuten zijn er voor niemand ,want er blijven geen 10 minuten over.\nAls het eerste les uur voorbij is begint metteen het tweede ,enzo verder.\nHet is toch echt niet zo dat er tussen elk les uur 10 minuten pauze zit.\nAls dat wel zo is dan is dat zeker pas zo geworden.\nNa 2 of 3 lesuren zal er wel pauze zijn ,en tussen de middag (na 4 of 5 lesuren ook wel)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...