Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Vandaag wel, maar gisteren met zware bewolking nergens :mrgreen:\r\n\r\nIk woon hier met zicht op een \"junction in the sky\", daar waar vliegtuigen uit het noorden kiezen of ze rechtsaf naar het Engelse Heathrow gaan, of linksaf naar een Duitse stad, of rechtdoor naar het zuiden.\r\nEn onder dat punt ligt ook nog vliegveld Zestienhoven, ongeveer 8 KM van hier.
Link naar reactie
[quote=Linkforsoad;410921]3e week is het al weer Tjoeks... Maarja... had maandag economie... vandaag Biologie, morgen engels, nederlands1, nederlands2, donderdag engels, vrijdag wiskunde volgende week economie, engels, scheitkunde... bah! en een hele rits huiswerk + onderwachte toetsen... weten niet wanneer :( Da\'s shit! :wink:[/quote]\n \nEr zijn ook mensen die gewoon 40 uur in een week moeten werken .\nZolang jij daar nog ruimschoots onder blijft heb je helemaal niks te klagen.\nEn werken is wel iets anders dan in een schoolbank zitten ,of thuis met een boek voor je neus op de bank te hangen.
Link naar reactie
[quote=Animal;410926]Er zijn ook mensen die gewoon 40 uur in een week moeten werken .\nZolang jij daar nog ruimschoots onder blijft heb je helemaal niks te klagen.\nEn werken is wel iets anders dan in een schoolbank zitten ,of thuis met een boek voor je neus op de bank te hangen.[/quote]\nnou lijkt me de hele week in de schoolbank zitten ook geen pretje meer.\nmoet af en toe een dag of 2 , en dan ben ik het dik zat . :(
Link naar reactie
[quote=reintje;410947]Het mag best eens gezegd dat een aantal schoolieren hier een baantje/werk hebben in het PC-gebeuren... , dus deze jongeren doen nog wel iets anders dan alleen maar op school hangen... (overigens.... soms kan dat ook heel stressvol zijn hoor.............)[/quote]\n \nBehalve de school is de rest van wat je noemt allemaal op vrijwillige basis.\nMaar als ze straks werken ,merken ze pas hoe goed dat ze het van te voren hebben gehad.\n \nBij die 40 uur werken komt voor velen ook nog een huishouden draaiende houden.
Link naar reactie
[quote=Animal;410951]Maar als ze straks werken ,merken ze pas hoe goed dat ze het van te voren hebben gehad.\n \nBij die 40 uur werken komt voor velen ook nog een huishouden draaiende houden.[/quote]\nDat snap ik Animal... en geloof best dat we nu een rilext leven hebben :wink:\nMaar ach... iedereen werkt en doet... dus dat zou wel goed zijn. :wink:\nIk wacht het af en kijk gewoon hoe het leven gaat lopen :wink:
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...