Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

ik heb een kater van een hoofdpijn, en niet door de drank\r\n\r\nwas weer eens het weer wat me vrije weekend verpeste (vooral zondag avond)\r\n\r\nzaterdag iemand naar de laatste rustplaats gebracht\r\n\r\nwe (mijn vrouw en ik) zitten te denken wie is de volgende\r\ner zijn er nog een paar die op dusdanige leeftijd zijn dat je gaat denken hoe lang nog
Link naar reactie
[quote=Linkforsoad;408682]Phh... maandag... ik haat je xD[/quote]\n \n\" \nIk zal echt blij zijn als ik morgen weer lkkr naar school mag... klinkt raar.. Maar daar gebeurt nog iets. ik ziet hier maar nog luier te worden dan ik al ben... hier in Heino is niet veel te doen. Moet altijd naar Zwolle\n__________________\nOpen Source Matters!\n---\nIk gebruik SpamFighter.\nTot op heden zijn er van de 16374 spam mail 9 geblokkeerd.\nIk ben een supergoede spamcontroller! \"\"\n \n:confused::confused::confused:
Link naar reactie
[QUOTE=erikdenhouter;408790]Goeie tip, en lekker, héél lekker... maar... ik kan niet goed meer tegen zuivel.:(\r\nKrijg ik echt problemen.[/QUOTE]\r\n\r\nEr is een wondermiddel op de markt tegen katers (door mijzelf uitgetest) genaamd \r\nRed Bull....(D) Dosering:Twee blikjes in één keer innemen. \r\nps. niet geplaatst voor reclame-doeleinden ;)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...