Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Hier begint zojuist het gedonder weer(li)(li)\nAfgelopen nacht was de stroom ook al uitgevallen, gelukkig zorgde het stadsdeel voor een wekdienst door om half acht een ploeg van de groenvoorziening, met van die gemotoriseerde strimmers, op het pleintje voor de deur los te laten, en doordat gezien het warme weer de ramen ook nog op de kierstand stonden, leek het even of zojuist de TT voor de deur van start was gegaan. :mrgreen:\nOok goedemorgen(C)
Link naar reactie
[QUOTE=Anacho;400504]Door de regen zal met dit warme weer de luchtvochtigheid alleen maar toenemen, het koelt tijdelijk misschien iets af tijdens de bui, maar het verdampende water maakt het daarna nog drukkender.[/QUOTE]\r\nDat was gisteren erg, maar vandaag minder, want de wind is gedraaid, en voert andere lucht aan. Ik zit inmiddels achter dat buienlijntje, en het is hier minder vochtig nu, en een heel klein beetje meer wind.\r\nIk zie het ook al aan het zicht wat veel helderder is.
Link naar reactie
[QUOTE=Linkforsoad;400578]Hier was alles ondergelopen. Het kwam de WC uit spuiten. (Serieus)[/QUOTE]\r\n\r\nbordje eenrichtingsverkeer in je wc plaatsen:p(niet serieus)\r\nde drollen drijven door de gang dan.........\r\nwel rot voor je, sterkte.\r\n\r\nde [URL=\"http://www6.buienradar.nl:80/h.aspx?jaar=-3&soort=loop1uur1x1\"]regenbuien(klik) [/URL]in nederland kan je volgen.\r\nvan heel [URL=\"http://www.meteox.nl/3daagse.aspx?for=1&type=regenverwachting\"]europa(klik)[/URL] ook\r\nvrijdag weer nat dagje.
Link naar reactie
[quote=tjoekse;400632]Tijdens de informatieavond woensdag 20 juni 2007 werd een kleine 60 bezoekers uitgelegd welke maatregelingen genomen gaan worden voor de rioleringsplannen in Heino.\ntot voor kort scheten ze daar nog op een tonnetje .:D:D:D\nhad je geen last van regenwater .[/quote]\nxD :p:D:D.....
Link naar reactie
[QUOTE=tjoekse;400632]Tijdens de informatieavond woensdag 20 juni 2007 werd een kleine 60 bezoekers uitgelegd welke maatregelingen genomen gaan worden voor de rioleringsplannen in Heino.\r\ntot voor kort scheten ze daar nog op een tonnetje .:D:D:D\r\nhad je geen last van regenwater .[/QUOTE]\r\n\r\n[QUOTE=dutch-online;400647]rond Zwolle is nog werk voor ontwikkelings hulp:D:mad:\r\n\r\nvooral aan de kant van Heino en Laag Zuthem;)[/QUOTE]\r\n\r\nhahahahahaha\r\n\r\ntjoekse woont op een terpje en heeft nergens last van. friesland, daspashandig.\r\nde [URL=\"http://nl.wikipedia.org/wiki/Watersnood_van_1953\"]zee(klik)[/URL] hebben ze tegen gehouden,\r\nmaar wie houdt de regen tegen?\r\nmischien vindt iemand op een dag een vochtabsorbeerder van formaat uit.\r\nof om huizen grachten leggen, net als vroeger bij kastelen, met zo\'n mooie ophaalbrug.\r\nover 100 jaar als je huis computergestuurd is installeer je vochtabsorber 1.0\r\nkan goed samen met droluitdrijver 3.7 die je wel moet updaten voor de kleine stukjes.
Link naar reactie
[QUOTE=Ultimate;400681]Bij ons in het dorp is wel veel gevallen zeg. Op me werk stond de hal blank omdat de regenpijp en dakgoot het niet aan kon, dus kwam het naar binnen :o.[/QUOTE]\r\n\r\nmisschien stammen de regenpijpjes uit het tijdperk toen we nog een echte noordpool hadden.\r\n\r\n\r\nlinkforsoad bijna door de bliksem getroffen las ik....\r\n\r\n[IMG]http://i34.tinypic.com/1115n29.jpg[/IMG]\r\n\r\nwoon je bij het spoor link?\r\nde natuur hé.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...