Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote=Anacho;400113]Dat soort mensen wordt blijkbaar liever wakker van een een of andere sirene, dan van vrolijk getjilp en gefluit, is idd erg triest(cry)[/quote]\nZoiets als mensen uit de stad die op het platteland een huis kopen. Binnen een jaar klachten indienen over teveel stank, de haan van een paar huizen verderop, de paarden in de wei achter hun huis, het gelui van kerkklokken. \nBlijf dan in de stad met zijn vele lawaai en stank! [IMG]http://forum.computeridee.nl/images/icons/icon8.gif[/IMG]\n\nEdit:\n[URL]http://www.youtube.com/watch?v=LLDmv5hX-sQ&feature=related[/URL]
Link naar reactie
[QUOTE=Anacho;400101]Stel je voor zeg, vogels in je tuin, schandalig.:confused: :([/QUOTE]\nM\'n broer had een toepassing gevonden voor dat ding, want in zijn tuin heeft hij een vijvertje met goudvissen, maar de buurt-reiger weet dat ook, en dus moet hij iedere week nieuwe vissen kopen.\nHeeft hij zo\'n schrikdraad er omheen geplaatst, maar de reiger weet dat draadje met zijn stelten helemaal te ontwijken.\n\nDe enige die na een doodsklap van het draadje afblijft is inmiddels mijn broer zelf.\n\nOver vogels gesproken, een paar jaar geleden zijn er bij ons wel (tropische ?) vogels ontsnapt welke dan een zomer of zo vrij rondvlogen, en die gasten waren \'s ochtends nog voor de zon op kwam aan het fluiten, maar wel op zo\'n gigantisch harde en irritant hoge krijsende frequentie dat er niet meer te slapen viel.\nDaar viel een groep van 30 mussen twee maal zo dichtbij met hun gezamelijk gechilp helemaal bij weg.
Link naar reactie
[QUOTE=Navy;400127]Zoiets als mensen uit de stad die op het platteland een huis kopen. Binnen een jaar klachten indienen over teveel stank, de haan van een paar huizen verderop, de paarden in de wei achter hun huis, het gelui van kerkklokken. \r\nBlijf dan in de stad met zijn vele lawaai en stank! [IMG]http://forum.computeridee.nl/images/icons/icon8.gif[/IMG]\r\n\r\nEdit:\r\n[URL]http://www.youtube.com/watch?v=LLDmv5hX-sQ&feature=related[/URL][/QUOTE]\r\n\r\nHmm, werkt goed hè? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Link naar reactie
[quote=erikdenhouter;400155]M\'n broer had een toepassing gevonden voor dat ding, want in zijn tuin heeft hij een vijvertje met goudvissen, maar de buurt-reiger weet dat ook, en dus moet hij iedere week nieuwe vissen kopen.\nHeeft hij zo\'n schrikdraad er omheen geplaatst, maar de reiger weet dat draadje met zijn stelten helemaal te ontwijken.\n\nDe enige die na een doodsklap van het draadje afblijft is inmiddels mijn broer zelf.\n\nOver vogels gesproken, een paar jaar geleden zijn er bij ons wel (tropische ?) vogels ontsnapt welke dan een zomer of zo vrij rondvlogen, en die gasten waren \'s ochtends nog voor de zon op kwam aan het fluiten, maar wel op zo\'n gigantisch harde en irritant hoge krijsende frequentie dat er niet meer te slapen viel.\nDaar viel een groep van 30 mussen twee maal zo dichtbij met hun gezamelijk gechilp helemaal bij weg.[/quote]\n\nWijlen mijn tante, een echte dierenvriend, had hetzelfde probleem.\nHaar oplossing: Kitekat op de rand van de vijver. En het werkte: reiger tevreden en vissen in de vijver ook.
Link naar reactie
Het enge van dat ding tegen hangjongeren vind ik de straf die \"legale\" verblijvers van die plaats (omwonenden dus) van diezelfde leeftijd (of oud en gezonder) ondergaan.\r\nHoge tonen hebben als (hierbij vervelende) eigenschap dat ze op harde oppervlakken bijna 100% afstuiten / weerkaatsen, en kunnen in een stadsomgeving met zijn harde en vlakke gebouwen zo maar een straat verder onbewust bij iemand de kamer binnenstralen, en iemands leven zuur maken, zonder dat iemand weet waardoor.\r\nEen optelling bij de totale stadsvervuiling dus.
Link naar reactie
[QUOTE=Anacho;400184]Je moet ook geen goudvissen in je vijver in de tuin doen, het ziet er misschien wel mooi uit, maar dat vindt die reiger ook, die is ook niet blind.[/QUOTE]\r\nMaar dan is ook de vijver wat overbodig.... Vijvers hebben al eeuwen (goud)vissen.\r\n\r\nHet spannen van dunne vislijntjes om de landing-plaats rond de vijver te verstoren schijnt wat te helpen, maar is wat gebruiksonvriendelijk omdat je ze zelf ook niet goed ziet.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...