Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[QUOTE=kape;399984]Hoi Erix,\r\n\r\n Staat al bij mijn \"bladwijzers\". Prima zo.[/QUOTE]\r\n\r\nWat leuk kape, misschien kan je er nog wat mee.\r\nach, je moet daar ook zin en interesse in hebben denk ik.\r\nik heb nu 3 verhalen daar staan, heb er ff werk van gemaakt.\r\n\r\ngrappig is wel dat ik in de tekst editor kan typen in een interface die alles automatisch omzet naar html taal.\r\n2 tabjes, wat je onder het ene tabje typ en bewerkingen uitvoert met de tekst, dan kan je op het html tabje klikken en de tekst staat er in html.\r\ndat is handiger als ik die berichten op mijn harde schijf op wil slaan om alle eigenschappen van de ingestelde kleuren enz... te behouden.\r\nook als ik hier een bericht heb geplaats.\r\nik sla dat bericht eerst op als volledig html bestand, met het bekende gele mapje.\r\ndan in kladblok geopend sla ik deze op als .txt.\r\ndan zie ik de html taal van het bericht die ik hier neer zette.\r\nff het gedeelte wat ik nodig heb er uit kopieren, en het staat precies zo in mijn log, op een paar spaties hier daar na.\r\ndat is wel handig. ik heb wel kleuren veranderd.\r\nweer wat geleerd, en eigenlijk is het best wel simpel.\r\n\r\nwel moet ik alles wat ik daar heen kopiëer bewerken.\r\nmet kleuren probeer ik het er wat volgbaarder uit te laten zien.\r\n\r\nin ieder geval bedankt jongens, nu hoeven er geen ellelange berichten meer te staan hier.\r\nals je eigen getypte tekst in html taal wil kan dat hier ook.\r\nstuur maar eens een bericht naar jezelf, haha.\r\ndie sla je als volledige html websit op, en opend de html met de blauwe E met kladblok.\r\nwordt alweer een laaang verhaal he, ok ik stop al;)
Link naar reactie
[quote=erix;400023]grappig is wel dat ik in de tekst editor kan typen in een interface die alles automatisch omzet naar html taal.\n2 tabjes, wat je onder het ene tabje typ en bewerkingen uitvoert met de tekst, dan kan je op het html tabje klikken en de tekst staat er in html.\n[/quote]Dat is een WYSIWYG editor.\n\n[B]W[/B]hat\n[B]Y[/B]ou\n[B]S[/B]ee\n[B]I[/B]s\n[B]W[/B]hat\n[B]Y[/B]ou\n[B]G[/B]et
Link naar reactie
[QUOTE=Linkforsoad;400020]Wat heb jij voor een baas dan?\r\nWat voor een bedrijf :wink:\r\nZo\'n rijke lul of gewoon een rijk ventje :wink:[/QUOTE]\r\n\r\n\r\nheeey linkforsoad wat een bek heb je weer haha.\r\nhey link ff zonder dolle, je bent toch vaak bezig met computers?\r\n[URL=\"http://init-sturen-windowsxp.blogspot.com/\"]check this info[/URL]\r\n\r\ngrtz
Link naar reactie
Kijk, dit vindt ik dus een lastig moment.\n[quote=Lange Pier in Topic: Meldingen aan Modje]zal wel te maken hebben met het nog niet volledig ontwikkeld zijn van de voorste hersenkwab.;-)[/quote]\nIk begrijp niet goed wat je hier mee bedoelt.\nOp zo\'n moment weet ik niet goed wat ik er mee moet en gebeurt het vaak dat ik anders reageer als voor jullie misschien verwacht waarna er dus (meestal) ook verkeerde reactie\'s van jullie kant af komen.\nIk weet niet wat jullie willen bereiken!\nDat ik weg ga, dat ik geband wordt, dat ik eens duidelijk maak wat ik denk en echt eens even laat merken wat ik denk! of iets anders. Dan kom je het maar zeggen... Wel vindt ik het zielig om na 1 zo\'n Pb direct te zeggen dat je die niet meer wenst te ontvangen! Echt mega kinderachtig. Maar oké... blijkbaar zijn jullie zo!
Link naar reactie
[QUOTE=erix;400023]in ieder geval bedankt jongens, nu hoeven er geen ellelange berichten meer te staan hier.\r\n.....\r\nwordt alweer een laaang verhaal he, ok ik stop al;)[/QUOTE]\r\nAch, je voelt je een beetje schuldig :D\r\nIk zie duidelijk dat jij best veel energie hebt, en je belevingswereld wil delen. \r\nIk hoop echt dat je met zo\'n blog een vorm vind waarmee dat lukt.\r\n\r\nGelukkig zit je hier in \"Jullie mening\", hier mag je toch best een beetje zeuren ? we slaan het gewoon over als het niet meer te volgen is, maak je daar maar niet druk om. :p
Link naar reactie
[QUOTE=Linkforsoad;400039]Ik weet niet wat jullie willen bereiken![/QUOTE]\nJe weet toch dat ze altijd naarstig kandidaten zoeken voor die open baan van \"[I]Meest schuldige persoon, veroorzaker van alle ellende in de wereld....[/I]\" ?\n\nGewoon door hebben dat anderen door jarenlange ervaring en met meer personen veeeeel meer argumenten bij elkaar kunnen rapen dan jij met je paar jaartjes.\n\nEn natuurlijk zorg dragen dat hun argumenten niet gegrond zijn. Je taalgebruik MOET je in toom houden.\nJe \"[I]bek[/I]\" of je \"[I]mond[/I]\" scheelt maar één letter, maar haalt een hele rede weg.\n\"[I]Rijke lul[/I]\" of \"[I]Patsertje[/I]\" scheelt niets, maar haalt toch een hele rede weg.\nHet idee van pesten van een \"inbreker\" op je netwerk is een grappige tiener-fantasie, zo kom je ze op elke middelbare school tegen, zonder dat iemand het uitvoert, maar dit in een openbare draad van een TS zetten is heel wat anders.\nStaat het in \"Jullie mening\", dan is er waarschijnlijk al minder te klagen, al zal je dan ook iemands mening kunnen verwachten natuurlijk.\n\nNiet zo op laten jagen.\nAls iets je echt raakt, vlieg dan eens niet in je toetsenbord, maar laat het eens bezinken. Soms draait een zin zichzelf om na een tijdje, nooit gemerkt ?\nOf misschien kom je er wel achter dat die opmerking je raakt omdat het waar is, dat kan ook. Maar in beide gevallen zal je reactie meer [I]to the point[/I] zijn, en niet alleen gebaseerd op de eerst binnenvliegende gedachte.\n\nIk moet zeggen dat je toch al redelijk uit je woorden dreigt te komen hoor, eigenlijk heb je daar geen klagen.
Link naar reactie
[QUOTE=erikdenhouter;400055]Je weet toch dat ze altijd naarstig kandidaten zoeken voor die open baan van \"[I]Meest schuldige persoon, veroorzaker van alle ellende in de wereld....[/I]\" ?\r\n\r\nGewoon door hebben dat anderen door jarenlange ervaring en met meer personen veeeeel meer argumenten bij elkaar kunnen rapen dan jij met je paar jaartjes.\r\n\r\nEn natuurlijk zorg dragen dat hun argumenten niet gegrond zijn. Je taalgebruik MOET je in toom houden.\r\nJe \"[I]bek[/I]\" of je \"[I]mond[/I]\" scheelt maar één letter, maar haalt een hele rede weg.\r\n\"[I]Rijke lul[/I]\" of \"[I]Patsertje[/I]\" scheelt niets, maar haalt toch een hele rede weg.\r\nHet idee van pesten van een \"inbreker\" op je netwerk is een grappige tiener-fantasie, zo kom je ze op elke middelbare school tegen, zonder dat iemand het uitvoert, maar dit in een openbare draad van een TS zetten is heel wat anders.\r\nStaat het in \"Jullie mening\", dan is er waarschijnlijk al minder te klagen, al zal je dan ook iemands mening kunnen verwachten natuurlijk.\r\n\r\nNiet zo op laten jagen.\r\nAls iets je echt raakt, vlieg dan eens niet in je toetsenbord, maar laat het eens bezinken. Soms draait een zin zichzelf om na een tijdje, nooit gemerkt ?\r\nOf misschien kom je er wel achter dat die opmerking je raakt omdat het waar is, dat kan ook. Maar in beide gevallen zal je reactie meer [I]to the point[/I] zijn, en niet alleen gebaseerd op de eerst binnenvliegende gedachte.\r\n\r\nIk moet zeggen dat je toch al redelijk uit je woorden dreigt te komen hoor, eigenlijk heb je daar geen klagen.[/QUOTE]\r\n\r\nHier hoeft nauwelijks iets aan te worden toegevoegd, behalve misschien de vraag: Hoe oud bent U ?
Link naar reactie
[QUOTE=ricky1;400070]Hier hoeft nauwelijks iets aan te worden toegevoegd, behalve misschien de vraag: Hoe oud bent U ?[/QUOTE]\r\nZeg maar \"jij\", want anders komt er gelijk vijf jaar van frustratie bij.\r\n\"U\" brengt zo\'n afstand, daar wil ik niet meer aan beginnen sinds het Engels ook geen onderscheid meer maakt ( \"You\" voor beiden)\r\n\r\nEn Linkforsoad zei het al, 51. Is trouwens in mijn profiel ook wel te zien.
Link naar reactie
[QUOTE=Linkforsoad;400073][B]Leeftijd[/B]:51Volgens zijn profiel!\n\nOja... Erik, ik snap dat je het zegt.\nMaar dat is jongerentaal.\nMaar dat komt op jullie anders aan :wink:[/QUOTE]\nNou dat komt niet alleen anders op ons aan, maar er staat ook zoiets in de forumregels. Die zijn niet alleen voor \"ons\" bedoeld, ook voor die jongeren. Het is ook de bedoeling dat het ontbreken van \"aanstootgevende taal\" de algemene omgangsvorm op het forum is, juist om problemen (als gevolg van beledigingen) te voorkomen.
Link naar reactie
[QUOTE=erikdenhouter;400055]Je weet toch dat ze altijd naarstig kandidaten zoeken voor die open baan van \"[I]Meest schuldige persoon, veroorzaker van alle ellende in de wereld....[/I]\" ?\r\n\r\nGewoon door hebben dat anderen door jarenlange ervaring en met meer personen veeeeel meer argumenten bij elkaar kunnen rapen dan jij met je paar jaartjes.\r\n\r\nEn natuurlijk zorg dragen dat hun argumenten niet gegrond zijn. Je taalgebruik MOET je in toom houden.\r\nJe \"[I]bek[/I]\" of je \"[I]mond[/I]\" scheelt maar één letter, maar haalt een hele rede weg.\r\n\"[I]Rijke lul[/I]\" of \"[I]Patsertje[/I]\" scheelt niets, maar haalt toch een hele rede weg.\r\nHet idee van pesten van een \"inbreker\" op je netwerk is een grappige tiener-fantasie, zo kom je ze op elke middelbare school tegen, zonder dat iemand het uitvoert, maar dit in een openbare draad van een TS zetten is heel wat anders.\r\nStaat het in \"Jullie mening\", dan is er waarschijnlijk al minder te klagen, al zal je dan ook iemands mening kunnen verwachten natuurlijk.\r\n\r\nNiet zo op laten jagen.\r\nAls iets je echt raakt, vlieg dan eens niet in je toetsenbord, maar laat het eens bezinken. Soms draait een zin zichzelf om na een tijdje, nooit gemerkt ?\r\nOf misschien kom je er wel achter dat die opmerking je raakt omdat het waar is, dat kan ook. Maar in beide gevallen zal je reactie meer [I]to the point[/I] zijn, en niet alleen gebaseerd op de eerst binnenvliegende gedachte.\r\n\r\nIk moet zeggen dat je toch al redelijk uit je woorden dreigt te komen hoor, eigenlijk heb je daar geen klagen.[/QUOTE]\r\n\r\n@ Erik\r\n\r\nVoor alle duidelijkheid.\r\n\r\nIk bedoelde zijn leeftijd en niet de jouwe
Link naar reactie
[QUOTE=Linkforsoad;400086]Maar waarschijnlijk snappen jullie ook wel dat ik dit heus niet express doe. Ik zal er aan denken. Maar kan nooit iets verzekeren. Het wordt een soort automatisme in deze tijd van je leven. Net zoals al die afkortingen. ff, brb, diss, en ga zo maar door.[/QUOTE]\r\nZou je dat expres doen ? Nee, je doet het op het moment dat je je zelf niet [I]controleert[/I]...\r\nZou je dezelfde taal tegenover je ouders of leraar gebruiken ? Nee, tenzij ze je genoeg kwaad maken (wel- of niet gegrond), en je daardoor de [I]controle[/I] verliest.\r\n\r\nMisschien dat het tegenvalt als ik je dit vertel, maar die woorden gebruik ik zelf ook hoor, in mijn eigen beleving. Maar in omgang kijk ik wel uit, iemand kan zich echt zwaar beledigd voelen, en afhaken of in de aanval gaan.\r\n\r\nZo zijn die beleefde ouderen dus misschien ook behoorlijk hypocriet.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...