Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[QUOTE=erikdenhouter;399804]Nou zelfs dan... Het is de openbare ruimte waarin iemand zich dan naakt vertoont, je kan niet verwachten dat iedereen dan zijn oogleden naar beneden doet, dat zou pas echt botsingen opleveren.\r\nGa je daar naakt, dan kan je worden bekeken.[/QUOTE]\r\n\r\n\r\nik denk dat mensen die allemaal naakt zijn in een openbare ruimte het niet erg vinden als er iemand kijkt. moet je maar wat aantrekken.\r\nen waar was dat precies :D:p(P)
Link naar reactie
[QUOTE=erix;399837]misschien vindt jij het vervelend dat er zoveel tekst staat omdat je dan ff moet scrollen of klikken.\r\ndan zou ik bij mezelf denken, wat is er belangrijker???[/QUOTE] Laat ons daarin héél duidelijk zijn. Iemand met problemen verwacht geen lange tekst, maar een oplossing. En hoe het besturingssysteem werkt of welke andere - interessante - info je hem verder in je epistels ook aanbiedt, zal de TS worst wezen. Zijn HJT-logje is een kreet om hulp. Je kan er inderdaad niet altijd alles mee oplossen, maar het biedt je toch al een eerste blik op de problemen. Alle extra info die je op dat moment afstuurt op een TS is overbodig (en vaak nutteloos en naast de kwestie). Daar heeft geen enkele poster met problemen - op dat ogenblik - een boodschap aan.\r\n\r\nP.S. : Dat van die blog is een erg interessant idee. Dan kan je daar je uitgebreide kennis kwijt en kan je er altijd met een linkje naar verwijzen. Ik zou er zelfs vaak even een kijkje komen nemen, denk ik zo.
Link naar reactie
[QUOTE=kape;399852]Laat ons daarin héél duidelijk zijn. Iemand met problemen verwacht geen lange tekst, maar een oplossing. En hoe het besturingssysteem werkt of welke andere - interessante - info je hem verder in je epistels ook aanbiedt, zal de TS worst wezen. Zijn HJT-logje is een kreet om hulp. Je kan er inderdaad niet altijd alles mee oplossen, maar het biedt je toch al een eerste blik op de problemen. Alle extra info die je op dat moment afstuurt op een TS is overbodig (en vaak nutteloos en naast de kwestie). Daar heeft geen enkele poster met problemen - op dat ogenblik - een boodschap aan.\r\n\r\nP.S. : Dat van die blog is een erg interessant idee. Dan kan je daar je uitgebreide kennis kwijt en kan je er altijd met een linkje naar verwijzen. Ik zou er zelfs vaak even een kijkje komen nemen, denk ik zo.[/QUOTE]\r\n\r\nwacht ff, jij gaat voor iedereen op dit forum 1(jouw) mening geven?\r\n\r\njij weet wat de topicstarters allemaal willen.\r\nvolgens mij zijn de mensen best in staat voor hun zelf te denken kape.\r\nen als er een bericht is van mij ergens, en de TS starter zegt geen info te willen,\r\nzal ik geen info geven en mijn berichten verwijderen.\r\ndus voordat je denkt:\"the world is mine\" check the mirror\r\n\r\ndat van die blog, ik moet eens kijken.
Link naar reactie
[QUOTE=erix;399853]wacht ff, jij gaat voor iedereen op dit forum 1(jouw) mening geven?\njij weet wat de topicstarters allemaal willen.[/QUOTE]\nHo ho, \"[I]Laat ons daarin heel duidelijk wezen....[/I]\" is voor mij niet de mening verkondigen voor iedereen. Wij kunnen naast zo\'n opmerking toch wel onze mening uiten.\n[B]Laat DAT nu niet het hoofdonderwerp van deze diskussie worden, want dat leidt af.[/B]\n\nKape maakt het punt wat ik ook probeerde te maken, de meeste mensen komen hier met een probleem met hun PC, en hebben geen tijd om het hele besturingssysteem te leren kennen voordat dat ding weer werkt.\nLiever zien ze concrete hulp, en pas als dat tot een helder en vlot inzicht en resultaat leidt heb je kans dat ze zich er in gaan verdiepen waarom dingen werken zoals ze werken.\nHet heeft gewoon niet veel nut voor de TS die vreemde opstart items tegenkomt op een trage PC om te leren hoe je een snelkoppeling moet maken, of wat het pad naar disk-management is of naar eigenlijk elk Windows configuratie-onderdeel.\nEn dat gebeurt nog wel eens als onderdeel van jouw reactie.\n\nJe surft toch zelf wel eens via Google zoekresultaten ? Lijkt het jou te doen om resultaten te vinden tussen bergen off topic info ?\nJouw bijdrage staat er écht wel ergens tussen, maar dan wordt het wel zoeken in het midden tussen 150 regels. :confused:\nDaar kan je je toch wel wat bij voorstellen ?\nDan bereik je toch het tegenovergestelde van wat je zelf voor ogen had ?\n\nBij de meeste forum-reacties zie je inderdaad een reeks van links om te verhelderen, en extra info te leveren, maar daardoor blijft de hoofd-lijn om iemand een oplossing te bieden in zicht, en kan er makkelijk en snel over de rand-info heen gelezen worden door de link te negeren.\nOp deze manier geef je de mensen die kans niet.\n\nSimpeler uitgelegd:\nÍk ben regelmatig geïnteresseerd in hoe jij de zaken ziet rond het register, en de services, en probeer er voor open te staan, maar de laatste twee keer heb ik het hele verhaal over moeten slaan, want ik had er de tijd niet voor. Ik werd te ver van de vraag van de TS geleid.\nEn toen pas heb ik deze opmerking geplaatst.\n\nEen eigen topic starten is toch echt een mogelijkheid, en daar kan je zelf de invulling geven aan de vorm van de info.\n\nMisschien kan het ook in een simpele vraag aan jou verwoord worden:\n\"Wil je proberen niet zo ver te dwalen, en je verhaal wat concreter houden ?\" :D
Link naar reactie
[QUOTE=erix;399842]ik denk dat mensen die allemaal naakt zijn in een openbare ruimte het niet erg vinden als er iemand kijkt. moet je maar wat aantrekken.\nen waar was dat precies[/QUOTE]\nDat valt vies tegen.\nVooral als het om topless zonnebaden gaat wil je nog wel eens scheve gezichten zien, en dan zit mijn camera toch echt in de zak.\n\nEn waar dat is ? Gewoon, een park met een plas water in het midden om te zeilen en eventueel zwemmen, met een vijfhonderd meter zandstrandje.\nEn één kant van dat strandje is met wat boompjes en bedekkende plantjes ingericht voor (honderd meter) naaktrecreatie, en bij dit soort weer wil men daar op die manier van genieten.\n\n (ip) [ATTACH]12710[/ATTACH] (ip)(ip)\n\nIk doe geen enkele poging om daar in de buurt te komen tijdens mijn bezoek, ik heb de gezichten gezien toen ik daar voor de allereerste keer kwam (tientallen jaren geleden), en in het midden van het gebiedje doodleuk een hele mooie waterkant-plant ging staan fotograferen. :D\nNiet bewust van dat het een klein naaktstrand was (het weer was nog niet warm genoeg om het in één oogopslag duidelijk te maken) stond ik daar met een toeter van een lens, en maar \"klik\" \"klik\" \"klik\", tot ik door mijn lens op de achtergrond ineens een bos schaamhaar scherper zag worden , en ik toch wel een heel vervreemdend gevoel kreeg toen de eigenaar van die bos met rappe schreden dichterbij kwam.... :twisted:
Link naar reactie
[quote=Argus;399893]@erikdenhouter\nDan fotogafeer je toch om een hoekje [URL]http://nl.wikipedia.org/wiki/Periscoop[/URL] :p[/quote]\n \nZo\'n ding is zelfs gewoon te koop (geweest),in de vorm van een voorzetstuk wat je op de lens kunt schroeven.\nGeen periscoop ,maar een flinke zonnekap met een speigel er in en een gat in de zijkant.
Link naar reactie
[QUOTE=erikdenhouter;399872]Ho ho, \"[I]Laat ons daarin heel duidelijk wezen....[/I]\" is voor mij niet de mening verkondigen voor iedereen. Wij kunnen naast zo\'n opmerking toch wel onze mening uiten.\r\n[B]Laat DAT nu niet het hoofdonderwerp van deze diskussie worden, want dat leidt af.[/B]\r\n\r\nKape maakt het punt wat ik ook probeerde te maken, de meeste mensen komen hier met een probleem met hun PC, en hebben geen tijd om het hele besturingssysteem te leren kennen voordat dat ding weer werkt.\r\nLiever zien ze concrete hulp, en pas als dat tot een helder en vlot inzicht en resultaat leidt heb je kans dat ze zich er in gaan verdiepen waarom dingen werken zoals ze werken.\r\nHet heeft gewoon niet veel nut voor de TS die vreemde opstart items tegenkomt op een trage PC om te leren hoe je een snelkoppeling moet maken, of wat het pad naar disk-management is of naar eigenlijk elk Windows configuratie-onderdeel.\r\nEn dat gebeurt nog wel eens als onderdeel van jouw reactie.\r\n\r\nJe surft toch zelf wel eens via Google zoekresultaten ? Lijkt het jou te doen om resultaten te vinden tussen bergen off topic info ?\r\nJouw bijdrage staat er écht wel ergens tussen, maar dan wordt het wel zoeken in het midden tussen 150 regels. :confused:\r\nDaar kan je je toch wel wat bij voorstellen ?\r\nDan bereik je toch het tegenovergestelde van wat je zelf voor ogen had ?\r\n\r\nBij de meeste forum-reacties zie je inderdaad een reeks van links om te verhelderen, en extra info te leveren, maar daardoor blijft de hoofd-lijn om iemand een oplossing te bieden in zicht, en kan er makkelijk en snel over de rand-info heen gelezen worden door de link te negeren.\r\nOp deze manier geef je de mensen die kans niet.\r\n\r\nSimpeler uitgelegd:\r\nÍk ben regelmatig geïnteresseerd in hoe jij de zaken ziet rond het register, en de services, en probeer er voor open te staan, maar de laatste twee keer heb ik het hele verhaal over moeten slaan, want ik had er de tijd niet voor. Ik werd te ver van de vraag van de TS geleid.\r\nEn toen pas heb ik deze opmerking geplaatst.\r\n\r\nEen eigen topic starten is toch echt een mogelijkheid, en daar kan je zelf de invulling geven aan de vorm van de info.\r\n\r\nMisschien kan het ook in een simpele vraag aan jou verwoord worden:\r\n\"Wil je proberen niet zo ver te dwalen, en je verhaal wat concreter houden ?\" :D[/QUOTE]\r\n\r\nidd erik 2 mensen met een punt.\r\nen misschien gaan er nog wel meer hetzelfde standpunt innemen.\r\nhoe jij het bracht kon ik meer mee dan kape.\r\nmisschien de manier hoe je het brengt.\r\nook zijn er mensen hier die blij zijn met die info.\r\nen offtopic is als het echt ergens anders over gaat.\r\n\r\nje hebt wel gelijk, lange tekst, met info waar op dat moment niet om gevraagd lijkt te worden.\r\naan de andere kant zie ik niet vaak dat mensen ook daadwerkelijk gewaarschuwd worden.\r\nmensen met trage pc\'s willen die snel.\r\ndat kan niet in 3 zinnen, maar ik heb goed nieuws Erik.\r\nik ben begonnen met een [URL=\"http://init-sturen-windowsxp.blogspot.com\"]blog[/URL] waar al wat tekst staat.\r\n\r\nmaar ach, daar is wel overheen te komen.\r\ngrtzzz.
Link naar reactie
[QUOTE=erix;399928]idd erik 2 mensen met een punt.\nen misschien gaan er nog wel meer hetzelfde standpunt innemen.\nhoe jij het bracht kon ik meer mee dan kape.\nmisschien de manier hoe je het brengt.\nook zijn er mensen hier die blij zijn met die info.\nen offtopic is als het echt ergens anders over gaat.[/QUOTE]\nDat er mensen blij zijn met die info, ja, natuurlijk. Je toont wat je hebt geleerd, en met veel energie boor je dat tussen de antwoorden. Maar het lijkt alsof je \"verpot\" moet worden, m.a.w. dat je schrijven even gekanaliseerd moet worden om het bruikbaar te maken.\nDie blog vind ik dan ook een goed idee, en ik weet dat ook kape er info in kan vinden, zoals een heleboel mensen op het forum (en hopelijk ook er buiten).\nIk hoop dat er naar linken in de toekomst mogelijk blijft, anders moet je er misschien aan denken om het (ook) op het forum zelf te doen.\n\n(een paar tips of opmerkingen:\nJe hebt gezegd dat je de teksten al klaar hebt, en alleen maar hoeft te kopiëren, maar let je daarbij op om geen kopieer-rechten van anderen te schenden, en je eigen verhaal te schrijven ?\nEn als ik je blog (even snel) lees , dan beginnen al je zinnen met kleine letters. Misschien jouw ding, en misschien doe je het wel expres, wie weet. :D )\n\nDat kape het anders brengt is misschien omdat jullie terrein van interesses elkaar meer kruisen. Je bent b.v. ook actief geworden in het HijackThis draadje, en waar je op moet letten is dat (vooral !) in het HijackThis draadje, er veel meer behoefte is om degene die het logje aanneemt, ook de meeste kans te geven het probleem op te lossen, omdat een ieder zijn eigen werkwijze heeft, en een bepaald \"patroon\" van handelingen afwerkt om tot resultaat te komen.\nAls een derde dan zijn werkwijze er doorheen start, kan dat tot problemen en irritatie leiden.\nEn als er verschillende werkwijzen zijn, is het daar eigenlijk geen plaats om er uitgebreid over te discussiëren.\n\nWat gewoon te vaak voorkomt op dit forum is dat één woordje gezien wordt als aanval, of veroordeling, en daar moeten we eens vanaf.\nIets vaker een zin lezen, (en ook [I]het geheel[/I] van de post) om eens te zien of je het ook anders kan opvatten geeft al heel veel lucht.\nIk zie het als nutteloos om te gaan strijden met termen die niets met de vraag te maken hebben, zoals \"[I]vrijheid van meningsuiting[/I]\" of \"[I]Ik weet genoeg van Windows om ....[/I]\" of gediscussieer over omgangsvormen.\nZodra je zo\'n van de vraag afgewende opmerking tegenkomt, zou je eigenlijk hooguit kunnen quoten, en reageren met \"[I]Ik ben het daar niet mee eens.[/I]\", en er verder niet meer op in gaan.\nAlert blijven om zelf niet zo\'n oeverloze discussie te beginnen.\n\nOok moet je mensen hier hun fouten gunnen, en de tijd nemen om ze daar zonder verwijt op te wijzen.\n\n\n[QUOTE=tjoekse;399929]toen hadden ze nog een bikinilijn tot aan de navel.:mrgreen::mrgreen:[/QUOTE]\nDat klopt, dat weet ik nog, dat was in de tijd van de oerbossen. Mensen verdwaalden daarin \n \n [ATTACH]12714[/ATTACH]
Link naar reactie
[QUOTE=erikdenhouter;399960]Dat er mensen blij zijn met die info, ja, natuurlijk. Je toont wat je hebt geleerd, en met veel energie boor je dat tussen de antwoorden. Maar het lijkt alsof je \"verpot\" moet worden, m.a.w. dat je schrijven even gekanaliseerd moet worden om het bruikbaar te maken.\r\nDie blog vind ik dan ook een goed idee, en ik weet dat ook kape er info in kan vinden, zoals een heleboel mensen op het forum (en hopelijk ook er buiten).\r\nIk hoop dat er naar linken in de toekomst mogelijk blijft, anders moet je er misschien aan denken om het (ook) op het forum zelf te doen.\r\n\r\n(een paar tips of opmerkingen:\r\nJe hebt gezegd dat je de teksten al klaar hebt, en alleen maar hoeft te kopiëren, maar let je daarbij op om geen kopieer-rechten van anderen te schenden, en je eigen verhaal te schrijven ?\r\nEn als ik je blog (even snel) lees , dan beginnen al je zinnen met kleine letters. Misschien jouw ding, en misschien doe je het wel expres, wie weet. :D )\r\n\r\nDat kape het anders brengt is misschien omdat jullie terrein van interesses elkaar meer kruisen. Je bent b.v. ook actief geworden in het HijackThis draadje, en waar je op moet letten is dat (vooral !) in het HijackThis draadje, er veel meer behoefte is om degene die het logje aanneemt, ook de meeste kans te geven het probleem op te lossen, omdat een ieder zijn eigen werkwijze heeft, en een bepaald \"patroon\" van handelingen afwerkt om tot resultaat te komen.\r\nAls een derde dan zijn werkwijze er doorheen start, kan dat tot problemen en irritatie leiden.\r\nEn als er verschillende werkwijzen zijn, is het daar eigenlijk geen plaats om er uitgebreid over te discussiëren.\r\n\r\nWat gewoon te vaak voorkomt op dit forum is dat één woordje gezien wordt als aanval, of veroordeling, en daar moeten we eens vanaf.\r\nIets vaker een zin lezen, (en ook [I]het geheel[/I] van de post) om eens te zien of je het ook anders kan opvatten geeft al heel veel lucht.\r\nIk zie het als nutteloos om te gaan strijden met termen die niets met de vraag te maken hebben, zoals \"[I]vrijheid van meningsuiting[/I]\" of \"[I]Ik weet genoeg van Windows om ....[/I]\" of gediscussieer over omgangsvormen.\r\nZodra je zo\'n van de vraag afgewende opmerking tegenkomt, zou je eigenlijk hooguit kunnen quoten, en reageren met \"[I]Ik ben het daar niet mee eens.[/I]\", en er verder niet meer op in gaan.\r\nAlert blijven om zelf niet zo\'n oeverloze discussie te beginnen.\r\n\r\nOok moet je mensen hier hun fouten gunnen, en de tijd nemen om ze daar zonder verwijt op te wijzen.\r\n\r\n\r\n\r\nDat klopt, dat weet ik nog, dat was in de tijd van de oerbossen. Mensen verdwaalden daarin \r\n \r\n [ATTACH]12714[/ATTACH][/QUOTE]\r\n\r\n\r\n\r\nHad het niet mooier weten te verwoorden.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...