Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Oja... vergeten :wink:... phh wat een klte onweer!\nBah! Echt niet leuk. Stroom lag er net al af.\nEn er slaat telkens in op de rails.\nDan gaan de spoorbomen naar beneden en willen ze niet meer terug,.\nDing, ding, ding, ding, ding! :@\nMoet je de politie bellen en na een half uur komen ze.\nEn na 10 minuten begint het weer
Link naar reactie
[QUOTE=sjouwer;399735]wilde ik dat ie het zelf opzocht\n\nmaar goed zo kan het ook[/QUOTE]\nWaar staat dat dan om op te zoeken ? Onder \"[I]verjaardag-dienst[/I]\" in Wikipedia misschien ? :D\n\nHet weertje vandaag in het Kralingse Bos, met z\'n warmte, en snel en grillig vormende Cumulo-Nimbus wolken.\nBovenaan zie je al een aambeeld vorm ontstaan, en dat gebeurde in een kwartiertje tijd.\n[ATTACH]12709[/ATTACH]\nKoste me wel weer een [I]zeer[/I] gespannen moment, wat nu uren later nog echoot in mijn hoofd.\nEen flink opgeschoten vent van een jaar of dertig vond het gepast om me ten overstaan van alle mensen voor vieze pedofiel uit te maken, want ik was de naakte kinderen aan het fotograferen.\nDe \"[I]Ik zal de kop van je romp scheiden[/I]\" en \"[I]ik schop je dalijk je ***** tussen je ******* als je niet op******[/I]\" waren niet van de lucht, inclusief de duw tegen m\'n borst om me opzij te krijgen.\nVier zware bedreigingen moest ik door, plus het gesputter van een opgewonden vent die doorkrijgt dat ik niet snel wou wijken.\n\nGewoon doorgaan met fotograferen is het enige wat ik kon doen (dat is wel eens anders geweest) nadat hij een inkoppertje uitte, want hij zei als laatste: \"[I]F**** op man, val me niet langer lastig...[/I].\"\nToen was het makkelijk om gewoon te antwoorden: \"[I]Dan zou ik maar eens beginnen met mij niet lastig te vallen, denk je niet ?[/I]\"
Link naar reactie
[QUOTE=Linkforsoad;399780]Oja... vergeten :wink:... phh wat een klte onweer!\r\nBah! Echt niet leuk. Stroom lag er net al af.\r\nEn er slaat telkens in op de rails.\r\nDan gaan de spoorbomen naar beneden en willen ze niet meer terug,.\r\nDing, ding, ding, ding, ding! :@[/QUOTE]\r\nAi, hier is alles nog OK.\r\nKijk maar uit voor je PC dan.
Link naar reactie
Tjee Erik, ik word niet goed soms van dat idiote gedrag van mensen....\n\n\'k Had een HD crash vanmorgen... Snel een nieuwe schijf gehaald en heb gelukkig nog wat bestanden over kunnen zetten. Heb voor documenten etc. gelukkig wel een back-up, maar die moet ik toch vaker gaan branden. Voordat je het weet ben je een maand verder en heb je al weer het één en ander aangepast.\n\'k Had ook foto\'s bewerkt en die stonden ook op de gecrashte schijf... gered gelukkig.
Link naar reactie
[quote=erikdenhouter;399786]Ai, hier is alles nog OK.\nKijk maar uit voor je PC dan.[/quote]\nDamn wat doen mensen rare dingen!\nPhh.. als je daar gaat liggen kijk je ook naar de naakte kindertjes... :o.\nMijn pc? Die draait op Accu. Alles is uit behalve de accu apparatuur :o\n\nKijk, als je nou naar zijn naakte vrouw zat te staren ofzo... :wink:
Link naar reactie
[QUOTE=reintje;399788]Tjee Erik, ik word niet goed soms van dat idiote gedrag van mensen....\r\n\r\n\'k Had een HD crash vanmorgen... Snel een nieuwe schijf gehaald en heb gelukkig nog wat bestanden over kunnen zetten. Heb voor documenten etc. gelukkig wel een back-up, maar die moet ik toch vaker gaan branden. Voordat je het weet ben je een maand verder en heb je al weer het één en ander aangepast.\r\n\'k Had ook foto\'s bewerkt en die stonden ook op de gecrashte schijf... gered gelukkig.[/QUOTE]\r\n\r\nIk heb voor dit soort ongein een extra harde schijf aangeschaft (320 GB refurbished, € 30,00) en heb gewoon een image van mijn schijf daarop staan, en dat ding kan ik zo i.p.v. de normale bootschijf zetten, zodat het systeem weer \"back up\" is.\r\nJuist gisteren nog heb ik nog maar weer eens mijn boot-partitie vers er op geplaatst.\r\n\r\nHad je de laatste tijd nog wel eens de SMART gegevens uitgelezen om hem te checken ? Met Speedfan, of HDTune of zo ?
Link naar reactie
[QUOTE=Linkforsoad;399793]Damn wat doen mensen rare dingen!\nPhh.. als je daar gaat liggen kijk je ook naar de naakte kindertjes... :o.\nMijn pc? Die draait op Accu. Alles is uit behalve de accu apparatuur :o[/QUOTE]\nHij wees naar de kinderen, en wist dus waar ze waren, ik moest met mijn ogen knijpen om er één aangewezen te vinden, want zo goed zijn mijn ogen niet meer :D :o\n\nHet is altijd een goede les te zien wat er bij anderen in hun hoofd om gaat, alleen moet je soms wel zorgen op [I]minstens[/I] (H) een armlengte afstand.\n\nDus jij zit op de draadloze laptop... Daar had ik niet aan gedacht.
Link naar reactie
Over dat back-uppen.:\nIk doe precies hetzelfde op een WD schijf van 400 GB.\nniet een partitie maar echt een schijf achter zo\'n vak wat je er zo uit pakt.\nSata schijf. :wink:.\nAlleen dan back-upt alleen de server.\nDaar staan alle belangrijke dingen.\nDenk aan boekhouding etc. :wink:\nOnze software Melissa (Wega Automatisering) doet dat helaas niet uit zichzelf.
Link naar reactie
[QUOTE=Linkforsoad;399793]Kijk, als je nou naar zijn naakte vrouw zat te staren ofzo... :wink:[/QUOTE]\r\nNou zelfs dan... Het is de openbare ruimte waarin iemand zich dan naakt vertoont, je kan niet verwachten dat iedereen dan zijn oogleden naar beneden doet, dat zou pas echt botsingen opleveren.\r\nGa je daar naakt, dan kan je worden bekeken.
Link naar reactie
[URL=\"http://forum.computeridee.nl/showthread.php?t=49510\"]begon hier[/URL]:\r\n\r\n[QUOTE=erikdenhouter;399830]Jeetje erix, ben je niet bang dat de TS hard wegloopt ?\r\nEr zit voor velen echt wel veel bruikbare informatie in wat je schrijft, maar je raakt zo off topic denk ik. :p\r\n\r\nWaarom open je niet een eigen draad voor jouw Windows kennis ? Dan hoef je ook niet (zo als nu soms gebeurt) regelmatig hetzelfde te schrijven, maar kun je in het bestaande eventueel verbeteringen aanbrengen.[/QUOTE]\r\n\r\nja erik, is idd veel tekst met bruikbare informatie.\r\nik sla berichten als dit op,ik hoef ze niet steeds te typen,\r\nen een eigen topic met deze info openen is ook wat,\r\ner is eigenlijk geen geschikte rubriek daarvoor.\r\nmisschien een topic met, zet hier je tips neer.\r\nik ga er van uit dat iemand niet schrikt en hard weg loopt.\r\nvirussen zijn vaak wel uit het oog verdwenen, er zijn te veel mensen met gratis virusscanners die zich niet bewust zijn wat windows is.\r\nbeetje net als kinderen die denken dat melk uit een fabriek komt ipv een koe.\r\nen berichten die er alleen maar single staan raken snel uit het oog.\r\nmisschien moet ik een blog maken, heb ik eigenlijk nog nooit gedaan.\r\nik zal er eens over nadenken erik, dus dank voor je tip, tot die tijd help ik mensen aan rijpe info en er zijn hier ook mensen die uitstekend kunnen helpen met programma\'s en tool\'s.\r\n\r\nmensen die bijvoorbeeld niet goed beveiligd zijn lopen vaak wat op.\r\ndus die komen dan met hijackthis logs.\r\ndeze mensen vertellen wat een besturingssysteem allemaal kan, en dat alles zo\'n beetje op de achtergrond speelt, is dan beter dan ff dit downloaden en dan dat downloaden en opgelost.\r\ner komt dan een dag dat deze mensen een virus oplopen die net ff niet met gratis malware tooltjes voor spyware verwijderd kunnen worden, zoals back-door virussen.\r\nik denk dat de meeste mensen de mogelijkheden van windows niet kennen, en daarom minder veilig zijn.\r\nalleen al door die lange tekst, en het is nog weinig en beknopt, kunnen mensen wat inzicht krijgen.\r\nmisschien vindt jij het vervelend dat er zoveel tekst staat omdat je dan ff moet scrollen of klikken.\r\ndan zou ik bij mezelf denken, wat is er belangrijker???\r\nmaar ik zal proberen links te zetten als ik me nog herinner waar ik eerder een zelfde soort tekst heb geplaatst.\r\nom jouw wat te ontlasten erik haha;)\r\n\r\ngrtz...
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...