Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[QUOTE=erikdenhouter;396096]Muziek, daar houden we van. \r\nEn iedereen van hun eigen genre en uitvoerenden.\r\n\r\nDe beleving van muziek is zo incredibly individueel. Zelfs van je eigen smaak kan je later gaan balen, en zelfs van de muziek waar je vroeger niet warm of koud van werd kan je later zielsveel gaan houden.\r\n\r\nAls je dat ervaart, kan je van je eigen voorkeur begrijpen waarom een ander het niet kan pruimen, en zelfs waarom anderen houden van dat wat jij niet mooi vind.\r\n\r\nIk heb vandaag zonder het te plannen twee CD\'s gekocht (dat is erg lang geleden hoor), en was bang met een miskoop thuis te komen, maar ik heb gewoon anderhalf uur golden feelings... in[I] mijn[/I] beleving.[/QUOTE]\r\n\r\nidd erik, over een lange periode is dat zo.\r\nik had in mijn leven het zelfde met de shadows uit de jaren 60.\r\nik vondt dat niks toen ik jong was.\r\ntotdat ik op mijn 22e in een band ging spelen die onder andere muziek van de shadows speelde.\r\nraar dat ik toen door kreeg hoe leuk die muziek was en hoe technisch het best geavanceerd in elkaar zat voor die tijd.\r\nik denk dat in je leven naarmate je ouder wordt veranderingen van inzicht dat soort dingen met zich mee brengen.\r\nde change off the brain.
Link naar reactie
Goede vakantie Speeeedy, ik doe het wel hier (al weet ik niet echt wat :p :neutral: :( )\r\n\r\nWij mochten hier vandaag een Air-race voor de helft zien, althans als je niet hoefde werken natuurlijk. Eén oever van de Maas was helemaal afgesloten hiervoor, inclusief de grootste brug, de Erasmus-brug, om verkeersproblemen te voorkomen.\r\n[ATTACH]12634[/ATTACH]\r\nNogal onscherp fotootje, maar de afstand was nogal groot. Ik sta op die \"gesloten\" oever en flink in te zoomen met een simpele Canon Powershot.
Link naar reactie
Ik liet met mijn commentaar ook stil doorschemeren dat ik op zo\'n grote afstand stond (deze twee pilons waren de laatste van het parcours) dat er voor mij van het bijwonen van een evenement geen sprake was. \r\nIk was ook min of meer toevallig ter plaatse, en heb er ook maar een uurtje aandacht voor gehad, waarvan drie kwartier het zoeken naar een uitkijkpunt(je).\r\n\r\nMijn ogen zijn zo slecht dat ik van dat plaatje zelf op het moment helemaal niks gezien heb.\r\nAlleen ééns in de minuut hoor je een hoop gebrul opkomen, en een blauw rookspoor leidt je naar een stipje dat zich verplaatst, het rookspoor buigt, en tien seconden later is alles weer stil.\r\n\r\nOm mij heen waren er vijf mensen te vinden, allemaal dat gaatje gevonden van waaruit ze het op die gesloten boulevard konden zien.\r\n\r\nAlle anderen (op de open boulevard) stonden zich pijn te staren tegen de zon in (!) Echt lekker georganiseerd, als je bedenkt dat de zon elke ochtend al sinds de eerste amoebe op dezelfde plaats opkomt...
Link naar reactie
Grrrrrrrrrrrrr Wat heb ik een hekel aan Spammers op een forum.\nAfgezien van de boodschap... Ze gooien mijn systeem in de war. Ik lees altijd alle nieuwe posten, maar als daar een spammer als laatste staat open ik die post niet, maar kan dan dus ook niet zien of net daarvoor iemand anders nog gereageerd heeft in die post...
Link naar reactie
[QUOTE=reintje;397278]Grrrrrrrrrrrrr Wat heb ik een hekel aan Spammers op een forum.\r\nAfgezien van de boodschap... Ze gooien mijn systeem in de war. Ik lees altijd alle nieuwe posten, maar als daar een spammer als laatste staat open ik die post niet, maar kan dan dus ook niet zien of net daarvoor iemand anders nog gereageerd heeft in die post...[/QUOTE]\r\n\r\nals je melding van een reactie krijgt, en het is een door een spammer geplaatst bericht, kan je dat lezen in dat bericht.\r\nniet op links klikken in dat bericht, het geschreven bericht van de spammer zie je terug in jouw bericht die je van CI kreeg.\r\ndus kan je het bericht checken op wie er reageerd en ook de reactie lezen.\r\nis deze van een spammer, verwijder je het bericht.
Link naar reactie
[QUOTE=reintje;397278]Grrrrrrrrrrrrr Wat heb ik een hekel aan Spammers op een forum.\r\nAfgezien van de boodschap... Ze gooien mijn systeem in de war. Ik lees altijd alle nieuwe posten, maar als daar een spammer als laatste staat open ik die post niet, maar kan dan dus ook niet zien of net daarvoor iemand anders nog gereageerd heeft in die post...[/QUOTE]\r\n\r\nhey reintje\r\nals je melding van een reactie krijgt, en het is een door een spammer geplaatst bericht, kan je dat lezen in dat bericht. \r\nbij outlook express ook al in het voorbeeld venster als die niet is uitgeschakeld.\r\nniet op links klikken in dat bericht, het geschreven bericht van de spammer zie je terug in jouw bericht die je van CI kreeg.\r\ndus kan je het bericht checken op wie er reageerd en ook de reactie lezen.\r\nis deze van een spammer, verwijder je het bericht.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...